Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMuszę się Wam wyżalić
Tak się pokłóciłam z mężem dziś wieczorem że aż mnie brzuch rozbolał i strzeliłam mu w pysk. Bo nosił te wszystkie ciezkie rzeczy i przy tym mnie tak strasznie wyzywał że nie wytrzymałam i wybuchła kłótnia. On zostawił mnie z tym wszystkim i poszedł spać. Ja powiedziałam że tego nie dokończe i jak jutro wpadnie ekipa to nie będzie nic przygotowane i rzeczy z pomieszczenia nie powynoszone. A jutro to od niego nawet telefonu nie odbiorę jak będzie dzwonił czy ekipa przyszła i jak remont. Wkurwił mnie! Jeśli jest chociaż cień nadziei na ciążę nie chcę jej stracić i mam nadzieję że ta dzisiejsza awantura nie doprowadzi do negatywnego testu ciążowego
unadarcy, tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Prima nie dziwię ci się, że nie chcesz nosić tych ciężkich rzeczy, to nie jest zadanie dla kobiety... Tym bardziej, że jest u ciebie szansa na ciążę. Nie denerwuj się już na niego, tylko olej. Tak jak Szalona pisze szybko przeprosi
hiacynta99, matylda08, PrimaSort, Ola_45, unadarcy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Muszę się Wam wyżalić
Tak się pokłóciłam z mężem dziś wieczorem że aż mnie brzuch rozbolał i strzeliłam mu w pysk. Bo nosił te wszystkie ciezkie rzeczy i przy tym mnie tak strasznie wyzywał że nie wytrzymałam i wybuchła kłótnia. On zostawił mnie z tym wszystkim i poszedł spać. Ja powiedziałam że tego nie dokończe i jak jutro wpadnie ekipa to nie będzie nic przygotowane i rzeczy z pomieszczenia nie powynoszone. A jutro to od niego nawet telefonu nie odbiorę jak będzie dzwonił czy ekipa przyszła i jak remont. Wkurwił mnie! Jeśli jest chociaż cień nadziei na ciążę nie chcę jej stracić i mam nadzieję że ta dzisiejsza awantura nie doprowadzi do negatywnego testu ciążowego
Przykro mi ze musisz sie stresować przez pacana !!! Ja tez się chlałam z swoim mezem będąc w ciazy i szczerze odradzam !!!! Jutro pokaz mu zemstę kobiety .. Mój zawsze żałował ze zaczął ze mną . Nerwy da konserwy i na eksport!!!;;Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 23:18
unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim
Tempka u mnie dziś wysoka jak w Egipcie, chyba mój wczoraj mnie tak rozgrzał nerwawi że aż płonę
Zmierzyłam tempkę jak zawsze o 6:30 a teraz jeszcze do 7:20 doleżę w łóżku, potem mycie głowy a od 8 wpada ekipa remontowa i będą tu do 17, ale Wy na braku mojego towarzystwa nie bedziecie mogły narzekać bo od dziś nie mam telewizora gdyż został schowany do kartona aby się nie zniszczył od tego kurzu i syfu który będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 06:56
matylda08, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane dzień dobry. U mnie ta sama sytuacja biały pasek przez pierwsze trzy minuty a potem znika. Poczekam na @ zobaczymy. 18.04 mam lekarza to też sprawdzi.
PrimaSort, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Ja dzisiaj już czuję się troszkę lepiej
Może w końcu uda mi się porządnie ogarnąć chałupę
Szalona skoro kolejny test tak wyszedł to faktycznie poczekaj. Do wizyty zostały tylko 3 dniunadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiecie tak czytam Wasze wypowiedzi i jednak do dobrego wniosku wczoraj doszłam... "Każdy facet rodzi się z zespołem Downa tylko nie u każdego od razu to się ujawnia..." Ja do swojego M też od wczoraj się nie odzywam, pustak jeden...
Szalona CZARNA, Ola_45, PrimaSort, unadarcy, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość