Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Szalona CZARNA wrote:Kochana my poroniłyśmy w tym samym tygodniu więc doskonale wiem co czujesz... Nie bój się. A raczej postaraj się nie bać. Złe myśli odpychaj.
Szalona CZARNA, Lenka87, unadarcy, kierzynka, Ola_45, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPóki co zapisałam się do kosmetyczki na 17:30 na hennę komplet (brwi i rzęsy + regulacja) to się odprężę a paznokcie tak mi się połamały, że nie ma sensu ich robić dzisiaj poczekam aż odrosną
tysiaa93, Szalona CZARNA, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tysiaa93 wrote:Drugi raz to samo nie ma prawa się wydarzyć...
Oby Twoje słowa były dla nas święte. Moj lekarz tez tak mówił. Limit nieszczęść wyczerpany...PrimaSort, Lenka87, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:Póki co zapisałam się do kosmetyczki na 17:30 na hennę komplet (brwi i rzęsy + regulacja) to się odprężę a paznokcie tak mi się połamały, że nie ma sensu ich robić dzisiaj poczekam aż odrosną
Ja co zapuszczę paznokcie to mi się połamią i długie noszę ze dwa dni
Miałam ochotę zrobić sobie żele, ale jak doczytałam, że trzeba co trzy tygodnie je uzupełniać to mi się jakoś odechciało
PrimaSort, Szalona CZARNA, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Elegancko, zrobisz coś dla siebie
Ja co zapuszczę paznokcie to mi się połamią i długie noszę ze dwa dni
Miałam ochotę zrobić sobie żele, ale jak doczytałam, że trzeba co trzy tygodnie je uzupełniać to mi się jakoś odechciało
tysiaa93, Ola_45, matylda08 lubią tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:Ja mam tak samo z żelami... kurza mnie to uzupełnianie a jak nie uzupełnisz to paskudnie to wygląda. No i jak je miałam na ślubie a po dwóch tygodniach zdjęłam to miałam bibułki zamiast paznokci...
Aż tak ci te żele zniszczyły paznokcie? To lepiej nie będę eksperymentować bo i tak mam słabe.Ola_45, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Aż tak ci te żele zniszczyły paznokcie? To lepiej nie będę eksperymentować bo i tak mam słabe.
Lenka87, tysiaa93, Ola_45, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Tak bo jak je zakładają to troszkę muszą podpiłować Twoją naturalną płytkę. A tam paznokcie nie oddychają i robią się miękkie
tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:Tak bo jak je zakładają to troszkę muszą podpiłować Twoją naturalną płytkę. A tam paznokcie nie oddychają i robią się miękkie
A tak w ogóle to ma któraś z was ślub cywilny?
matylda08 lubi tę wiadomość
-
Lenka87 wrote:Pod dobrze zrobionymi tipsami paznokcie nie robią się miękkie. Płytkę wystarczy zmatowić, nie trzeba jej piłować. Może jakaś chujowa kosmetyczka Ci robiła?
Lenka ma rację. Ja miałam trzy razy pod rząd robione żelki. Nic się nie działo z jakością paznokcia. Płaciłam 70 zł za te żelki ale było warto.tysiaa93, PrimaSort, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRaz robiłam sobie sama tipsy ale samemu ciężko
chodziłam do szkoły kosmetologia ale tylko jeden semestr bo przeniosłam sie na inny kierunek ... Ale cos tam w glowie mi zostalo
Sama sobie robię dużo rzeczy regulacja henna itp.tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLenka87 wrote:Pod dobrze zrobionymi tipsami paznokcie nie robią się miękkie. Płytkę wystarczy zmatowić, nie trzeba jej piłować. Może jakaś chujowa kosmetyczka Ci robiła?
Ale to był salon kosmetyczny i pamiętam że sporo kasy tam zostawiłam przed ślubem
hiacynta99, tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny