Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kochana my również mamy konkordatowy. Ale cywilny możesz teraz wziąźć w każdym miesjcu w którym chcesz nawet w parku
Jeśli oczywiście urzędnik wyrazi zgodę i nie stwierdzi, że miejsce ujmuje powadze sytuacji. Dodatkowa opłata za to jest ale czasem warto
Moi znajomi tak mieli tylko rodzice świadkowie i rodzeństwo. W sumie 20 osób. Było pieknietysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Szalona CZARNA wrote:Kochana my również mamy konkordatowy. Ale cywilny możesz teraz wziąźć w każdym miesjcu w którym chcesz nawet w parku
Jeśli oczywiście urzędnik wyrazi zgodę i nie stwierdzi, że miejsce ujmuje powadze sytuacji. Dodatkowa opłata za to jest ale czasem warto
Moi znajomi tak mieli tylko rodzice świadkowie i rodzeństwo. W sumie 20 osób. Było pieknie
Mi się ubzdurało, że chcę ten ślub 21 lipca bo od wtedy jesteśmy razem. Ale 21 jest akurat wtorek ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 11:44
unadarcy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez bym wolala cywilny narazie no ale inaczej sie życie potoczylo ciąża ... Rodzina z obu stron rzucili sie na nas ze slub szybko przed porodem tal ze ja ma swoim weselu juz tańcowałam z Filipkiem w brzuchu...
Po weselu nie czułam ruchów z 2,dni hehehmam sie wyszalał...i musial odpoczac:-)
tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Aha, to tym bardziej daję sobie spokój z myśleniem o nich. Zrobię sobie najwyżej na jakąś specjalną okazję
A tak w ogóle to ma któraś z was ślub cywilny?
Ja paznokcie robię już 9 lat, bez żadnej szkoły czy kursu. Co do ślubu to też braliśmy konkordatowy
tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Mi się ubzdurało, że chcę ten ślub 21 lipca bo od wtedy jesteśmy razem. Ale 21 jest akurat wtorek ;/
Kochana jeśli robicie skormną uroczystość dzien nie ma znaczenia. W opolskim śluby w czwartki robią nawet na ślasku w środku tygodnia tez. Kto Ci powiedział, że to musi być sobota ?
Moja koleżanka brała ślub 13 czerwca bo tak się poznała ze swoim mężem. Wypadł piątekByło superrr
hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy nie mamy ślubu, ani jednego ani drugiego, wszystko mamy wspólne, łącznie z kredytem
Przy okazji ciąży, jak się nasłuchaliśmy od rodziny, że trzeba ślub brać, mój mi się oświadczył i poszliśmy na nauki przedślubne. Tak samo jak ciąza szybko się skończyła, tak samo myśli o ślubie. Z perspektywy czasu wiemy że było to działanie naciągane pod rodzine. My jesteśmy straszne życiowe lenie, taki ślub to dla nas organizacyjny niepotrzebny zamęt, nie wiem kto by to ogarną
Chociaż zawsze marzyłam w czarnej sukni ślubnej ślubowaćKto wie... narazie tak nas zmęczyły te zaręczyny i nauki, że musimy odpocząć
Szalona CZARNA, Lenka87, hiacynta99, tysiaa93, Ola_45, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:My nie mamy ślubu, ani jednego ani drugiego, wszystko mamy wspólne, łącznie z kredytem
Przy okazji ciąży, jak się nasłuchaliśmy od rodziny, że trzeba ślub brać, mój mi się oświadczył i poszliśmy na nauki przedślubne. Tak samo jak ciąza szybko się skończyła, tak samo myśli o ślubie. Z perspektywy czasu wiemy że było to działanie naciągane pod rodzine. My jesteśmy straszne życiowe lenie, taki ślub to dla nas organizacyjny niepotrzebny zamęt, nie wiem kto by to ogarną
Chociaż zawsze marzyłam w czarnej sukni ślubnej ślubowaćKto wie... narazie tak nas zmęczyły te zaręczyny i nauki, że musimy odpocząć
No ja niestety miałam biala:P ale czarna mmmm fajna by byla wszystko co czarne to ładneunadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Prima kwestia przyzwyczajenia
A ja możesz wierzyć albo nie ale przed sekudnką oglądłam filmik na stronie avon jak zrobić idealną kreskę
Lenka87, PrimaSort, unadarcy, kierzynka, hiacynta99, tysiaa93, Ola_45 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny