X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Ja mam konkordatowy

No wlasmie ta nazwa:D tylko w kościele bylam.hehe

tysiaa93, Szalona CZARNA, PrimaSort, unadarcy, Ola_45 lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kościelnego właśnie nie chcemy na razie :P Ale zastanawiamy się nad bardzo skromnym cywilnym: rodzice, nasi chrzestni i świadkowie.

Szalona CZARNA, hiacynta99, unadarcy, kierzynka, Ola_45 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Szalona CZARNA Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana my również mamy konkordatowy. Ale cywilny możesz teraz wziąźć w każdym miesjcu w którym chcesz nawet w parku :) Jeśli oczywiście urzędnik wyrazi zgodę i nie stwierdzi, że miejsce ujmuje powadze sytuacji. Dodatkowa opłata za to jest ale czasem warto :)

Moi znajomi tak mieli tylko rodzice świadkowie i rodzeństwo. W sumie 20 osób. Było pieknie :)

tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość

Aniołek 13.11.2014 [*] 16 tc
    "CZASAMI CEL JEST WAŻNIEJSZY OD PODRÓŻY"
    f2w33e3koa7qwq76.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szalona CZARNA wrote:
    Kochana my również mamy konkordatowy. Ale cywilny możesz teraz wziąźć w każdym miesjcu w którym chcesz nawet w parku :) Jeśli oczywiście urzędnik wyrazi zgodę i nie stwierdzi, że miejsce ujmuje powadze sytuacji. Dodatkowa opłata za to jest ale czasem warto :)

Moi znajomi tak mieli tylko rodzice świadkowie i rodzeństwo. W sumie 20 osób. Było pieknie :)

Mi się ubzdurało, że chcę ten ślub 21 lipca bo od wtedy jesteśmy razem. Ale 21 jest akurat wtorek ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 11:44

unadarcy lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez bym wolala cywilny narazie no ale inaczej sie życie potoczylo ciąża ... Rodzina z obu stron rzucili sie na nas ze slub szybko przed porodem tal ze ja ma swoim weselu juz tańcowałam z Filipkiem w brzuchu...

Po weselu nie czułam ruchów z 2,dni heheh :P mam sie wyszalał...i musial odpoczac:-)

tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kościelny weźmiemy dopiero jak dzieciak będzie miał ze 2 lata. Ubzdurałam sobie, że ma nam podawać obrączki :D

Lenka87, hiacynta99, unadarcy, Ola_45, matylda08 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Lenka87 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Aha, to tym bardziej daję sobie spokój z myśleniem o nich. Zrobię sobie najwyżej na jakąś specjalną okazję :D A tak w ogóle to ma któraś z was ślub cywilny?
    Jak nie tipsy to spróbuj przedłużania na formie :) Ja paznokcie robię już 9 lat, bez żadnej szkoły czy kursu. Co do ślubu to też braliśmy konkordatowy :)

tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

[*]17tc Aniołek-31.01.2015 :( Na zawsze w naszych sercach <3
    Julia 21.02.2016 <3 2850 g szczęścia <3
    p655zbmhi58rbvwi.png

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Mi się ubzdurało, że chcę ten ślub 21 lipca bo od wtedy jesteśmy razem. Ale 21 jest akurat wtorek ;/

Kochana jeśli robicie skormną uroczystość dzien nie ma znaczenia. W opolskim śluby w czwartki robią nawet na ślasku w środku tygodnia tez. Kto Ci powiedział, że to musi być sobota ?

Moja koleżanka brała ślub 13 czerwca bo tak się poznała ze swoim mężem. Wypadł piątek :) Było superrr :)

hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość

f2w33e3koa7qwq76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie włączyłam sobie na tvn player Nie rób scen i oglądam wszytskie odcinki po olei z nudów :)

Szalona CZARNA, Lenka87, kierzynka, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima ostatnio robiłam dokładnie to samo :)

PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość

f2w33e3koa7qwq76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nie mamy ślubu, ani jednego ani drugiego, wszystko mamy wspólne, łącznie z kredytem :P
    Przy okazji ciąży, jak się nasłuchaliśmy od rodziny, że trzeba ślub brać, mój mi się oświadczył i poszliśmy na nauki przedślubne. Tak samo jak ciąza szybko się skończyła, tak samo myśli o ślubie. Z perspektywy czasu wiemy że było to działanie naciągane pod rodzine. My jesteśmy straszne życiowe lenie, taki ślub to dla nas organizacyjny niepotrzebny zamęt, nie wiem kto by to ogarną :P
    Chociaż zawsze marzyłam w czarnej sukni ślubnej ślubować :D Kto wie... narazie tak nas zmęczyły te zaręczyny i nauki, że musimy odpocząć :D :D

Szalona CZARNA, Lenka87, hiacynta99, tysiaa93, Ola_45, matylda08 lubią tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Psiochy jedne, proszę mi odpowiedzieć czy ma któraś z was ślub cywilny :D
    JAAA! ;)

hiacynta99, tysiaa93, Ola_45 lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam sam cywilny bo taniej to wychodziło i tylko najbliższa rodzinka ;) było bardzo fajnie bo ślub 5 minut a potem obiadek i do domu ;)

unadarcy, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unadarcy wrote:
    My nie mamy ślubu, ani jednego ani drugiego, wszystko mamy wspólne, łącznie z kredytem :P
    Przy okazji ciąży, jak się nasłuchaliśmy od rodziny, że trzeba ślub brać, mój mi się oświadczył i poszliśmy na nauki przedślubne. Tak samo jak ciąza szybko się skończyła, tak samo myśli o ślubie. Z perspektywy czasu wiemy że było to działanie naciągane pod rodzine. My jesteśmy straszne życiowe lenie, taki ślub to dla nas organizacyjny niepotrzebny zamęt, nie wiem kto by to ogarną :P
    Chociaż zawsze marzyłam w czarnej sukni ślubnej ślubować :D Kto wie... narazie tak nas zmęczyły te zaręczyny i nauki, że musimy odpocząć :D :D

No ja niestety miałam biala:P ale czarna mmmm fajna by byla wszystko co czarne to ładne

unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Właśnie włączyłam sobie na tvn player Nie rób scen i oglądam wszytskie odcinki po olei z nudów :)

Heh ja czekam na nowy sezon bo wszystko juz wyogladalam:P...

kierzynka, PrimaSort, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie namalowałam sobie pierwszy raz w życiu kreskę na powiece przy rzęsach :P Ale dziwnie wyglądam :P

Lenka87, Szalona CZARNA, unadarcy, kierzynka, hiacynta99, tysiaa93, Ola_45 lubią tę wiadomość

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima kwestia przyzwyczajenia :) A ja możesz wierzyć albo nie ale przed sekudnką oglądłam filmik na stronie avon jak zrobić idealną kreskę:)

Lenka87, PrimaSort, unadarcy, kierzynka, hiacynta99, tysiaa93, Ola_45 lubią tę wiadomość

f2w33e3koa7qwq76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szalona CZARNA wrote:
    Prima kwestia przyzwyczajenia :) A ja możesz wierzyć albo nie ale przed sekudnką oglądłam filmik na stronie avon jak zrobić idealną kreskę:)
    Haha telepatia?

Szalona CZARNA, hiacynta99, tysiaa93, Ola_45 lubią tę wiadomość

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima naprawdę :)):):):)):):)) Aż mi humor poprawiłaś :) Dziękuje :D

hiacynta99, PrimaSort, tysiaa93, Ola_45 lubią tę wiadomość

f2w33e3koa7qwq76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To co dziewczyny umawiamy siedzę do maja mamy być juz zaciążone :-) ? To jest moja misja ;D

PrimaSort, unadarcy, Lenka87, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

‹‹ 405 406 407 408 409 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ