Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ta Aleksandra też tak miała? Dawno odeszła to może cofnę się ileś stron na forum i poczytam co pisała i ile dni z rzędu miała te testy pozytywne? Bo teraz nie wiem czy nie zrobić sobie jakiś badań hormonalnych. To raczej normalne nie jest...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 10:55
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Matylda powodzenia na komisji!
Taki dół mnie wczoraj złapał chyba przez to, że napatrzyłam się na siostrzenicę mojego Jacka. Jak ją nosiłam to uświadomiłam sobie, że za dwa miesiące robiłabym to samo ze swoim dzieckiem. Najchętniej czerwiec wywaliłabym z kalendarza. Na szczęście usnęłam od razu jak przyłożyłam głowę do poduszki.
A dzisiaj już jest dobrze, humor wróciłPrimaSort, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:A ta Aleksandra też tak miała? Dawno odeszła to może cofnę się ileś stron na forum i poczytam co pisała i ile dni z rzędu miała te testy pozytywne? Bo teraz nie wiem czy nie zrobić sobie jakiś badań hormonalnych. To raczej normalne nie jest...
Nie, one nie miała tych testów pozytywnych tak długo jak tyTylko po prostu ciągle je robiła bo były negatywne i czekała na pozytyw
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 11:03
PrimaSort, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Oj chciałabym
ale tak szybo by jakikolwiek test wykrył ciążę? 7 dzień z rzędu mam pozytywny test owulacyjny. A one podobno nie wykrywając ciąży tylko ciążowe
PrimaSort, unadarcy, tysiaa93, Lenka87, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Prima bo ja też robiłam testy codziennie bo mam ich dużo na zapas kupiłam i przez cały cykl ani jednej kreski a dwa dni przed małpą zrobiłam bo z ciekawości ponieważ przez wcześniejsze 4 dni zapominałam i zobaczyłam dwie grube krechy i sobie myślę: kurrrr... owulacja dwa dni orzed @? cykl mi się tak wydłuzył? ale doczytałam że to też wykazuje ciążę i zrobiłam test ciążowy.
tysiaa93, unadarcy, PrimaSort, hiacynta99, matylda08 lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:ja sie boję o cała ciażę bo poroniłam w 16 tygodniu...
Kochana my poroniłyśmy w tym samym tygodniu więc doskonale wiem co czujesz... Nie bój się. A raczej postaraj się nie bać. Złe myśli odpychaj.PrimaSort, tysiaa93, Lenka87, kierzynka, Ola_45, matylda08 lubią tę wiadomość