Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
unadarcy wrote:Bree wyżyj się, albo uzupełnij piwo we krwi
Mnie strasznie meczy chaos, ja jestem raczej osoba skrupulatna, nie powiem ze perfekcjonistka ale lubie porzadek, i jak mam do czynienia z jebanymi urzedasami ktorzy wiecznie cos zapierdalaja na moja niekorzysc to szlag jasny mnie ma trafic, takie akcje bardzo wyprowadzaja mnie z rownowagi... chyba pojde na sqoshaszkoda ze nie mam jak postrzelac bo lubie do rzutkow czasami
matylda08, unadarcy, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa na mojego nie mogę narzekać zawsze wizyta długa i dokładna ale wiem o czym mówicie bo zapierd..ją na 2 etatach i jeszcze gabinety prywatne
mnie od września czeka zjeb...na zerówka to będzie ryk i masakra
unadarcy, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
unadarcy wrote:Może... byłoby super.
Wogóle to w cyklu powinny być 2 owulacje... jedna to stanowczo za mało. Dodatkowo podczas starań cykl powinien być góra 14 dniowy...
Jestem na TAK!!!
Doskonaly pomysl!
unadarcy, Szalona CZARNA, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monkey wrote:Bree a to nie znam tej mieścinki
Ja tam dziewczyny na nic nie liczę w tym cyklu. Czuję, że zbliża się @.
Mój poprzedni cykl trwał 21 dni. W tym ani nie było płodnego śluzu, ani pozytywnego testu ovu, do tego tempka też mało atrakcyjna.
Jestem pewna na 95% że nic z tego nie będzie
Ale spokojnie, uszy mam cały czas w górze
Kierzynka mowila ze na 100 procent nie jest w ciazy to wiesznigdy nie mow nigdy, ale wierze ze ufasz swojemu organizmowi i sama znasz go najlepiej
unadarcy, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:Moja siostra też miała właśnie endometrioze zdiagnozowaną, tez miała laparo, ale przez zrosty na jajniku. Trafiła do gina onkologa, wizane (nie wiem jak to się piszę) jej kazał brać. Może się orientujesz co to za lek... taki trochę do chemii zbliżony. Po 2 miesiącach brania, pół roku leczyła się z anemii i wątrobę doprowadzała do życia...
Vissane tez to brałam miesięcy, czułam się nawet ok no i po odstawieniu zaszłam odrazu w ciąże ale poroniłamunadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:15
unadarcy, hiacynta99, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wiem jestem prze leczona po odstawieniu miałam się starać i pewnie bede tylko poczekam jeden cykl.
Bo nie bede tracić czasu moja siostra poroniła w 5 tc i w nowym cyklu już byłą w ciąży i jakoś urodziła zdrowe dziecko
jestem zagubiona w tym wszystkim teraz zaczełam chodzić do innego gin i w srode idę na wizytę kontrolną i zobacze co mi powieBree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_45 wrote:Już jestem dziewczyny :* Wkurwiłam się, nie poszłam do lekarza dzisiaj bo okazało się że wizytę miałabym płatną, a to dlatego że mój wspaniałomyślny Kacper nie zapłacił abonamentu. Dzisiaj przelał pieniądze ale jeszcze nie zaksięgowali, nie wiem kiedy pójdę, no nie ważne.. Ale czuję się trochę lepiej. Zmęczona jestem bo to normalne, trochę mam wzdęty brzuch no i tyle
Co do wagi to ja mam 170cm wzrostu i ważę 54kg, a i tak baardzo chudo wyglądam, każdy mi to zawsze mówiAle z brzucha zrobił mi się trochę misiaczek bo jakieś 2 miesiące temu to miałam wyćwiczony, twardy a teraz...
Trochę nadrobiłam ale nie wszystkoTak naprodukowałyście stron
ty wcale nie jestes chuda przetłumaczę Ci to w innym pojeciu :
JESTEŚ KOBITO PO PROSTU SUPER LASKA i ZGRABNA !!! i tyle ....Ola_45, unadarcy, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
unadarcy, Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
nick nieaktualnyHiacynta ogarniesz to wszystko z czasem, bez pośpiechu...
Ja zaczełam starać się w 3 cyklu pp, mimo że mój Gin kazał czekac pół roku. W 3 się nie udało, a teraz jest 4 i są nadzieje... zobaczymy, bez spięcia, napięcia.
Twoja siostra jest bardzo dobrym przykładem na nasze forumZ nami prędzej czy później też tak będzie...
hiacynta99, Bree, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Ola szkoda
ja bym poszła prywatnie dla świętego spokoju...
Ja z Julką chodziłam prywatnie do zastępcy ordynatora ginekologii. Jak przyszło mi leżeć w szpitalu dwa tygodnie przed porodem to udawała, że mnie nie zna.
Codziennie była na obchodzie a nawet dzień dobry mi nie odpowiadała.
Sucz jakich mało.
W drugiej ciąży poszłam do babki z polecenia i która dość fajnie zajęła się mną w szpitalu przy poronieniu. Natomiast przy kontroli dwa tygodnie później słabo mnie kojarzyła, badań nie zleciła i w ogóle jakoś dziwnie było.
unadarcy, hiacynta99, Bree, Ola_45, tysiaa93 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Ola szkoda
ja bym poszła prywatnie dla świętego spokoju...
Ja z Julką chodziłam prywatnie do zastępcy ordynatora ginekologii. Jak przyszło mi leżeć w szpitalu dwa tygodnie przed porodem to udawała, że mnie nie zna.
Codziennie była na obchodzie a nawet dzień dobry mi nie odpowiadała.
Sucz jakich mało.
W drugiej ciąży poszłam do babki z polecenia i która dość fajnie zajęła się mną w szpitalu przy poronieniu. Natomiast przy kontroli dwa tygodnie później słabo mnie kojarzyła, badań nie zleciła i w ogóle jakoś dziwnie było.
Ja już wiem o co w tym wszystkich chodzi jak byś miała przy sobie ładną białą kopertę to pewnie by sobie przypomniała wiesz amnezja a leczy się to u nich kasąOla_45, Bree, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
.
hiacynta99, Bree, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :