Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatylda moja mam jest pielęgniarką, siostra też. Pracuje w szpitalu.
Teraz już nie, ale jak byłam mała to mnie tylko budziła z rana, pobrała krew i jak szła na dniówke to do labo zanosiła. Albo jak byłam chora to leżałam na jej oddziale - na dziecięcym i wszystkie pielęgniary to mocie ciocie - szefiłam wsród dzieci
Ja coś potrzebuję z leków to jest.... mami mami a dało by się i robię oczy kota ze szreka... Cała rodzina zawsze na tym korzystałaBree, matylda08, tysiaa93, kierzynka lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:A tam przewidujesz ;p zamknij drzwi i wywieś karteczkę ze nie przyjmujesz już więcej gości !!!!!
Dr kazał czekać to czekamy.
Dobrze że przybajmnjej już mogę cwiczyc to robienie dzieciunadarcy, Bree, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
unadarcy wrote:Matylda moja mam jest pielęgniarką, siostra też. Pracuje w szpitalu.
Teraz już nie, ale jak byłam mała to mnie tylko budziła z rana, pobrała krew i jak szła na dniówke to do labo zanosiła. Albo jak byłam chora to leżałam na jej oddziale - na dziecięcym i wszystkie pielęgniary to mocie ciocie - szefiłam wsród dzieci
Ja coś potrzebuję z leków to jest.... mami mami a dało by się i robię oczy kota ze szreka... Cała rodzina zawsze na tym korzystała
Ale fajowsko!!!
Jak bylam mala to chcialam kiedys byc weterynarzem ale z czasem mi przeszlochociaz mialam epizod w moim zyciu ze pracowalam w lecznicy dla zwierzat ale to bylo 20 lat temu
unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:Unadarcy, PrimaSort lepiej nie bo nie bedziecie po nocach spac
Do balsamowania ludzi to sa takie "zabawki" ze skora cierpnieunadarcy, Bree, Monkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyBree wrote:Unadarcy, PrimaSort lepiej nie bo nie bedziecie po nocach spac
Do balsamowania ludzi to sa takie "zabawki" ze skora cierpnie
No właśnie o to chodzi, ma cierpnąć
A kiedy się balsamuje ludzi?
Monika ćwicz ćwicz, może podwójną "nagrodę" dostanieszBree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:Matylda moja mam jest pielęgniarką, siostra też. Pracuje w szpitalu.
Ja coś potrzebuję z leków to jest.... mami mami a dało by się i robię oczy kota ze szreka... Cała rodzina zawsze na tym korzystałaBree, monika_89, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Ja zaczynałam na chirurgii potem SOR karetka S w międzczasie troszkę anstezja . Wiem o czym mówisz znikanie mamy na całe dnie moje dzieci tego doświadczały
Anestezja???
Brrrrr <boje sie>unadarcy, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
unadarcy wrote:No właśnie o to chodzi, ma cierpnąć
Monika ćwicz ćwicz, może podwójną "nagrodę" dostaniesz
Ludzi sie balsamuje po to zeby sie nie psuli i mogli doczekac do pogrzebu jak robi sie go np po dluzszym czasietrzeba z czlowieka spuscic to co go wypelnia i wpompowac chemie zeby go utrwalila
unadarcy, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
unadarcy wrote:No właśnie o to chodzi, ma cierpnąć
Monika ćwicz ćwicz, może podwójną "nagrodę" dostaniesz
Matulda szacun!Bree, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyBree a czego się bać pozamykani i pełno wokół funkcjonariuszy ochrony bałam sìę jak jechało się w nocy karetką huj wie gdzie na melinę ooooo tam to był strach i nie raz człowiek spierd...ł z defibrylatorem na plecach żeby wpierdol nie dostać
to były czasy
unadarcy, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Ja zaczynałam na chirurgii potem SOR karetka S w międzczasie troszkę anstezja . Wiem o czym mówisz znikanie mamy na całe dnie moje dzieci tego doświadczały
No to nie jedno pewnie widziałaś.
Mnie nie rusza ciało człowieka w tej "branży"ale za to ruszają mnie okoliczności np. wypadek samochodowy, samobójstwo.. cała ta otoczka i historia tego co się z ciałem człowieka stało...
matylda08, Bree, PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny