Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Małpiszon się rozkręca... nananana
Nie mogłam się doczekać. Jak dalej tak ładnie pójdzie to będę mogła sobie prowadzić wykresik. Co do cycków to przed poronieniem to one mi dawały znać co i jak, przed okresem puchły, a przed owulacją były małe i flaczki( hehe małe jak na mnie bo ja mam giga mega biust). A teraz to ciągle są flaczki. Mi tam pasuje bo zawsze troche mniej w cycu ale wyglądają niefajnie
tysiaa93, unadarcy lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyWerka84 wrote:a ja trafiłam dzisiaj na taki artykuł http://www.figa.pl/O-dziecko-trzeba-sie-starac-tuz-po-poronieniu-a1133
Prawda dziś byłam u lek i tak samo mi powiedziała nic tam nie pitoliła o czekaniuunadarcy, tysiaa93, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam moje Drogie wróciłam z Wizyty czekałam na nia 4 godz na poczekalni szło jak flaki z olejem
USG w porządku nic żadnej infekcji
od dziś biore duphaston aż do 28 dc no i czekam na @
i od tego nowego cyklu starania monitoring na spokojnie a jak się nie uda owulacji nie będzie
to w kolejnym cyklu CLO stymulacja
w związku z moją endometriozą i że jestem prze-leczona nie ma co czekać tak mi powiedziała
TAk ze jestem zadowolona z wizyty no i L4 do końca miesiąca dostałam
wyniku histopatologicznego jeszcze nie ma ;/ ale ciul i tak pewnie nic by tam nie wyszłotysiaa93, PrimaSort, unadarcy, kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Ja o poronieniu to już chyba wszystkie artykuły przeczytałam
ja nie czytam nawet mi lekarka potwierdziła że prawdopodobnie przyczyna mogła być w tym ze ja odstawiłam lek vissane i odrazu zaszłam i nawet organizm nie zdążył wrócić do normy endometrium, hormony i przez to poroniłamtysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Hejka
Śniło mi się ze miałam córkę na którą mówiłam Bianka
Właśnie tak chcieliśmy nazwać córeczkę.
Wróżę komuś ciążę
może mi bo w maju mam mieć urlop to podziałam ostro z mężem o ile mi ta picza da urlop;/ bo jak po laparoskopii wróciłam to mi picza zabrała urlop ...grrrr;/tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Hiacynta czyli lekarz powiedział, że wszystko elegancko i git
Następna ciąża będzie przebiegać tak, że za 9 miesięcy urodzisz malucha
Bardzo bym chciałau mnie jest taki problem że Zajac tylko wpada na weekendy do mnie !!
no trudno jak bede miec owulacje będzie musiał przyjechać nawet 200 km mnie to nie obchodzi ;p jak on to zrobi ;ptysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:200 km to nie aż tak dużo, da chłop radę
Dziecko jest ważniejsze
Czyli wracasz jednak do tej pracy? Od kiedy?
Dała mi L4 do końca miesiącanaprawdę fajna babka
bez problemu wysłucha mnie nawet robi co ja chce o ile to jest bezpieczne
tysiaa93, unadarcy, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Dała mi L4 do końca miesiąca
naprawdę fajna babka
bez problemu wysłucha mnie nawet robi co ja chce o ile to jest bezpieczne
A potem co?
unadarcy, hiacynta99 lubią tę wiadomość