Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa taka wypoczeta i radosna wstałam dzisiaj... tyle energii miałam, miałam tyle planów...
A teraz mi siły odjeło... jakby mnie ktoś obuchem potraktował... ja pier**lę jak u mnie się wszystko szybko zmienia!! Mam dość tych wahań <zła> :[matylda08, tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
a ja trafiłam dzisiaj na taki artykuł http://www.figa.pl/O-dziecko-trzeba-sie-starac-tuz-po-poronieniu-a1133
unadarcy, PrimaSort, Lenka87, monika_89, matylda08, tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLenka87 wrote:U mnie pozytyw wychodzi 1, maks 2 dni z rzędu. Dziś albo jutro owulka, bo porządnie mnie jajnik napieprza
To dobrze, czujesz że żyjeszJa nie miałam w tym cyklu bólu owu, a często miewałam...
Lenka87, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny no nie mogłam się powstrzymać !!!
I tak już od 14 dnia cyklu.
Dzisiejszy test owulacyjny 22 dzień cyklu. Na zdjęciu słabo widać, ale ta druga kreska jest wyraźnie ciemniejsza od kontrolnej
I to robiłam na przemian dwóch firm. W atece testy kupowałam jedne za coś koło 20 zł a drugie koło 30 złWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 11:49
unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Ekspertki a powiedzcie proszę czy testy ovu zawsze wychodzą z dwoma krechami?
Ja mam dziś 6dc i test wyszedł negatywnie jednak ta druga krecha jest już całkiem spora?unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:Druga kreska musi być tak samo intensywna lub mocniejsza od kontrolnej
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Monkey wrote:Ekspertki a powiedzcie proszę czy testy ovu zawsze wychodzą z dwoma krechami?
Ja mam dziś 6dc i test wyszedł negatywnie jednak ta druga krecha jest już całkiem spora?Ale tak jak pisze PrimaSort żeby był pozytyw to testowa musi być taka sama lub ciemniejsza niż kontrolna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:tyle to wiem, zastanawiam się jednak czy na początku cyklu gdzie do owulacji powinno być jeszcze daleko nie powinna wychodzić tylko jedna?
Monkey, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Ekspertki a powiedzcie proszę czy testy ovu zawsze wychodzą z dwoma krechami?
Ja mam dziś 6dc i test wyszedł negatywnie jednak ta druga krecha jest już całkiem spora?
Ja robiłam tylko w obecnym cyklu i wszystkie były z II kreskami.
Monkey, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLenka ty perfekcyjna pani domu
podziwiam
Ja zaraz jadę po nowe żelazko bo tamto uległo awarii (zajechane po prostu )
Unadarcy my na jednym wózku a myślałam że tylko ja tak mam
Jeszcze wieczorkiem wizyta u psychiatry ;)będzie dobrzeunadarcy, tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny