Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
matylda08 wrote:Bree młody młody biegle włada angielskim w wieku 11 lat pisał maturę z angielskiego w szkole pan powiedział że lepiej mówi niż on
taki sobie mòj syn i nie uważa tego za coś extra
Geniusz!!!
Grtuluje syna(y)
unadarcy, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
unadarcy wrote:Monika no ja z tą nadwagą od urodzenia.... przez całe życie....
Ciągle muszę się ograniczać, wiecznie głodna, nienajedzona chodzę...
Jak bym jadła tyle ile chcę... to za 2 miesiace w kulkę się zamienię...
Zazdroszczę tym dzieczynom które wpierniczają i nie tyją...unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
unadarcy wrote:Monika no ja z tą nadwagą od urodzenia.... przez całe życie....
Ciągle muszę się ograniczać, wiecznie głodna, nienajedzona chodzę...
Jak bym jadła tyle ile chcę... to za 2 miesiace w kulkę się zamienię...
Zazdroszczę tym dzieczynom które wpierniczają i nie tyją...
Ja nie pierniczalam, ja wpier*alalam i nie tylam, 70cm w pasie po 2 ciazach a zasrane andydepresanty wszystko popsulyteraz nie jem nic a tyje - no szlag by to
unadarcy, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Unadarcy to żeś pojechała tym zdjęciem
Najważniejsze, że zabawa była przednia, he he
Hiacynta u nas to tylko relax, czochranie i pijaństwo
U mnie na poprzednim forum jedna "ciotka" opierdzieliła nas z góry do dołu za pisanie przekleństw.
A to tylko dlatego, że jej dwuletni syn potrafił już czytać i nie życzyła sobie by czytał takie słowa u nas na forumku
Kierzynka spokojnie, wszystko będzie dobrze
Bree ja rodziłam sn i nigdy świadomie nie zdecydowałabym się na cc ani na znieczulenie.
Poród miałam indukowany, z przygodami bo rozwarcie miałam pełne a szyjka nie skrócona.
I w takim też stanie urodziłam. Trzy parte i po krzyku.
Ból partych nie do opisania ale nie żałuję.
Najpiękniejsze przeżycie w życiu
szalona ja też mam mieć @ 16. Jedziemy na tym samym transporterze
Matylda co to ZK?
Ciary mnie przechodzą jak czytam te wszystkie przygody
Tysia kocham ruskie!!!! smacznegoMonkey, Bree, unadarcy, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatylda to Ty przy czochraniu syna musiałaś bo angielsku krzyczeć... super!! Ja od dziecka uczę się angielskiego, lekcje prywatne brałam z 5 lat i dalej jestem na poziomie podstawowym...
W Londynie to nawet z panią przy kasie, po zakupach nie umiałam się dogadać.... Siostra wtedy mi tłumaczyła że akurat te które mnie obsługiwały miały dziwny akcent dlatego ich nie rozumialam... i to sprawiło że się nie załamałam do końcaBree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:No to nie jestem. Sama u mnie w garderobie. Tylko puszki po piwie. Sie przewracają juz nie wiem gdzie je chować czasem hehe
Siostro Ty naszaunadarcy, tysiaa93, hiacynta99, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
unadarcy wrote:Matylda to Ty przy czochraniu syna musiałaś bo angielsku krzyczeć... super!! Ja od dziecka uczę się angielskiego, lekcje prywatne brałam z 5 lat i dalej jestem na poziomie podstawowym...
W Londynie to nawet z panią przy kasie, po zakupach nie umiałam się dogadać.... Siostra wtedy mi tłumaczyła że akurat te które mnie obsługiwały miały dziwny akcent dlatego ich nie rozumialam... i to sprawiło że się nie załamałam do końca
Ja z angielskiego bylam dobra w szkole a jak pojechalam do UK to sie okazalo na co ten moj wyuczony angielski sie przydal
W dodatku w Yorkshire wiekszosc mowi gwara i z dziwnym dialektem i akcentem... np nikt nie powie fak ju tylko fuk ju woda to łata, komputer to kompjuta a poniedzialek to mundejWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 14:46
unadarcy, tysiaa93, PrimaSort, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:Ja nie pierniczalam, ja wpier*alalam i nie tylam, 70cm w pasie po 2 ciazach a zasrane andydepresanty wszystko popsuly
teraz nie jem nic a tyje - no szlag by to
Bree a pomagały Ci te antydepresanty, czy tylko tłumiły wszystko?tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle serio bałam się czy ja przypadkiem sie nie uzależniłam od BROWCA ;/ wiadomo w ciąży nie piłam ani kropli i przez to mój filip nie chce nawet wachnąć
hehheheh jak tylko mam w szklance piwo odrazu mówi mama ty masz piwo wyczuje skubany musze się wystrzegać go bo później małpka gada do innych ze mama piwo pije ;p:)
unadarcy, Bree, tysiaa93, matylda08, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie Angielski był ok jak do Matury podchodziłam teraz z wiekiem juz zapomniałam dużo ;/ ale co tam znam łacinę podwórkową i jest git
to juz dwa języki liczy się no nie ??
unadarcy, Bree, Monkey, tysiaa93, PrimaSort, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:Ale serio bałam się czy ja przypadkiem sie nie uzależniłam od BROWCA ;/ wiadomo w ciąży nie piłam ani kropli i przez to mój filip nie chce nawet wachnąć
hehheheh jak tylko mam w szklance piwo odrazu mówi mama ty masz piwo wyczuje skubany musze się wystrzegać go bo później małpka gada do innych ze mama piwo pije ;p:)
hahahaha no to nieźle, musisz się ukrywać
Myślę, że my akurat jesteśmy w takiej sytuacji, że nawet jak jesteśmy to długo nie będziemy, bo ciąża nasza za rogiem czeka, więc nawet nie ma sie co zastanawiać!Pij na zdrowie póki możesz...
hiacynta99, Bree, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:hahahaha no to nieźle, musisz się ukrywać
Myślę, że my akurat jesteśmy w takiej sytuacji, że nawet jak jesteśmy to długo nie będziemy, bo ciąża nasza za rogiem czeka, więc nawet nie ma sie co zastanawiać!Pij na zdrowie póki możesz...
Dopóki wątroba pociągniehehe
Monkey, unadarcy, Bree, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:unadarcy bo słabo mi spadała. Teraz mam 3,3
Chyba się przejdę niebawem do wampirków sprawdzić czy i jak spada
Mi powiedziała że najwcześniej za 4 tygodnie od pierwszej tabletki tsh skontrolować, bo wcześniej nie ma sensu, bo spada wtedy kiedy się wysyci organizm tym hormonem. Mam nadzieje że mój tą dawką 25 się wysyci w miarę szybko...
Pytałam jeszcze o moje cyce, dlaczego po poronieniu już mnie nie bolą nawet przed okresem... powiedziała że jak prl w normie to prawdopodobnie mi się wyrównały hormony... ale i tak jej nie wierzetysiaa93 lubi tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:U mnie Angielski był ok jak do Matury podchodziłam teraz z wiekiem juz zapomniałam dużo ;/ ale co tam znam łacinę podwórkową i jest git
to juz dwa języki liczy się no nie ??
Bardziej szprecham po niemiecku bo mąż ma tam rodzinę i często u nich bywamy.
Jak się nie używa języka to wszystko wylatujeunadarcy, hiacynta99, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualny