Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:Co to za Blondyny po drugiej stronie?? Lochony jedne!!!
Matylda Ty chyba też Blondyna, po starym avku wnioskuję.... i Ola45 też Blondyneczka, a Tysia to jakaś taka.....hmmmm pośrodku
Monkey, Szalona, Bree i ja czarne...
Black and white się zrobiło
no czarne też miałamLenka87, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też już miałam mnóstwo tych kolorów, metoda prób i błędów. Dopiero teraz znalazłam chyba ten idealny
Pora na jedzonko i na m jak miłość, a potem w necie obejrzę sobie hells kitchen i będzie spankoOla_45, hiacynta99, Lenka87, unadarcy, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Ja też już miałam mnóstwo tych kolorów, metoda prób i błędów. Dopiero teraz znalazłam chyba ten idealny
Pora na jedzonko i na m jak miłość, a potem w necie obejrzę sobie hells kitchen i będzie spanko
ja też pewnie lukne na tasiemcatysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja już oglądam HK
Co do włosów to ostatni raz farbowałam w czerwcu i wracam do swojego koloru.
unadarcy, hiacynta99, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:Co to za Blondyny po drugiej stronie?? Lochony jedne!!!
Matylda Ty chyba też Blondyna, po starym avku wnioskuję.... i Ola45 też Blondyneczka, a Tysia to jakaś taka.....hmmmm pośrodku
Monkey, Szalona, Bree i ja czarne...
Black and white się zrobiłoniebieskooki
Lenka87, unadarcy, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTyśka teraz jest zajebiście nic nie rób
a ja ogarnęłam kuchnię i dalej prasuje w miedzyczasie zorganizowałam jedzenie dla biednej bardzo rodziny gdzie jest 4 maleńkich dzieci matka na macierzyńskim pracuje jako kucharka w przedszkolu a stary stracił prace po prostu usiąśc i płakać i to nie jest patologia bo dzieci zawsze czyste i w chałupie kiedy nie wejdziesz czyściutko tylko przestraszliwa bieda . Takie jest zycie tylko ja nie potrafię odwrócić wzroku i udawać że nie widze dzielę się tym co mam i tak uczę dzieci że zawsze doceniaj człowieka po tym co ma w sobie a nie na sobie . Może łatwo mi mówić bo na brak kasy nie narzekam ale wiem że życie jest przewrotne i nie wiadomo jak się potoczy ech rozpisałam się ale wkurwia mnie to że śą dzieci wokło nas co chodzą głodne spaćunadarcy, Lenka87, hiacynta99, tysiaa93, monika_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Tyśka teraz jest zajebiście nic nie rób
a ja ogarnęłam kuchnię i dalej prasuje w miedzyczasie zorganizowałam jedzenie dla biednej bardzo rodziny gdzie jest 4 maleńkich dzieci matka na macierzyńskim pracuje jako kucharka w przedszkolu a stary stracił prace po prostu usiąśc i płakać i to nie jest patologia bo dzieci zawsze czyste i w chałupie kiedy nie wejdziesz czyściutko tylko przestraszliwa bieda . Takie jest zycie tylko ja nie potrafię odwrócić wzroku i udawać że nie widze dzielę się tym co mam i tak uczę dzieci że zawsze doceniaj człowieka po tym co ma w sobie a nie na sobie . Może łatwo mi mówić bo na brak kasy nie narzekam ale wiem że życie jest przewrotne i nie wiadomo jak się potoczy ech rozpisałam się ale wkurwia mnie to że śą dzieci wokło nas co chodzą głodne spać
To ja kocham za tego posta:*
matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:To ja kocham za tego posta
:*
hiacynta99, hiacynta99, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:A jutro wysyłam starego do proboszcza żeby zajął się nimi tak na stałe bo chyba to jest ta miłośc bliżniego . Powiem wam że moje dzieci wychowuje tak aby patrzyły na człowieka nie na kasę nigdy nie uczyłam ich z kim maja sie bawić i zawsze chodziły do szkół publicznych co w środowisku lekarskim było dziwnie odbierane . Ale to moje zdanie i moje dzieci mam nadzieje że nikt w życiu nie będzie przez nie płakał i zawsze pochylą się nad słabszym i stana w obronie . Tak mnie wychowali moi rodzice może dlatego że przedwojenny rocznik - kocham nad życie juz niestety tylko mamę
Bóg Ci to wynagrodzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :*matylda08, Ola_45, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny