X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unadarcy wrote:
    Prima, zaskoczę Cie... rosół mi dochodzi :P
    Podziwiam! Mi się nawet frytek nie chce zrobić, leń :P

unadarcy, Ola_45, PrimaSort, matylda08 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki mi to się nawet nie chce jeść dzis ... Zrobiłam sobie 2 kromki to mi mąż zjadł :P odeszlam na chwile z kuchni no i zwalił...

tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze mi tesciowa mówiła. Ze gdzie ja takiego drugiego znajdę :P<3

tysiaa93, kierzynka lubią tę wiadomość

• Szalona CZARNA Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laseczki :)
    Ja tak cicho cichuteńko ponieważ wczoraj 18stka kuzynki i od rana dzikie szaleństwo, a dziś leniwa niedziela z mężem i psami. Wróciliśmy o 3 nad ranem to potem spaliśmy do 11:)
    I koniecznie musiałam choć na chwilę do Was teraz wpaść.
    Czuję się jak na @ powoli więc pewnie w tym cyklu się nie udało. To drugi cykl dopiero starań więc się nie załamuje. 18.04 wizyta u pana doktora może coś zadziałamy.
    Jutro do Was wracam.

Widzę u Was też się dużo dzieje. Ubranka, rosółki i inne :) Oby tak dalej :) Miłego wieczorku kochane. Wracam do Karmi żurawinowego mniaaaammmm :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 20:41

PrimaSort, tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość

Aniołek 13.11.2014 [*] 16 tc
    "CZASAMI CEL JEST WAŻNIEJSZY OD PODRÓŻY"
    f2w33e3koa7qwq76.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakiś dół mnie na koniec dnia złapał, ryczec mi ssię chce bez powodu :/

unadarcy lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie bezsenność... :/

tysiaa93 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja obudziłam się, zmierzyłam tempkę a że mi się wymiotować chce to idę dalej spać :P

• Lenka87 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laseczki :) Ja wczoraj wróciłam tak wykończona, że nawet nie miałam siły się do Was odezwać. Co do strachu o ciążę, jak już mi się uda zajść, to do samego końca będę się obawiać że coś pójdzie nie tak... Dzisiaj muszę posprzątać w domu bo w sobotę tak źle się czułam że nie dałam rady.

Bree gdzie Ty się podziewasz pipko?

unadarcy, PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość

[*]17tc Aniołek-31.01.2015 :( Na zawsze w naszych sercach <3
    Julia 21.02.2016 <3 2850 g szczęścia <3
    p655zbmhi58rbvwi.png

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Witaj Lenka :*
    Myślę, że jeśli chodzi o lęk w trakcie całej ciąży to każda z nas tak będzie miała. Niby mega radośnie, ale z ogromnym poczuciem wewnętrznej obawy, aby wszystko było dobrze. Dla mnie granicą będzie 16 tydzień gdzie zrobię pierwszy głębszy oddech, ale nadal będę oddychać z szybszym biciem serca. A normalnie dopiero gdy urodzę.

Coś mnie po tej 18stce katar dorwał. Rano kichałam jak na kielicha. Ale nie piję teraz alkoholu. Póki co się utrzymuje w postanowieniu. Jedynie Karmi :) Ale to wręcz nie alkohol :)

Wracam do pracy, ale będę zaglądać do Was.

Bree chyba czeka aż wszystkie zaciążymy i te zasługi sobie dopisze :) Mam nadzieję, że u niej wszytko dobrze.

Lenka87, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość

f2w33e3koa7qwq76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ddobry
    Ja już na nogach zaraz wyjeżdżam na komisje do ZUS u :( odezwę się później miłego dnia .
    Tyśiu mam nadzieję że już lepiej i zły nastrój minął. Unadarcy na bezsenność najlepszy jest browar ;)

unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda trzymam kciuki za Ciebie! Będzie dobrze. Niech się odwalą od Ciebie.

unadarcy, PrimaSort, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

f2w33e3koa7qwq76.png

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Jakiś dół mnie na koniec dnia złapał, ryczec mi ssię chce bez powodu :/
    Tysiu głowa do góry. Wiem jak to jest bo jak przyjdzie do mnie @ to też będę tak miała i nic mi pewnie nie pomoże dopóki się nie wyryczę. Ale spróbować podnieść na duchu Ciebie ZAWSZE mogę. Coś się zdenerwowało. Czy po prostu wspomnienia ?
    Wyrzuć z siebie te uczucie. Zrób cos dla siebie. Cokolwiek. Lub dla innych.

f2w33e3koa7qwq76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewoje!!
    Matylda nie miałam właśnie browara i mordowałam się do 4 nad ranem! Żeby było mało, ósemka zaczyna mi się chyba wykluwać i trochę boli... jak nie urok to sraczka :/
    Dziewczyny cycki mi rosną.. jak fajnie :) w końcu drgnęły, bo od zabiegu nic! Mam nadzieję że nie na @, a jak na @ to też dobrze, wkońcu zacznę je czuć a nie tylko tylko pakowanie w stanik....
    Pozdrawiam ciepło...
    Szalona masz zamiar testować, czy czekać na do terminu @?

PrimaSort, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja miałam dostać okres wczoraj, ostatnio mi się cykle wydłużyły, z czego nie jestem zadowolona... Muszę umówić się dzisiaj do gina.

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unadarcy wrote:
    Cześć Dziewoje!!
    Matylda nie miałam właśnie browara i mordowałam się do 4 nad ranem! Żeby było mało, ósemka zaczyna mi się chyba wykluwać i trochę boli... jak nie urok to sraczka :/
    Dziewczyny cycki mi rosną.. jak fajnie :) w końcu drgnęły, bo od zabiegu nic! Mam nadzieję że nie na @, a jak na @ to też dobrze, wkońcu zacznę je czuć a nie tylko tylko pakowanie w stanik....
    Pozdrawiam ciepło...
    Szalona masz zamiar testować, czy czekać na do terminu @?

Poczekam kochana. Co ma być to będzie. Brzuch mnie zaczyna boleć na jak na @ wiec pewnie nici z przylotu bociana. Piersi też mam nabrzmiałe i bolą mnie ale nie jakoś szczególnie więc na pewno nie ciąża. Za to znów z mężem będziemy ostro pracować:) Idę w tym tygodniu jeszcze na badania tarczycy. Bo w sobotę endokrynolog więc wolę iść z konkretami niż potem dopiero na badania. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

f2w33e3koa7qwq76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szalona a jak w ciąże zajedziesz, to jakie zusy masz zamiar płacić? Bo pisałaś, że póki co to z małych korzystasz....

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie planuje nic. Ostatnio jak byłam w ciązy moja ksiegowa sugerowała mi zapłacenie wysokich składek najwyższych z możliwych. Czas pokaże. Nie myślę o tym. Od razu na L4 i tak bym nie poszła jak coś tylko od drugiego trymestru myślę. W firmie jestem tylko ja więc musiałabym męża wprowadzić we wszytsko a trochę tego jest. Bo będąc na L4 nawet podpisac się nigdzie nie mogę.

unadarcy, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

f2w33e3koa7qwq76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szalona no tak, musiałabyś wskazać zastępstwo... normalnie byś mogła pracowac, ale za Ciebie ktoś by musiał się podpisywać. Ja też korzystam z preferencyjnych składek. Trzeba pamiętać żeby dobrze ogarnąć ten temat, bo ludzi na działalnościach zus nie boi się ruchać... Jakbym teraz musiała przejść na L4, rzeczywiście chorując, to dostałabym może z jakies 300 zł..wypas...nie?

Matylda a propos zusu, trzymaj się tam dzielnie i nie daj się!!

PrimaSort, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Undarcy niestety masz racje... OWOC ŻYWOTA NASZEGO jeZUS....

unadarcy, tysiaa93, kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość

f2w33e3koa7qwq76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyspałam się, obejrzałam Ojca Mateusza na jedynce i zasiadłam przed komputerem :)

Ponadto zrobiłam test owulacyjny, bo zostały mi jeszcze 3 więc jeden dziś wykorzystam i stała się rzecz dziwna... Test znów pozytywny i to jak !!! Wstawiłabym zdjęcie, ale potem nazywacie mnie Aleksandra haha :P Szkoda, że tej laski nie ma swoją drogą bo z tego co tu piszecie to jakaś ekspertka z niej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 10:51

Szalona CZARNA, unadarcy, tysiaa93, kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość

‹‹ 402 403 404 405 406 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ