Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Bree wrote:No to Fuksja, Matylda i ja
Cos czuje ze w Europie bedzie trzesienie ziemi
Tego Wam życzęJa 16.04 mam mieć @ mam nadzieję, że nie przyjdzie..
Bree, unadarcy, hiacynta99, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Szalona CZARNA wrote:Tego Wam życzę
Ja 16.04 mam mieć @ mam nadzieję, że nie przyjdzie..
Niech nawet sie nie wyglupia @ z ta wizyta bo sie tylko osmieszySzalona CZARNA, unadarcy, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatylda mi się zdaje miała ovu razem ze mną, czyli 5 dni temu....
Bree Ty tak szukasz pary.. nie zapomnij o Konradzie, jest niezbędny jakby nie było
Szalona zaciskam kciuki, puszczac będę tylko do chwytania piwaBree, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:
Matylda to wyszloby nam mniej wiecej podobnie, to moze razem zajdziemyunadarcy, Bree, PrimaSort, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
unadarcy wrote:Matylda mi się zdaje miała ovu razem ze mną, czyli 5 dni temu....
Bree Ty tak szukasz pary.. nie zapomnij o Konradzie, jest niezbędny jakby nie było
Szalona zaciskam kciuki, puszczac będę tylko do chwytania piwa
Bylabym zapomniala
No dobra szukam pary do niepicia (tudziez picia mleka) takiej co ze mna zafasolkuje (w tym samym czasie) i bedziemy sie wspieraly w ciezkich chiwlach glodu alkoholowegohiacynta99, unadarcy, PrimaSort, matylda08, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzalona CZARNA wrote:Tego Wam życzę
Ja 16.04 mam mieć @ mam nadzieję, że nie przyjdzie..
Rzucimy zaklęcie aby nie przyszła
Pewnie u mnie jeszcze hormon Hcg nie spadł do końca w więc zarażam cię !!!!! wiruskiemunadarcy, PrimaSort, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Ty ale ja 16.04 to czs @ więc chyba ciążowy zrobie albo nie zrobie z Tobą owulacyjny a co ? Kierzynka też zrobiła
no tak... boze ja juz nie myslePytalam o czas ovu kto ma na przyszly tydzien
No to Fuksja i ja
A Matylda z Szalona CZARNA niedoczekaja sie @ w przyszlym tygodniu!!!
unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:Bylabym zapomniala
No dobra szukam pary do niepicia (tudziez picia mleka) takiej co ze mna zafasolkuje (w tym samym czasie) i bedziemy sie wspieraly w ciezkich chiwlach glodu alkoholowego
No ja wczoraj wreszcie pierwszy raz się napiłam od 2 miesięcy byłam w delircei tylko kaca meg się nabawiłam ;p
Bree, matylda08, unadarcy, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
matylda08 wrote:Unadarcy ty ze mną na łańcuchach z testami Bree będzie latała za Konradem ale widok a jak nasze testy będą miały 1 kreskę to ja wciàgniemy i browarka i do ovu na łańcuchach
Jaka wizja
A mi sie Pipi Langstrumpf przypomniala i jej klej Konrada hahahahamatylda08, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Unadarcy ty ze mną na łańcuchach z testami Bree będzie latała za Konradem ale widok a jak nasze testy będą miały 1 kreskę to ja wciàgniemy i browarka i do ovu na łańcuchach
A jak u was będą 2 krechy to my będziemy oblewać wasze zdrowie ..... tyko szybko bo mam jeszcze tydzien L4matylda08, Bree, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość