Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
hiacynta99 wrote:Wiem dopiero wszłam do was na forum i już cwaniakuje - nie ja po prostu zmieniam zasady naszego myślenia na +
mój mąz też się śmieje ze mnie ze mam worek itp ale w dupie to mam ... !!! ;p
Haha to powiedz mezowi ze tez ma worek jak taki madryunadarcy, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:cholerka zapomniałam sobie piwko kupić ;/ co ja będę robić w domu wino szkoda otwierać bo nie mam z kim pic mama chora ...
A ja mam już całą skrzynkę, może coś na weekend zostaniePiwo Wojak za 1,49 zł
hiacynta99, Bree, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo moje piersi też przypominają te kobitki z afryki takie obwisołki
heehe
tak że jak wchodze do sypialni w staniku robie mega nastrój i dopiero ściągam jak zgaszę światło żeby mąż nie uciekł ;pMonkey, Bree, matylda08, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:No moje piersi też przypominają te kobitki z afryki takie obwisołki
heehe
tak że jak wchodze do sypialni w staniku robie mega nastrój i dopiero ściągam jak zgaszę światło żeby mąż nie uciekł ;p
Jak zaciążymy to takie bomby będziemy miały że hej, po łapach będziemy bić bo tak macać będą chcieli...hiacynta99, Monkey, Bree, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:Ja już wiem o co w tym wszystkich chodzi jak byś miała przy sobie ładną białą kopertę to pewnie by sobie przypomniała wiesz amnezja a leczy się to u nich kasą
Monkey, unadarcy, Bree, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Za to panicznie boję się latać po trzeźwemu
Widzę są tu dziewczyny z charakterem i lubiące adrenalinę !!!!
ja raz w życiu poczułam adrenalinę jak byłam w salonie tatuaży a mój mąż zagroził rozwodem jak sobie coś zrobię na ciele a już zapłaciłam heheh to musiałam zrobić
a wiec tatuaż jest no i chłop nie odszedła tak to ja to raczej spokojna kobita tylko czasem mi odbija
unadarcy, Bree, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość