Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Ja właśnie szafy zabezpieczam żeby przy wykuwaniu drzwi nie mieć uszkodzonych przez ekipę mebli. Miała któraś z Was może wykuwane drzwi z futrynami? Mogą mi zniszczyć wszystkie meble odłamkami?
Ja niestety nie pomogę, ale meble powinnaś dobrze zabezpieczyć bo różnie bywamatylda08, unadarcy, Bree, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Ja właśnie szafy zabezpieczam żeby przy wykuwaniu drzwi nie mieć uszkodzonych przez ekipę mebli. Miała któraś z Was może wykuwane drzwi z futrynami? Mogą mi zniszczyć wszystkie meble odłamkami?
No wiesz to zależy jaką masz ekipe remontową, od tego wszystko zależyAle jak porządną to nie masz się co o meble martwić, ale oklej folią bo będzie się pylić.
matylda08, Bree, hiacynta99, PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie chce nawet wspominać wszystko robiliśmy kuchnie łazienkę przedpokój klucie ścian pokoje i to na jesień nie miałam kuchni ani łazienki lałam do wiaderka a kąpałam sie czasem w pracy ... Bleee nigdy więcej
PrimaSort, tysiaa93, unadarcy, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:No wiesz to zależy jaką masz ekipe remontową, od tego wszystko zależy
Ale jak porządną to nie masz się co o meble martwić, ale oklej folią bo będzie się pylić.
tysiaa93, unadarcy, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:No wiesz to zależy jaką masz ekipe remontową, od tego wszystko zależy
Ale jak porządną to nie masz się co o meble martwić, ale oklej folią bo będzie się pylić.
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:Nie chce nawet wspominać wszystko robiliśmy kuchnie łazienkę przedpokój klucie ścian pokoje i to na jesień nie miałam kuchni ani łazienki lałam do wiaderka a kąpałam sie czasem w pracy ... Bleee nigdy więcej
hiacynta99, tysiaa93, unadarcy, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Niestety tak czasem jest z tymi ekipami. Jak źle trafisz to wszystko spierdolą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 16:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:Tzn fachowiec ok tylko mój mąż z kolega świetnie sie bawili i juz chyba widzieli podwójnie i dalej malowali pokój dziecka
My remont łazienki i WC mamy za sobą. Robiliśmy pół roku temu.
Powoli po troszku chcemy remontować pozostałe pomieszczenia, bo mieszkanie kupiliśmy do totalnego remontu. Teraz kuchnia i wymiana drzwi wejściowych, do korytarza i dwóch pokoi, remont korytarza i kuchnio-jadalni a w przyszłym roku dwa pozostałe pokoje i będzie gittysiaa93, unadarcy, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:U nas w sumie cały remont calej góry wyniósł 80 tys masakra następny remont juz mój syn sobie zrobi ja dziękuję za taka przyjemność heh...
hiacynta99, unadarcy, tysiaa93, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny