Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:U to ładne kwoty. Widzę że sporo kaski pójdzie jak będziemy swój dom szykować :p
unadarcy, tysiaa93, matylda08, Bree, Monkey lubią tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:Dom to moje marzenie, ale jestem z Poznania a tu domy kosztują prawe milion... Strasznie drogie tu są nieruchomości...
I do najbliższego miasteczka mam kilka km wiec mi pasuje taka lokalizacja
PrimaSort, matylda08, Bree, Monkey, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Ja mieszkam na wsi a tata mojego faceta zdążył jeszcze postawić dla niego dom przed śmiercią. Są fundamenty, ściany i dach wiec kupa pracy przed nami ale jak już zaczniemy to robić to powoli pójdzie. Zamieszkamy sobie tam w trojeczkę albo czworeczkę
I do najbliższego miasteczka mam kilka km wiec mi pasuje taka lokalizacja
Bree, PrimaSort, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
A moj dom w PL z ogromnym ogrodem stoi pusty bo nie ma nawet chetnych na wynajem za darmo bo wszyscy powyjezdzali i pol ulicy jest jak w wymarlym miescie... puste domy...a w UK place za wynajem domu fortune, moze bym juz kupila swoj ale nie wiem czy sie za jakis czas nie przeprowadze do innego miasta wiec nie ma sensu
matylda08, PrimaSort, tysiaa93, unadarcy, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBree wrote:A moj dom w PL z ogromnym ogrodem stoi pusty bo nie ma nawet chetnych na wynajem za darmo bo wszyscy powyjezdzali i pol ulicy jest jak w wymarlym miescie... puste domy...a w UK place za wynajem domu fortune, moze bym juz kupila swoj ale nie wiem czy sie za jakis czas nie przeprowadze do innego miasta wiec nie ma sensu
matylda08, tysiaa93, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O ho
zaczyna się pijaństwo i czochraństwo
Ja czekam aż mi urośnie ciasto na gwiazdę z nutellą.
Mąż wróci późno więc z zającowania pewnie nici.
No i zaczyna mnie boleć brzuch jak na @
Byłam też u ggoni na wykresie i ładnie tam się jej zrobiłounadarcy, tysiaa93, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Powiem Wam cos smiesznego:
W UK w aptekach nie wiedza co to jest woda utlenionanigdy o czyms takim nie slyszeli.. no ale czego sie spodziewac po farmaceutach i lekarzach w kraju gdzie na wszystko jest PARACETAMOL
tysiaa93, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Monkey wrote:W którym?
Tysia dziękuję Ty nasz mały, wielki pocieszycielu
Jest tak male ze nia ma go na mapie, a na serio to pomiedzy Tarnowskimi Gorami a LublincemZajebisty turystyczny Koszecin
PS
mialam npisac to co Tysia ze na ciaze tez boli brzuch jak na @ wiec wiesz jak sie maszWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 17:18
unadarcy, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Monkey najwyżej rano go dorwiesz, facet się ucieszy
Co do bólu brzucha jak na @ to na ciążę boli tak samo wiec się nie przejmuj
tak jest! Do @ jakby co to jeszcze troche czasu masz, to dobry znak
Ja zadnych objawów nie mam, wogóle to zapominam o tej presji i dzięki temu lepiej się czuję w tym cyklu, ale pewnie i tak bede beczeć jak 1 kreske zobaczę...Bree, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Unadarcy tez będę ryczec jak mnie morze czerwone zaleje, ale może akurat w tym cyklu nam się uda
Bree wyżyj się na swoim chłopie, seksualnie oczywiście!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 17:27
unadarcy, Monkey, matylda08, Bree lubią tę wiadomość