Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Zaczynasz pisać jak Aleksandra
bo Ty piszesz, że też wracasz do pracy
Ja do mojej pracy chcę wrócić od maja ale chcę zmienić, bo ta praca to jest całodniowa.
Dla Ciebie mogę być nawet Kunegundą
Jakaś bratnia dusza z tej Aleksandry może moja siostra bliźniaczkamatylda08, unadarcy, kierzynka, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:hahahahaha też to zauważyłaś?
Prima sorry ale Wy to chyba siostry jesteście
Teraz się nakręciłam i mam nowy cel - będę czytała to forum od początku aż dojade to słynnej AleksandryWydrukuję sobie jej wypowiedzi i powieszę nad łóżkiem z dopiskiem siostra bliźniaczka
kierzynka, hiacynta99, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUnadarcy ja chodzę do psychiatry prywatnie ale kasy nie bierze -taki fajny gość na żadną terapie chodzić nie musisz jesteś po takim przeżyciu że masz prawo do L4 i nawet na komisji zus ci tego nie podważa bo musisz dojść do siebie i od ciebie zależy jak długiego czasu potrzebujesz . Jak coś pisz
unadarcy, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Unadarcy ja chodzę do psychiatry prywatnie ale kasy nie bierze -taki fajny gość na żadną terapie chodzić nie musisz jesteś po takim przeżyciu że masz prawo do L4 i nawet na komisji zus ci tego nie podważa bo musisz dojść do siebie i od ciebie zależy jak długiego czasu potrzebujesz . Jak coś pisz
hiacynta99, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Nie no muszę ją poznać !!!
Teraz się nakręciłam i mam nowy cel - będę czytała to forum od początku aż dojade to słynnej AleksandryWydrukuję sobie jej wypowiedzi i powieszę nad łóżkiem z dopiskiem siostra bliźniaczka
Ja do pracy wrócę może za 1.5 mies jak uznam że to ten czas :)na razie jestem na huśtawce póki co emocjonalnejunadarcy, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Papuguję po Tobie
bo Ty piszesz, że też wracasz do pracy
Ja do mojej pracy chcę wrócić od maja ale chcę zmienić, bo ta praca to jest całodniowa.
Dla Ciebie mogę być nawet Kunegundą
Jakaś bratnia dusza z tej Aleksandry może moja siostra bliźniaczka
To nie wracam samaja narazie mam gdzie wrócić mam umowę do lipca 2016r:-]
unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, potrzebuję opinii
Byłam dzisiaj na usg, wszystko cacy - ale endometrium grubości 4 mm to chyba trochę mało... któraś choć trochę się na tym zna?
unadarcy lubi tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
nick nieaktualnyfuksja wrote:Dziewczyny, potrzebuję opinii
Byłam dzisiaj na usg, wszystko cacy - ale endometrium grubości 4 mm to chyba trochę mało... któraś choć trochę się na tym zna?
Ja posiadam tylko podstawowa wiedzę na temat endo: podobno po czerwonym winie rośniefuksja, hiacynta99, Lenka87, matylda08, Ola_45, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
unadarcy wrote:Ja posiadam tylko podstawowa wiedzę na temat endo: podobno po czerwonym winie rośnie
Chyba od dzisiaj przerzucę się z nalewek teścia na czerwone wino...unadarcy, hiacynta99, Lenka87, matylda08, tysiaa93 lubią tę wiadomość
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
nick nieaktualnyfuksja wrote:Dziewczyny, potrzebuję opinii
a mogę wiedzieć ty starasz sie czy podejrzewasz ciążę?unadarcy, fuksja, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfuksja wrote:Chyba od dzisiaj przerzucę się z nalewek teścia na czerwone wino...
Fukcja a sprawdz tu https://ovufriend.pl/forum/w-oczekiwaniu-na-testowanie/czy-to-poczatek,6586,7.html
Kiedyś nawet sama się tym interesowałam....hiacynta99, fuksja, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfuksja wrote:Chyba od dzisiaj przerzucę się z nalewek teścia na czerwone wino...
Wino jest ok Unadarcy to dziś czerwonewieczorkiem na nasze smutki
hiacynta99, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:a mogę wiedzieć ty starasz sie czy podejrzewasz ciążę?
Na razie czekam
7 marca miałam zabieg, byłam już u lekarza, o którym pisałam kilka dni temu - fajnie, zlecił badania, ale jak zadzwoniłam do laboratorium i poznałam cenę tych badań (900 zł), to dałam sobie spokój. Poszłam do Lux Medu, w którym leczenie mam za darmo. Ginekolog zbadała mnie, zrobiła USG i kazała po następnej @ się starać.
Korzystając z tego miesiąca oczekiwań, chcę się doprowadzić do porządku - zmartwiło mnie to 4 mm grubości endometrium.
Unadarcy, dziękuję za linka, zaraz się z tym zapoznam
W sumie poprzednio nie staraliśmy się długo, bo tylko trzy miesiące - wmawiam sobie, że i teraz będzie dobrze (choć wiem, że może być różnie...). No i staram się nie nakręcać, ale niestety - cierpliwość nie jest moją mocną stroną...unadarcy, hiacynta99, matylda08 lubią tę wiadomość
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
fuksja wrote:Dziewczyny, potrzebuję opinii
Byłam dzisiaj na usg, wszystko cacy - ale endometrium grubości 4 mm to chyba trochę mało... któraś choć trochę się na tym zna?fuksja, hiacynta99, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość