X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unadarcy wrote:
    Prima, zaskoczę Cie... rosół mi dochodzi :P
    Podziwiam! Mi się nawet frytek nie chce zrobić, leń :P

unadarcy, Ola_45, PrimaSort, matylda08 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki mi to się nawet nie chce jeść dzis ... Zrobiłam sobie 2 kromki to mi mąż zjadł :P odeszlam na chwile z kuchni no i zwalił...

tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze mi tesciowa mówiła. Ze gdzie ja takiego drugiego znajdę :P<3

tysiaa93, kierzynka lubią tę wiadomość

• Szalona CZARNA Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laseczki :)
    Ja tak cicho cichuteńko ponieważ wczoraj 18stka kuzynki i od rana dzikie szaleństwo, a dziś leniwa niedziela z mężem i psami. Wróciliśmy o 3 nad ranem to potem spaliśmy do 11:)
    I koniecznie musiałam choć na chwilę do Was teraz wpaść.
    Czuję się jak na @ powoli więc pewnie w tym cyklu się nie udało. To drugi cykl dopiero starań więc się nie załamuje. 18.04 wizyta u pana doktora może coś zadziałamy.
    Jutro do Was wracam.

Widzę u Was też się dużo dzieje. Ubranka, rosółki i inne :) Oby tak dalej :) Miłego wieczorku kochane. Wracam do Karmi żurawinowego mniaaaammmm :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 20:41

PrimaSort, tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość

Aniołek 13.11.2014 [*] 16 tc
    "CZASAMI CEL JEST WAŻNIEJSZY OD PODRÓŻY"
    f2w33e3koa7qwq76.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakiś dół mnie na koniec dnia złapał, ryczec mi ssię chce bez powodu :/

unadarcy lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie bezsenność... :/

tysiaa93 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja obudziłam się, zmierzyłam tempkę a że mi się wymiotować chce to idę dalej spać :P

• Lenka87 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laseczki :) Ja wczoraj wróciłam tak wykończona, że nawet nie miałam siły się do Was odezwać. Co do strachu o ciążę, jak już mi się uda zajść, to do samego końca będę się obawiać że coś pójdzie nie tak... Dzisiaj muszę posprzątać w domu bo w sobotę tak źle się czułam że nie dałam rady.

Bree gdzie Ty się podziewasz pipko?

unadarcy, PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość

[*]17tc Aniołek-31.01.2015 :( Na zawsze w naszych sercach <3
    Julia 21.02.2016 <3 2850 g szczęścia <3
    p655zbmhi58rbvwi.png

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Witaj Lenka :*
    Myślę, że jeśli chodzi o lęk w trakcie całej ciąży to każda z nas tak będzie miała. Niby mega radośnie, ale z ogromnym poczuciem wewnętrznej obawy, aby wszystko było dobrze. Dla mnie granicą będzie 16 tydzień gdzie zrobię pierwszy głębszy oddech, ale nadal będę oddychać z szybszym biciem serca. A normalnie dopiero gdy urodzę.

Coś mnie po tej 18stce katar dorwał. Rano kichałam jak na kielicha. Ale nie piję teraz alkoholu. Póki co się utrzymuje w postanowieniu. Jedynie Karmi :) Ale to wręcz nie alkohol :)

Wracam do pracy, ale będę zaglądać do Was.

Bree chyba czeka aż wszystkie zaciążymy i te zasługi sobie dopisze :) Mam nadzieję, że u niej wszytko dobrze.

Lenka87, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość

f2w33e3koa7qwq76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ddobry
    Ja już na nogach zaraz wyjeżdżam na komisje do ZUS u :( odezwę się później miłego dnia .
    Tyśiu mam nadzieję że już lepiej i zły nastrój minął. Unadarcy na bezsenność najlepszy jest browar ;)

unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda trzymam kciuki za Ciebie! Będzie dobrze. Niech się odwalą od Ciebie.

unadarcy, PrimaSort, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

f2w33e3koa7qwq76.png

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Jakiś dół mnie na koniec dnia złapał, ryczec mi ssię chce bez powodu :/
    Tysiu głowa do góry. Wiem jak to jest bo jak przyjdzie do mnie @ to też będę tak miała i nic mi pewnie nie pomoże dopóki się nie wyryczę. Ale spróbować podnieść na duchu Ciebie ZAWSZE mogę. Coś się zdenerwowało. Czy po prostu wspomnienia ?
    Wyrzuć z siebie te uczucie. Zrób cos dla siebie. Cokolwiek. Lub dla innych.

f2w33e3koa7qwq76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewoje!!
    Matylda nie miałam właśnie browara i mordowałam się do 4 nad ranem! Żeby było mało, ósemka zaczyna mi się chyba wykluwać i trochę boli... jak nie urok to sraczka :/
    Dziewczyny cycki mi rosną.. jak fajnie :) w końcu drgnęły, bo od zabiegu nic! Mam nadzieję że nie na @, a jak na @ to też dobrze, wkońcu zacznę je czuć a nie tylko tylko pakowanie w stanik....
    Pozdrawiam ciepło...
    Szalona masz zamiar testować, czy czekać na do terminu @?

PrimaSort, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja miałam dostać okres wczoraj, ostatnio mi się cykle wydłużyły, z czego nie jestem zadowolona... Muszę umówić się dzisiaj do gina.

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unadarcy wrote:
    Cześć Dziewoje!!
    Matylda nie miałam właśnie browara i mordowałam się do 4 nad ranem! Żeby było mało, ósemka zaczyna mi się chyba wykluwać i trochę boli... jak nie urok to sraczka :/
    Dziewczyny cycki mi rosną.. jak fajnie :) w końcu drgnęły, bo od zabiegu nic! Mam nadzieję że nie na @, a jak na @ to też dobrze, wkońcu zacznę je czuć a nie tylko tylko pakowanie w stanik....
    Pozdrawiam ciepło...
    Szalona masz zamiar testować, czy czekać na do terminu @?

Poczekam kochana. Co ma być to będzie. Brzuch mnie zaczyna boleć na jak na @ wiec pewnie nici z przylotu bociana. Piersi też mam nabrzmiałe i bolą mnie ale nie jakoś szczególnie więc na pewno nie ciąża. Za to znów z mężem będziemy ostro pracować:) Idę w tym tygodniu jeszcze na badania tarczycy. Bo w sobotę endokrynolog więc wolę iść z konkretami niż potem dopiero na badania. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

f2w33e3koa7qwq76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szalona a jak w ciąże zajedziesz, to jakie zusy masz zamiar płacić? Bo pisałaś, że póki co to z małych korzystasz....

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie planuje nic. Ostatnio jak byłam w ciązy moja ksiegowa sugerowała mi zapłacenie wysokich składek najwyższych z możliwych. Czas pokaże. Nie myślę o tym. Od razu na L4 i tak bym nie poszła jak coś tylko od drugiego trymestru myślę. W firmie jestem tylko ja więc musiałabym męża wprowadzić we wszytsko a trochę tego jest. Bo będąc na L4 nawet podpisac się nigdzie nie mogę.

unadarcy, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

f2w33e3koa7qwq76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szalona no tak, musiałabyś wskazać zastępstwo... normalnie byś mogła pracowac, ale za Ciebie ktoś by musiał się podpisywać. Ja też korzystam z preferencyjnych składek. Trzeba pamiętać żeby dobrze ogarnąć ten temat, bo ludzi na działalnościach zus nie boi się ruchać... Jakbym teraz musiała przejść na L4, rzeczywiście chorując, to dostałabym może z jakies 300 zł..wypas...nie?

Matylda a propos zusu, trzymaj się tam dzielnie i nie daj się!!

PrimaSort, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Undarcy niestety masz racje... OWOC ŻYWOTA NASZEGO jeZUS....

unadarcy, tysiaa93, kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość

f2w33e3koa7qwq76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyspałam się, obejrzałam Ojca Mateusza na jedynce i zasiadłam przed komputerem :)

Ponadto zrobiłam test owulacyjny, bo zostały mi jeszcze 3 więc jeden dziś wykorzystam i stała się rzecz dziwna... Test znów pozytywny i to jak !!! Wstawiłabym zdjęcie, ale potem nazywacie mnie Aleksandra haha :P Szkoda, że tej laski nie ma swoją drogą bo z tego co tu piszecie to jakaś ekspertka z niej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 10:51

Szalona CZARNA, unadarcy, tysiaa93, kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość

‹‹ 402 403 404 405 406 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ