Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Unadarcy tez będę ryczec jak mnie morze czerwone zaleje, ale może akurat w tym cyklu nam się uda
Bree wyżyj się na swoim chłopie, seksualnie oczywiście!
Może... byłoby super.
Wogóle to w cyklu powinny być 2 owulacje... jedna to stanowczo za mało. Dodatkowo podczas starań cykl powinien być góra 14 dniowy...Monkey, matylda08, Bree, PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Bree a to nie znam tej mieścinki
Ja tam dziewczyny na nic nie liczę w tym cyklu. Czuję, że zbliża się @.
Mój poprzedni cykl trwał 21 dni. W tym ani nie było płodnego śluzu, ani pozytywnego testu ovu, do tego tempka też mało atrakcyjna.
Jestem pewna na 95% że nic z tego nie będzie
Ale spokojnie, uszy mam cały czas w górzeunadarcy, hiacynta99, Bree, PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
unadarcy wrote:Może... byłoby super.
Wogóle to w cyklu powinny być 2 owulacje... jedna to stanowczo za mało. Dodatkowo podczas starań cykl powinien być góra 14 dniowy...unadarcy, Bree, PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Spróbuję się chwilę przespać bo cały czas mi ta glowa ćmi
Aaaaa kotki, dwa.... Kimnij się, tylko żeby nie było że jutro rano sie obudzisz....
Kiedyś mi się tak często zdarzało... ale wtedy to ja miałam sen, a teraz mam czuwanie a nie sen...Monkey, hiacynta99, matylda08, Bree, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:I jak tu nie utyc jak ciągle rozmawiamy o pysznym jedzonku
unadarcy, matylda08, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:A drze sie maly plącze bo nie chce odrabiać lekcji masakra mam dość
Nie pierwszy i nie ostatni raz, dasz radę...
Monkey a dobrego masz lekarza? Bo to takie dziwne że nagle cykl Ci się skrócił, jeden ok... ale jak mówisz że ten też się tak skończy...
Ja jeszcze sernik ze swiąt dojadam...matylda08, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Unadarcy nie jestem przekonana do mojej gin i zmieniam ją na innego. Zobaczymy
Szyjka mi się dzisiaj uniosła, śluz robi sie lepki. Nic już z tego nie kumam
Ciekawe jak tam Olka na wizycie?hiacynta99, unadarcy, matylda08, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualny
-
Hiacynta w takim razie razem ruszymy od września do szkoły. Będzie ciekawie
Unadarcy tak właśnie jeszcze szperam i wyczytałam, że podwyższone tsh może zaburzać cykle.
Ja zawsze miałam jak w zegarku, równiutko co 28 dni. Po poronieniu co 26-28.
Oby to było to bo nie chcę już niczego więcej u siebie się doszukiwaćunadarcy, hiacynta99, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Unadarcy nie jestem przekonana do mojej gin i zmieniam ją na innego. Zobaczymy
Szyjka mi się dzisiaj uniosła, śluz robi sie lepki. Nic już z tego nie kumam
Ciekawe jak tam Olka na wizycie?
Moja gin co chodziłam do niej prywatenie przez 2 lata jak juz byłąm w ciaży to olała mnie nawet nie wie że ja poroniłam wogóle ma w dupie co się ze mną teraz dzieje ... Wiedziała ze mi beta hcg spadała i nawet nie przyjeła mnie na wizyte tylko kazała dalej robic bete i ze jak coś to przepise mi duphaston a ja załamana poszłam na drigi dzien do innego gin i odrazu mnie na szpital skierował a ta picza w dupie miała zero fatygi !!!!!!
konował pieprzony !!!!!!Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Hiacynta w takim razie razem ruszymy od września do szkoły. Będzie ciekawie
Unadarcy tak właśnie jeszcze szperam i wyczytałam, że podwyższone tsh może zaburzać cykle.
Ja zawsze miałam jak w zegarku, równiutko co 28 dni. Po poronieniu co 26-28.
Oby to było to bo nie chcę już niczego więcej u siebie się doszukiwać
No no musimy poszukać dobrego psychiatrę bo widać czasy ciężkie nadchodzą :punadarcy, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:No oby to była wina tsh...
Hiacynta a Ty masz policystyczne jajniki że takie długie cykle?
miałam podejrzenie i miałam cysty na jajnikach i zrobiła mi laparoskopię i powiedziała ze nie wyglądają na policystyczne u mnie wyszła endometrioza I stopniaunadarcy, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój Gin też mnie olał trochę, ale daję mu ostatnią szansę...
A tak wogole to nie jestem przekonana do Ginów kobiet... zresztą teraz wszyscy walą masówke, bez znaczenia czy prywatnie czy nie.
Kiedyś lekarz prywatny to był wow, siedziało się po godzinie w gabinecie, badał, wszystko sprawdzał, wypytywał, kierował, naprowadzał.... wtedy to się wiedziało za co się płaci. A teraz? Szybko szybko bo kolejka długa przed gabinetem.Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:miałam podejrzenie i miałam cysty na jajnikach i zrobiła mi laparoskopię i powiedziała ze nie wyglądają na policystyczne u mnie wyszła endometrioza I stopnia
Moja siostra też miała właśnie endometrioze zdiagnozowaną, tez miała laparo, ale przez zrosty na jajniku. Trafiła do gina onkologa, wizane (nie wiem jak to się piszę) jej kazał brać. Może się orientujesz co to za lek... taki trochę do chemii zbliżony. Po 2 miesiącach brania, pół roku leczyła się z anemii i wątrobę doprowadzała do życia...Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość