Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Unadarcy te moje antydepresanty pozwalaly mi wyjsc z domu i takie tam al ejak je przestalam brac to problemy wrocily, a w ogole to po nich mialam dziwne jazdy, teraz nie biore od ponad 3 lat ale waga mi nie spadla niestety, ciekawe jakbym brala dluzej czy bym nie wazyla 100 kg
unadarcy, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:Ja z niemieckiego ledwie wyciągałam na DOPA
Język mi się łamał ;p
Ja chodziłam do sredniej 2 zmianowej, lekcje było od 7:30 do 20 bodajże. No i niestety jak miałam niemiecki to wiecznie mi odczulanie wypadało i mnie nie chciała Pani przepuścić, ale ubłagałam i też dopa dostałam...hiacynta99, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBree wrote:Unadarcy te moje antydepresanty pozwalaly mi wyjsc z domu i takie tam al ejak je przestalam brac to problemy wrocily, a w ogole to po nich mialam dziwne jazdy, teraz nie biore od ponad 3 lat ale waga mi nie spadla niestety, ciekawe jakbym brala dluzej czy bym nie wazyla 100 kg
chyba wszystko zależy od organizmu ja po antydepresantach schudłam
teraz przecież brałam hormony przez pól roku moze z 3 kg przytyłam nie wiem czym to idzie a w ciazy jeszcze schudłam 4 kg nie mogłam jeść wogóle na siłe jadłam a jak poroniłam odrazu lodówka się nie zamykaBree, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Ja tez brałam leki na depresje i też ludzi unikałam nie wychodziłam z domu . w sumie jak poszłam do pracy tam mi dużo pomogło otworzyłam się ... ale dalej z stresem mam problem
....
moje drugie imie to sssstresss
a co do lekow to bralam seroxat, xetanor, itd generalnie wszystko na wychwyt serotoniny a na koniec sertralineunadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI ja mam problem ze stresem... czasem mam takie dni, że wszystko potrafi mnie zestresować... a machina ruszyła u mnie jak prawie straciłam przytomność za kierownicą, sama jechałam i ledwo udało mi się zatrzymac auto....
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:chyba wszystko zależy od organizmu ja po antydepresantach schudłam
teraz przecież brałam hormony przez pól roku moze z 3 kg przytyłam nie wiem czym to idzie a w ciazy jeszcze schudłam 4 kg nie mogłam jeść wogóle na siłe jadłam a jak poroniłam odrazu lodówka się nie zamyka
Ja z 53 przytylam na 78 a teraz juz mam 80Masakra... mam 171 wzrostu i wszystko by bylo fajnie gdyby cala waga nie poszla w brzuch...wygladam jak swinka Peppa
wielki brzuchol i cieniutkie nozki
unadarcy, tysiaa93, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Hiacynta jaka profilowka fajna
A co do browca to nie dygaj, w tej grupie nik nikogo nie linczuje za bycie koneserem chmielowego napoju czy innego winiacza
Monkey ja po niemiecku kiedys perfekt a po 6 latach gadania na codzien po angielsku mam z niemieckim niemaly problem, moj tak samo
Nie ma to jak lacina - tego sie nigdy nie zapomni
unadarcy, tysiaa93, Monkey, matylda08, kierzynka lubią tę wiadomość
-
unadarcy wrote:I ja mam problem ze stresem... czasem mam takie dni, że wszystko potrafi mnie zestresować... a machina ruszyła u mnie jak prawie straciłam przytomność za kierownicą, sama jechałam i ledwo udało mi się zatrzymac auto....
no ja mam takie dni ze nawet sie boje pukania do drzwijak dzwoni telefon...wszystko... najgorzej jak jestem sama bo jak mo jest w domu to juz jest OK
unadarcy, tysiaa93, Monkey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa właśnie szafy zabezpieczam żeby przy wykuwaniu drzwi nie mieć uszkodzonych przez ekipę mebli. Miała któraś z Was może wykuwane drzwi z futrynami? Mogą mi zniszczyć wszystkie meble odłamkami?
tysiaa93, hiacynta99, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:HAHAHA mistrzyni cietej riposty
Przy robocie młodego to był z języków używany francuski ;)kochane moje
tysiaa93, hiacynta99, unadarcy, Bree lubią tę wiadomość