Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć laseczki
Ja tak cicho cichuteńko ponieważ wczoraj 18stka kuzynki i od rana dzikie szaleństwo, a dziś leniwa niedziela z mężem i psami. Wróciliśmy o 3 nad ranem to potem spaliśmy do 11:)
I koniecznie musiałam choć na chwilę do Was teraz wpaść.
Czuję się jak na @ powoli więc pewnie w tym cyklu się nie udało. To drugi cykl dopiero starań więc się nie załamuje. 18.04 wizyta u pana doktora może coś zadziałamy.
Jutro do Was wracam.
Widzę u Was też się dużo dzieje. Ubranka, rosółki i inneOby tak dalej
Miłego wieczorku kochane. Wracam do Karmi żurawinowego mniaaaammmm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 20:41
PrimaSort, tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Laseczki
Ja wczoraj wróciłam tak wykończona, że nawet nie miałam siły się do Was odezwać. Co do strachu o ciążę, jak już mi się uda zajść, to do samego końca będę się obawiać że coś pójdzie nie tak... Dzisiaj muszę posprzątać w domu bo w sobotę tak źle się czułam że nie dałam rady.
Bree gdzie Ty się podziewasz pipko?unadarcy, PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Witaj Lenka :*
Myślę, że jeśli chodzi o lęk w trakcie całej ciąży to każda z nas tak będzie miała. Niby mega radośnie, ale z ogromnym poczuciem wewnętrznej obawy, aby wszystko było dobrze. Dla mnie granicą będzie 16 tydzień gdzie zrobię pierwszy głębszy oddech, ale nadal będę oddychać z szybszym biciem serca. A normalnie dopiero gdy urodzę.
Coś mnie po tej 18stce katar dorwał. Rano kichałam jak na kielicha. Ale nie piję teraz alkoholu. Póki co się utrzymuje w postanowieniu. Jedynie KarmiAle to wręcz nie alkohol
Wracam do pracy, ale będę zaglądać do Was.
Bree chyba czeka aż wszystkie zaciążymy i te zasługi sobie dopiszeMam nadzieję, że u niej wszytko dobrze.
Lenka87, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tysiaa93 wrote:Jakiś dół mnie na koniec dnia złapał, ryczec mi ssię chce bez powodu
Wyrzuć z siebie te uczucie. Zrób cos dla siebie. Cokolwiek. Lub dla innych.unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewoje!!
Matylda nie miałam właśnie browara i mordowałam się do 4 nad ranem! Żeby było mało, ósemka zaczyna mi się chyba wykluwać i trochę boli... jak nie urok to sraczka
Dziewczyny cycki mi rosną.. jak fajniew końcu drgnęły, bo od zabiegu nic! Mam nadzieję że nie na @, a jak na @ to też dobrze, wkońcu zacznę je czuć a nie tylko tylko pakowanie w stanik....
Pozdrawiam ciepło...
Szalona masz zamiar testować, czy czekać na do terminu @?PrimaSort, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
unadarcy wrote:Cześć Dziewoje!!
Matylda nie miałam właśnie browara i mordowałam się do 4 nad ranem! Żeby było mało, ósemka zaczyna mi się chyba wykluwać i trochę boli... jak nie urok to sraczka
Dziewczyny cycki mi rosną.. jak fajniew końcu drgnęły, bo od zabiegu nic! Mam nadzieję że nie na @, a jak na @ to też dobrze, wkońcu zacznę je czuć a nie tylko tylko pakowanie w stanik....
Pozdrawiam ciepło...
Szalona masz zamiar testować, czy czekać na do terminu @?
Poczekam kochana. Co ma być to będzie. Brzuch mnie zaczyna boleć na jak na @ wiec pewnie nici z przylotu bociana. Piersi też mam nabrzmiałe i bolą mnie ale nie jakoś szczególnie więc na pewno nie ciąża. Za to znów z mężem będziemy ostro pracowaćIdę w tym tygodniu jeszcze na badania tarczycy. Bo w sobotę endokrynolog więc wolę iść z konkretami niż potem dopiero na badania. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie planuje nic. Ostatnio jak byłam w ciązy moja ksiegowa sugerowała mi zapłacenie wysokich składek najwyższych z możliwych. Czas pokaże. Nie myślę o tym. Od razu na L4 i tak bym nie poszła jak coś tylko od drugiego trymestru myślę. W firmie jestem tylko ja więc musiałabym męża wprowadzić we wszytsko a trochę tego jest. Bo będąc na L4 nawet podpisac się nigdzie nie mogę.
unadarcy, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzalona no tak, musiałabyś wskazać zastępstwo... normalnie byś mogła pracowac, ale za Ciebie ktoś by musiał się podpisywać. Ja też korzystam z preferencyjnych składek. Trzeba pamiętać żeby dobrze ogarnąć ten temat, bo ludzi na działalnościach zus nie boi się ruchać... Jakbym teraz musiała przejść na L4, rzeczywiście chorując, to dostałabym może z jakies 300 zł..wypas...nie?
Matylda a propos zusu, trzymaj się tam dzielnie i nie daj się!!PrimaSort, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWyspałam się, obejrzałam Ojca Mateusza na jedynce i zasiadłam przed komputerem
Ponadto zrobiłam test owulacyjny, bo zostały mi jeszcze 3 więc jeden dziś wykorzystam i stała się rzecz dziwna... Test znów pozytywny i to jak !!! Wstawiłabym zdjęcie, ale potem nazywacie mnie Aleksandra hahaSzkoda, że tej laski nie ma swoją drogą bo z tego co tu piszecie to jakaś ekspertka z niej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 10:51
Szalona CZARNA, unadarcy, tysiaa93, kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość