Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Ja właśnie szafy zabezpieczam żeby przy wykuwaniu drzwi nie mieć uszkodzonych przez ekipę mebli. Miała któraś z Was może wykuwane drzwi z futrynami? Mogą mi zniszczyć wszystkie meble odłamkami?
Ja niestety nie pomogę, ale meble powinnaś dobrze zabezpieczyć bo różnie bywa
matylda08, unadarcy, Bree, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Ja właśnie szafy zabezpieczam żeby przy wykuwaniu drzwi nie mieć uszkodzonych przez ekipę mebli. Miała któraś z Was może wykuwane drzwi z futrynami? Mogą mi zniszczyć wszystkie meble odłamkami?
No wiesz to zależy jaką masz ekipe remontową, od tego wszystko zależy
Ale jak porządną to nie masz się co o meble martwić, ale oklej folią bo będzie się pylić.
matylda08, Bree, hiacynta99, PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie chce nawet wspominać wszystko robiliśmy kuchnie łazienkę przedpokój klucie ścian pokoje i to na jesień nie miałam kuchni ani łazienki lałam do wiaderka a kąpałam sie czasem w pracy ... Bleee nigdy więcej
PrimaSort, tysiaa93, unadarcy, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo u mnie byla ekipa jeden gościu robił kuchnie przedpokój i łazienkę a reszta mój mąż z kumplem tylko flaszki zbierałam po nich do dzis patrzę na pokój dziecka zjeb....unadarcy wrote:No wiesz to zależy jaką masz ekipe remontową, od tego wszystko zależy
Ale jak porządną to nie masz się co o meble martwić, ale oklej folią bo będzie się pylić.
tysiaa93, unadarcy, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo niby dobra firma remontowa a ja meble mam kupione nowe do kuchni i nie chcę aby uległy zniszczeniu, a trzymać nie mam gdzie tych rzeczy i wszystko zabezpieczę a że i tak siedzę na L4 to będę im na ręce patrzyłaunadarcy wrote:No wiesz to zależy jaką masz ekipe remontową, od tego wszystko zależy
-
nick nieaktualnyNo ja łazienkę i WC mam zrobioną już bo robiliśmy pół roku temu. Prysznic braliśmy ba basenie bo mamy po drugiej stronie ulicy, a kibel nam zdjęli tylko na jeden dzień. Wtedy w pracy byliśmy do wieczora a jak wróciliśmy to już był założony nowy tylko "na Małysza" musieliśmy robić, bo siadać nie kazali przez pierwszy dzieńhiacynta99 wrote:Nie chce nawet wspominać wszystko robiliśmy kuchnie łazienkę przedpokój klucie ścian pokoje i to na jesień nie miałam kuchni ani łazienki lałam do wiaderka a kąpałam sie czasem w pracy ... Bleee nigdy więcej
hiacynta99, tysiaa93, unadarcy, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZa remont kuchni i przedpokoju razem z materiałami biorą 17 tysięcy więc tylko meble, drzwi, futryny, oświetlenie, parapety i kafelki musimy dokupić a oni kupują te wszystkie karton-gipsy, stelaże, kleje itd. to oni już w cenę wliczyli.tysiaa93 wrote:Niestety tak czasem jest z tymi ekipami. Jak źle trafisz to wszystko spierdolą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 16:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO matko...hiacynta99 wrote:Tzn fachowiec ok tylko mój mąż z kolega świetnie sie bawili i juz chyba widzieli podwójnie i dalej malowali pokój dziecka
My remont łazienki i WC mamy za sobą. Robiliśmy pół roku temu.
Powoli po troszku chcemy remontować pozostałe pomieszczenia, bo mieszkanie kupiliśmy do totalnego remontu. Teraz kuchnia i wymiana drzwi wejściowych, do korytarza i dwóch pokoi, remont korytarza i kuchnio-jadalni a w przyszłym roku dwa pozostałe pokoje i będzie git
-
nick nieaktualnyNo my jak policzyliśmy wszystko razem z meblami i robocizną itd. to łazienka i WC razem wyniosła 15 tysięcy a kuchnio-jadalnia wraz z przedpokojem tak "pod klucz" czyli wraz z meblami i sprzętami itd... 55 tysięcy... Jak patrzę na te kwoty to za głowę się chwytam... Oj oj... No ale nie ma co roztrząsać teraz tego. Szkoda, że to nie ostatni nasz remont bo zostaną nam jeszcze dwa pokoje...hiacynta99 wrote:U nas w sumie cały remont calej góry wyniósł 80 tys masakra następny remont juz mój syn sobie zrobi ja dziękuję za taka przyjemność heh...
hiacynta99, unadarcy, tysiaa93, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny