WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Ja mam konkordatowy

No wlasmie ta nazwa:D tylko w kościele bylam.hehe

tysiaa93, Szalona CZARNA, PrimaSort, unadarcy, Ola_45 lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kościelnego właśnie nie chcemy na razie :P Ale zastanawiamy się nad bardzo skromnym cywilnym: rodzice, nasi chrzestni i świadkowie.

Szalona CZARNA, hiacynta99, unadarcy, kierzynka, Ola_45 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Szalona CZARNA Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana my również mamy konkordatowy. Ale cywilny możesz teraz wziąźć w każdym miesjcu w którym chcesz nawet w parku :) Jeśli oczywiście urzędnik wyrazi zgodę i nie stwierdzi, że miejsce ujmuje powadze sytuacji. Dodatkowa opłata za to jest ale czasem warto :)

Moi znajomi tak mieli tylko rodzice świadkowie i rodzeństwo. W sumie 20 osób. Było pieknie :)

tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość

Aniołek 13.11.2014 [*] 16 tc
    "CZASAMI CEL JEST WAŻNIEJSZY OD PODRÓŻY"
    f2w33e3koa7qwq76.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szalona CZARNA wrote:
    Kochana my również mamy konkordatowy. Ale cywilny możesz teraz wziąźć w każdym miesjcu w którym chcesz nawet w parku :) Jeśli oczywiście urzędnik wyrazi zgodę i nie stwierdzi, że miejsce ujmuje powadze sytuacji. Dodatkowa opłata za to jest ale czasem warto :)

Moi znajomi tak mieli tylko rodzice świadkowie i rodzeństwo. W sumie 20 osób. Było pieknie :)

Mi się ubzdurało, że chcę ten ślub 21 lipca bo od wtedy jesteśmy razem. Ale 21 jest akurat wtorek ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 11:44

unadarcy lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez bym wolala cywilny narazie no ale inaczej sie życie potoczylo ciąża ... Rodzina z obu stron rzucili sie na nas ze slub szybko przed porodem tal ze ja ma swoim weselu juz tańcowałam z Filipkiem w brzuchu...

Po weselu nie czułam ruchów z 2,dni heheh :P mam sie wyszalał...i musial odpoczac:-)

tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kościelny weźmiemy dopiero jak dzieciak będzie miał ze 2 lata. Ubzdurałam sobie, że ma nam podawać obrączki :D

Lenka87, hiacynta99, unadarcy, Ola_45, matylda08 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Lenka87 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Aha, to tym bardziej daję sobie spokój z myśleniem o nich. Zrobię sobie najwyżej na jakąś specjalną okazję :D A tak w ogóle to ma któraś z was ślub cywilny?
    Jak nie tipsy to spróbuj przedłużania na formie :) Ja paznokcie robię już 9 lat, bez żadnej szkoły czy kursu. Co do ślubu to też braliśmy konkordatowy :)

tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość

[*]17tc Aniołek-31.01.2015 :( Na zawsze w naszych sercach <3
    Julia 21.02.2016 <3 2850 g szczęścia <3
    p655zbmhi58rbvwi.png

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Mi się ubzdurało, że chcę ten ślub 21 lipca bo od wtedy jesteśmy razem. Ale 21 jest akurat wtorek ;/

Kochana jeśli robicie skormną uroczystość dzien nie ma znaczenia. W opolskim śluby w czwartki robią nawet na ślasku w środku tygodnia tez. Kto Ci powiedział, że to musi być sobota ?

Moja koleżanka brała ślub 13 czerwca bo tak się poznała ze swoim mężem. Wypadł piątek :) Było superrr :)

hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość

f2w33e3koa7qwq76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie włączyłam sobie na tvn player Nie rób scen i oglądam wszytskie odcinki po olei z nudów :)

Szalona CZARNA, Lenka87, kierzynka, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima ostatnio robiłam dokładnie to samo :)

PrimaSort, tysiaa93 lubią tę wiadomość

f2w33e3koa7qwq76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nie mamy ślubu, ani jednego ani drugiego, wszystko mamy wspólne, łącznie z kredytem :P
    Przy okazji ciąży, jak się nasłuchaliśmy od rodziny, że trzeba ślub brać, mój mi się oświadczył i poszliśmy na nauki przedślubne. Tak samo jak ciąza szybko się skończyła, tak samo myśli o ślubie. Z perspektywy czasu wiemy że było to działanie naciągane pod rodzine. My jesteśmy straszne życiowe lenie, taki ślub to dla nas organizacyjny niepotrzebny zamęt, nie wiem kto by to ogarną :P
    Chociaż zawsze marzyłam w czarnej sukni ślubnej ślubować :D Kto wie... narazie tak nas zmęczyły te zaręczyny i nauki, że musimy odpocząć :D :D

Szalona CZARNA, Lenka87, hiacynta99, tysiaa93, Ola_45, matylda08 lubią tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Psiochy jedne, proszę mi odpowiedzieć czy ma któraś z was ślub cywilny :D
    JAAA! ;)

hiacynta99, tysiaa93, Ola_45 lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam sam cywilny bo taniej to wychodziło i tylko najbliższa rodzinka ;) było bardzo fajnie bo ślub 5 minut a potem obiadek i do domu ;)

unadarcy, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    unadarcy wrote:
    My nie mamy ślubu, ani jednego ani drugiego, wszystko mamy wspólne, łącznie z kredytem :P
    Przy okazji ciąży, jak się nasłuchaliśmy od rodziny, że trzeba ślub brać, mój mi się oświadczył i poszliśmy na nauki przedślubne. Tak samo jak ciąza szybko się skończyła, tak samo myśli o ślubie. Z perspektywy czasu wiemy że było to działanie naciągane pod rodzine. My jesteśmy straszne życiowe lenie, taki ślub to dla nas organizacyjny niepotrzebny zamęt, nie wiem kto by to ogarną :P
    Chociaż zawsze marzyłam w czarnej sukni ślubnej ślubować :D Kto wie... narazie tak nas zmęczyły te zaręczyny i nauki, że musimy odpocząć :D :D

No ja niestety miałam biala:P ale czarna mmmm fajna by byla wszystko co czarne to ładne

unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Właśnie włączyłam sobie na tvn player Nie rób scen i oglądam wszytskie odcinki po olei z nudów :)

Heh ja czekam na nowy sezon bo wszystko juz wyogladalam:P...

kierzynka, PrimaSort, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie namalowałam sobie pierwszy raz w życiu kreskę na powiece przy rzęsach :P Ale dziwnie wyglądam :P

Lenka87, Szalona CZARNA, unadarcy, kierzynka, hiacynta99, tysiaa93, Ola_45 lubią tę wiadomość

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima kwestia przyzwyczajenia :) A ja możesz wierzyć albo nie ale przed sekudnką oglądłam filmik na stronie avon jak zrobić idealną kreskę:)

Lenka87, PrimaSort, unadarcy, kierzynka, hiacynta99, tysiaa93, Ola_45 lubią tę wiadomość

f2w33e3koa7qwq76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szalona CZARNA wrote:
    Prima kwestia przyzwyczajenia :) A ja możesz wierzyć albo nie ale przed sekudnką oglądłam filmik na stronie avon jak zrobić idealną kreskę:)
    Haha telepatia?

Szalona CZARNA, hiacynta99, tysiaa93, Ola_45 lubią tę wiadomość

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima naprawdę :)):):):)):):)) Aż mi humor poprawiłaś :) Dziękuje :D

hiacynta99, PrimaSort, tysiaa93, Ola_45 lubią tę wiadomość

f2w33e3koa7qwq76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To co dziewczyny umawiamy siedzę do maja mamy być juz zaciążone :-) ? To jest moja misja ;D

PrimaSort, unadarcy, Lenka87, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość

‹‹ 405 406 407 408 409 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ