WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi po porodzie został worek 25 kg przytyłam. W brzuch mi poszlo i filip 4100 miał jak sie urodził i mam pamiątkę do konca zycia worek ..

unadarcy, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi idzie w duuupe :) ale co tam też spadam do gabinetu bo zajac głodny a wieczorkiem Wy i browarek buziaki

tysiaa93, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja będę lecieć po mojej diabełka... Ciekawe kogo dzis znowu pobił heh

matylda08, tysiaa93, unadarcy, Bree, Monkey lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    A ja będę lecieć po mojej diabełka... Ciekawe kogo dzis znowu pobił heh
    Już go lubię :)

tysiaa93, hiacynta99, unadarcy, Bree, Monkey lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Ja właśnie szafy zabezpieczam żeby przy wykuwaniu drzwi nie mieć uszkodzonych przez ekipę mebli. Miała któraś z Was może wykuwane drzwi z futrynami? Mogą mi zniszczyć wszystkie meble odłamkami?

Ja niestety nie pomogę, ale meble powinnaś dobrze zabezpieczyć bo różnie bywa :)

matylda08, unadarcy, Bree, hiacynta99 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No najgorsze bo laski tez atakuje heh... Nie wiem po kim ma charakterek uczyć sie nie chce mówi mi ze chce zostac rybakiem ....

matylda08, unadarcy, Bree, tysiaa93, Monkey lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Ja właśnie szafy zabezpieczam żeby przy wykuwaniu drzwi nie mieć uszkodzonych przez ekipę mebli. Miała któraś z Was może wykuwane drzwi z futrynami? Mogą mi zniszczyć wszystkie meble odłamkami?

No wiesz to zależy jaką masz ekipe remontową, od tego wszystko zależy :) Ale jak porządną to nie masz się co o meble martwić, ale oklej folią bo będzie się pylić.

matylda08, Bree, hiacynta99, PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez byl remont generalny zle wymierzali. Futryny tak ze jaja były ...

tysiaa93, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chce nawet wspominać wszystko robiliśmy kuchnie łazienkę przedpokój klucie ścian pokoje i to na jesień nie miałam kuchni ani łazienki lałam do wiaderka a kąpałam sie czasem w pracy ... Bleee nigdy więcej

PrimaSort, tysiaa93, unadarcy, matylda08, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unadarcy wrote:
    No wiesz to zależy jaką masz ekipe remontową, od tego wszystko zależy :) Ale jak porządną to nie masz się co o meble martwić, ale oklej folią bo będzie się pylić.
    No u mnie byla ekipa jeden gościu robił kuchnie przedpokój i łazienkę a reszta mój mąż z kumplem tylko flaszki zbierałam po nich do dzis patrzę na pokój dziecka zjeb....

tysiaa93, unadarcy, matylda08, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unadarcy wrote:
    No niby dobra firma remontowa a ja meble mam kupione nowe do kuchni i nie chcę aby uległy zniszczeniu, a trzymać nie mam gdzie tych rzeczy i wszystko zabezpieczę a że i tak siedzę na L4 to będę im na ręce patrzyła :)

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety tak czasem jest z tymi ekipami. Jak źle trafisz to wszystko spierdolą

PrimaSort, unadarcy, matylda08, Bree lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Nie chce nawet wspominać wszystko robiliśmy kuchnie łazienkę przedpokój klucie ścian pokoje i to na jesień nie miałam kuchni ani łazienki lałam do wiaderka a kąpałam sie czasem w pracy ... Bleee nigdy więcej
    No ja łazienkę i WC mam zrobioną już bo robiliśmy pół roku temu. Prysznic braliśmy ba basenie bo mamy po drugiej stronie ulicy, a kibel nam zdjęli tylko na jeden dzień. Wtedy w pracy byliśmy do wieczora a jak wróciliśmy to już był założony nowy tylko "na Małysza" musieliśmy robić, bo siadać nie kazali przez pierwszy dzień :D

hiacynta99, tysiaa93, unadarcy, matylda08, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tzn fachowiec ok tylko mój mąż z kolega świetnie sie bawili i juz chyba widzieli podwójnie i dalej malowali pokój dziecka

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Niestety tak czasem jest z tymi ekipami. Jak źle trafisz to wszystko spierdolą
    Za remont kuchni i przedpokoju razem z materiałami biorą 17 tysięcy więc tylko meble, drzwi, futryny, oświetlenie, parapety i kafelki musimy dokupić a oni kupują te wszystkie karton-gipsy, stelaże, kleje itd. to oni już w cenę wliczyli.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 16:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w sumie cały remont calej góry wyniósł 80 tys masakra następny remont juz mój syn sobie zrobi ja dziękuję za taka przyjemność heh...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    Tzn fachowiec ok tylko mój mąż z kolega świetnie sie bawili i juz chyba widzieli podwójnie i dalej malowali pokój dziecka
    O matko...
    My remont łazienki i WC mamy za sobą. Robiliśmy pół roku temu.
    Powoli po troszku chcemy remontować pozostałe pomieszczenia, bo mieszkanie kupiliśmy do totalnego remontu. Teraz kuchnia i wymiana drzwi wejściowych, do korytarza i dwóch pokoi, remont korytarza i kuchnio-jadalni a w przyszłym roku dwa pozostałe pokoje i będzie git :)

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U to ładne kwoty. Widzę że sporo kaski pójdzie jak będziemy swój dom szykować :p

PrimaSort, unadarcy, matylda08, Bree lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta99 wrote:
    U nas w sumie cały remont calej góry wyniósł 80 tys masakra następny remont juz mój syn sobie zrobi ja dziękuję za taka przyjemność heh...
    No my jak policzyliśmy wszystko razem z meblami i robocizną itd. to łazienka i WC razem wyniosła 15 tysięcy a kuchnio-jadalnia wraz z przedpokojem tak "pod klucz" czyli wraz z meblami i sprzętami itd... 55 tysięcy... Jak patrzę na te kwoty to za głowę się chwytam... Oj oj... No ale nie ma co roztrząsać teraz tego. Szkoda, że to nie ostatni nasz remont bo zostaną nam jeszcze dwa pokoje...

hiacynta99, unadarcy, tysiaa93, matylda08, Bree lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To do rodziców. Jak postawili 30 lat temu nic tam nie bylo zmieniane no i niestety bylo co robic . Doba lecę po mojego małego zw hihi

unadarcy, tysiaa93, matylda08, Bree lubią tę wiadomość

‹‹ 363 364 365 366 367 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ