Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatylda moja mam jest pielęgniarką, siostra też. Pracuje w szpitalu.
Teraz już nie, ale jak byłam mała to mnie tylko budziła z rana, pobrała krew i jak szła na dniówke to do labo zanosiła. Albo jak byłam chora to leżałam na jej oddziale - na dziecięcym i wszystkie pielęgniary to mocie ciocie - szefiłam wsród dzieci
Ja coś potrzebuję z leków to jest.... mami mami a dało by się i robię oczy kota ze szreka... Cała rodzina zawsze na tym korzystała
Bree, nick nieaktualny, tysiaa93, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Jeszszcze ne tym razemhiacynta99 wrote:A tam przewidujesz ;p zamknij drzwi i wywieś karteczkę ze nie przyjmujesz już więcej gości !!!!!

Dr kazał czekać to czekamy.
Dobrze że przybajmnjej już mogę cwiczyc to robienie dzieci
nick nieaktualny, Bree, nick nieaktualny, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
unadarcy wrote:Matylda moja mam jest pielęgniarką, siostra też. Pracuje w szpitalu.
Teraz już nie, ale jak byłam mała to mnie tylko budziła z rana, pobrała krew i jak szła na dniówke to do labo zanosiła. Albo jak byłam chora to leżałam na jej oddziale - na dziecięcym i wszystkie pielęgniary to mocie ciocie - szefiłam wsród dzieci
Ja coś potrzebuję z leków to jest.... mami mami a dało by się i robię oczy kota ze szreka... Cała rodzina zawsze na tym korzystała
Ale fajowsko!!!
Jak bylam mala to chcialam kiedys byc weterynarzem ale z czasem mi przeszlo
chociaz mialam epizod w moim zyciu ze pracowalam w lecznicy dla zwierzat ale to bylo 20 lat temu
nick nieaktualny, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Hiacynta ja przez 17 lat pielęg. ratunkowa
teraz ZK 
ZK !!!
Nie boisz sie?
Ja jestem jak Prosiaczek z Kubusia Puchatka - wszystkiego sie bbbojjje
nick nieaktualny, nick nieaktualny, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:Unadarcy, PrimaSort lepiej nie bo nie bedziecie po nocach spac

Do balsamowania ludzi to sa takie "zabawki" ze skora cierpnie
No właśnie o to chodzi, ma cierpnąć
A kiedy się balsamuje ludzi?
Monika ćwicz ćwicz, może podwójną "nagrodę" dostaniesz
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa zaczynałam na chirurgii potem SOR karetka S w międzczasie troszkę anstezja . Wiem o czym mówisz znikanie mamy na całe dnie moje dzieci tego doświadczałyunadarcy wrote:Matylda moja mam jest pielęgniarką, siostra też. Pracuje w szpitalu.
Bree, monika_89, nick nieaktualny, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Ja zaczynałam na chirurgii potem SOR karetka S w międzczasie troszkę anstezja . Wiem o czym mówisz znikanie mamy na całe dnie moje dzieci tego doświadczały

Anestezja???
Brrrrr <boje sie>
-
unadarcy wrote:No właśnie o to chodzi, ma cierpnąć

A kiedy się balsamuje ludzi?
Monika ćwicz ćwicz, może podwójną "nagrodę" dostaniesz
Ludzi sie balsamuje po to zeby sie nie psuli i mogli doczekac do pogrzebu jak robi sie go np po dluzszym czasie
trzeba z czlowieka spuscic to co go wypelnia i wpompowac chemie zeby go utrwalila
-
nick nieaktualnyBree a czego się bać pozamykani i pełno wokół funkcjonariuszy ochrony bałam sìę jak jechało się w nocy karetką huj wie gdzie na melinę ooooo tam to był strach i nie raz człowiek spierd...ł z defibrylatorem na plecach żeby wpierdol nie dostać
to były czasy
nick nieaktualny, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Ja zaczynałam na chirurgii potem SOR karetka S w międzczasie troszkę anstezja . Wiem o czym mówisz znikanie mamy na całe dnie moje dzieci tego doświadczały

No to nie jedno pewnie widziałaś.
Mnie nie rusza ciało człowieka w tej "branży"
ale za to ruszają mnie okoliczności np. wypadek samochodowy, samobójstwo.. cała ta otoczka i historia tego co się z ciałem człowieka stało...
nick nieaktualny, Bree, nick nieaktualny, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny