X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I doceniać to co mam i cieszyć się bo takie jest życie raz z górki raz pod górkę .

hiacynta99, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że dziewczyny w sądzie ;) więc kolorowych snów buziaki do jutra kochane.

unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    I doceniać to co mam i cieszyć się bo takie jest życie raz z górki raz pod górkę .

Widac nie jesteś sama :P <3 dobranoc kochane

matylda08, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_45 wrote:
    No, dokladnie :D Taka goraca ze para wszedzie :D Uwielbiam takie dlugie kapiele :(
    Ale, jeszcze troche.. Maluszek bedzie znami i chwile spedzone z nim beda dla mnie takim relaksem <3
    Ja też :)

matylda08, tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę się Wam wyżalić :( Tak się pokłóciłam z mężem dziś wieczorem że aż mnie brzuch rozbolał i strzeliłam mu w pysk. Bo nosił te wszystkie ciezkie rzeczy i przy tym mnie tak strasznie wyzywał że nie wytrzymałam i wybuchła kłótnia. On zostawił mnie z tym wszystkim i poszedł spać. Ja powiedziałam że tego nie dokończe i jak jutro wpadnie ekipa to nie będzie nic przygotowane i rzeczy z pomieszczenia nie powynoszone. A jutro to od niego nawet telefonu nie odbiorę jak będzie dzwonił czy ekipa przyszła i jak remont. Wkurwił mnie! Jeśli jest chociaż cień nadziei na ciążę nie chcę jej stracić i mam nadzieję że ta dzisiejsza awantura nie doprowadzi do negatywnego testu ciążowego :(

unadarcy, tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość

• Szalona CZARNA Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima faceci tak,maja niestety czasem... Nie denerwuj się. Okaz spokój to zawsze działa. Wróci skruszony z przeprosinami.

tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość

Aniołek 13.11.2014 [*] 16 tc
    "CZASAMI CEL JEST WAŻNIEJSZY OD PODRÓŻY"
    f2w33e3koa7qwq76.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda, podziwiam za inicjatywę i szanuję, to dobro wkrótce do ciebie wróci :)

hiacynta99, matylda08 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima nie dziwię ci się, że nie chcesz nosić tych ciężkich rzeczy, to nie jest zadanie dla kobiety... Tym bardziej, że jest u ciebie szansa na ciążę. Nie denerwuj się już na niego, tylko olej. Tak jak Szalona pisze szybko przeprosi ;)

hiacynta99, matylda08, PrimaSort, Ola_45, unadarcy lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s43ot2.jpg

hiacynta99, matylda08, PrimaSort, unadarcy lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Muszę się Wam wyżalić :( Tak się pokłóciłam z mężem dziś wieczorem że aż mnie brzuch rozbolał i strzeliłam mu w pysk. Bo nosił te wszystkie ciezkie rzeczy i przy tym mnie tak strasznie wyzywał że nie wytrzymałam i wybuchła kłótnia. On zostawił mnie z tym wszystkim i poszedł spać. Ja powiedziałam że tego nie dokończe i jak jutro wpadnie ekipa to nie będzie nic przygotowane i rzeczy z pomieszczenia nie powynoszone. A jutro to od niego nawet telefonu nie odbiorę jak będzie dzwonił czy ekipa przyszła i jak remont. Wkurwił mnie! Jeśli jest chociaż cień nadziei na ciążę nie chcę jej stracić i mam nadzieję że ta dzisiejsza awantura nie doprowadzi do negatywnego testu ciążowego :(

Przykro mi ze musisz sie stresować przez pacana !!! Ja tez się chlałam z swoim mezem będąc w ciazy i szczerze odradzam !!!! Jutro pokaz mu zemstę kobiety .. Mój zawsze żałował ze zaczął ze mną . Nerwy da konserwy i na eksport!!!;;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 23:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :) Tempka u mnie dziś wysoka jak w Egipcie, chyba mój wczoraj mnie tak rozgrzał nerwawi że aż płonę :P Zmierzyłam tempkę jak zawsze o 6:30 a teraz jeszcze do 7:20 doleżę w łóżku, potem mycie głowy a od 8 wpada ekipa remontowa i będą tu do 17, ale Wy na braku mojego towarzystwa nie bedziecie mogły narzekać bo od dziś nie mam telewizora gdyż został schowany do kartona aby się nie zniszczył od tego kurzu i syfu który będzie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 06:56

matylda08, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szalona poproszę Twój poranny test ciążowy! :)

matylda08, Szalona CZARNA, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mam dzisiaj miękkie flakowate cycki i jakieś malutkie :/

tysiaa93 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ddobry jatylko młodego do szkoły pchnę i wracam do łóżeczka ale paskudna pogoda.
    Szalona niekarz długo czekać .
    Prima tobie teraz dużo cierpliwości potrzeba tylko nie uwodź ekipy remontowej ;)

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dzień dobry. U mnie ta sama sytuacja biały pasek przez pierwsze trzy minuty a potem znika. Poczekam na @ zobaczymy. 18.04 mam lekarza to też sprawdzi.

PrimaSort, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość

f2w33e3koa7qwq76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Szalona a jaki miałaś ten test ? Dziwna sprawa może zrób innej firmy ja robiłam quixx wychodził w dniu spodziewanej@

Ola_45, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• Lenka87 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Ja dzisiaj już czuję się troszkę lepiej :) Może w końcu uda mi się porządnie ogarnąć chałupę :P
    Szalona skoro kolejny test tak wyszedł to faktycznie poczekaj. Do wizyty zostały tylko 3 dni

[*]17tc Aniołek-31.01.2015 :( Na zawsze w naszych sercach <3
    Julia 21.02.2016 <3 2850 g szczęścia <3
    p655zbmhi58rbvwi.png

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kupiłam wszystkie tej samej :( czekam na@ ... :( jak nie przyjdzie ... :) będę robić inny.

f2w33e3koa7qwq76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szalona CZARNA wrote:
    kupiłam wszystkie tej samej :( czekam na@ ... :( jak nie przyjdzie ... :) będę robić inny.
    To może wadliwe jakieś podziwiam cierpliwość ja bym nie dała rady.

• Werka84 Ekspertka

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie tak czytam Wasze wypowiedzi i jednak do dobrego wniosku wczoraj doszłam... "Każdy facet rodzi się z zespołem Downa tylko nie u każdego od razu to się ujawnia..." Ja do swojego M też od wczoraj się nie odzywam, pustak jeden...

Szalona CZARNA, Ola_45, PrimaSort, unadarcy, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość

(*)Aniołki 9tc 26.05.2006 (*)11tc 10.04.2015
    qdkkkqi122mrph2n.png
    zem3io4pzem8mtil.png
‹‹ 430 431 432 433 434 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ