Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
tysiaa93 wrote:jeśli fizycznie wszystko jest ok, to jest to tylko wasza decyzja kiedy zaczniecie się starać
Najchętniej już... ale tak bardzo się boję, że TO znów się stanie. Zresztą, Wy chyba rozumiecie ten strach, prawda?tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
nick nieaktualnySiostra mnie uprzedzała żeby sie nie strać w cyklu po zabiegu bo mozę być róznie jej koleżanka zaszła właśnie zaraz po zabiegu oczywiście znowu poroniła i do dzis juz nie ma dzieci i dlatego ja tak schiz uje ;p
stan podgorączkowy nadal mam głowa boli mnie i brzuch od wczoraj ;/ nie mam już żadnej tabletki bo porozdawałam wszystkimjak byłam w ciąży heh wczoraj ostatnią wzięłam
bieda jak to w Polsce hihiMonkey, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
fuksja wrote:Najchętniej już... ale tak bardzo się boję, że TO znów się stanie. Zresztą, Wy chyba rozumiecie ten strach, prawda?
Bree czy ja dobrze czytam cos o Australii??? Co Ty w Australii robisz? Hahafuksja, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Hiacynta Ola i Kierzynka zaszły w pierwszym cyklu po poronieniu i jak widać wszystko jest dobrze, nie ma reguły
I zdrowiej, chorowanie jest paskudne
Fuksja rozumiemy ten strach i myślę, że on będzie nam towarzyszył przez całe 9 miesięcy ciąży...fuksja, hiacynta99, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
pap86 wrote:Fuksja ja czuje to samo co Ty..tez bym juz chciala znow zajsc w ciaze i zeby bylo dobrze ale lekarz mowil o 3cyklach i tez mysle sobie,ze gdybym cos przyspieszyla i znow musiala to przezywac to bym sobie nie darowala.jeden cykl juz za mna. Chyba jednak zaczekam...
Bree czy ja dobrze czytam cos o Australii??? Co Ty w Australii robisz? Haha
Pap, widzę, że straciłyśmy ciążę w podobnym czasie - ja 7 marca... ale właśnie tak jak pisała Tyśka, nie mam gwarancji, że będzie dobrze... powinnam się chyba przede wszystkim zdystansować, tylko to takie trudne...tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
Fuksja Poczekaj jeszcze jeden cykl. Zacznij moze po drugim po poronieniu. To juz tak niedlugo. Dajmy organizmowi czas na regeneracje. Ja jut ide do gina z wynikiem hist-pat choc i tak nic z tego nie wynika. Watpie zeby zrobil mi usg
hiacynta99, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
pap86 wrote:Fuksja Poczekaj jeszcze jeden cykl. Zacznij moze po drugim po poronieniu. To juz tak niedlugo. Dajmy organizmowi czas na regeneracje. Ja jut ide do gina z wynikiem hist-pat choc i tak nic z tego nie wynika. Watpie zeby zrobil mi usg
No właśnie tak zamierzam - na początku maja przyjdzie druga @ po zabiegu, wtedy kontrolnie pójdę jeszcze na USG i chyba zaczniemy. Chcę wierzyć w to, że jeśli ma być dobrze, to tak właśnie będzie. Gdyby gin potrafiła mi rozsądnie wyjaśnić po co czekać 3 cykle, pewnie bym jej posłuchała, ale nie uzyskałam odpowiedzi na to pytanie... usłyszałam tylko, że wszystko jest super.tysiaa93, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
paola87 wrote:Właśnie się dowiedziałam, że w pracy wszyscy myślą że jestem na zwolnieniu bo w ciąży jestem
Jak ja teraz do pracy wrócę???
No i się rozkleiłam przez to wszystko
Paola, wszystko będzie dobrze, zobaczysz :*
U mnie wieść szybko się rozniosła, każdy zaraz wiedział o ciąży - jak wróciłam, już nikt o nic nie pytał...tysiaa93, hiacynta99, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
paola87 wrote:Właśnie się dowiedziałam, że w pracy wszyscy myślą że jestem na zwolnieniu bo w ciąży jestem
Jak ja teraz do pracy wrócę???
No i się rozkleiłam przez to wszystko
Tylko nie płaczhiacynta99, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
fuksja wrote:Paola, wszystko będzie dobrze, zobaczysz :*
U mnie wieść szybko się rozniosła, każdy zaraz wiedział o ciąży - jak wróciłam, już nikt o nic nie pytał...Co ja mam mówić??? Wolałabym żeby wszyscy wiedzieli, wtedy nikt by już nie pytał, byłoby im głupio
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaola87 wrote:No a mnie będą pytać, bo myślą że ja w ciąży
Co ja mam mówić??? Wolałabym żeby wszyscy wiedzieli, wtedy nikt by już nie pytał, byłoby im głupio
A to mi tez jedna babka gratulowała jak przyniosłam juz zwykle L4 dokladnie w dzień mojego zabiegu . Bo nie wiedziała ze ja juz po wszystkim strasznie glupia sytulacja w tedy wyszła jej bylo przykro mi tym bardziejBree lubi tę wiadomość
-
hej. dzisiejsza beta 1730 wynik odpowiada 6 tyg czyli ok . teraz tylko modle sie zeby beta ladnie przyrastala i w piatek bylo co najmniej jeszcze raz tyle.
tysiaa93, kierzynka, matylda08, Bree, Lenka87, monika_89, PrimaSort lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
anjaaa wrote:hej. dzisiejsza beta 1730 wynik odpowiada 6 tyg czyli ok . teraz tylko modle sie zeby beta ladnie przyrastala i w piatek bylo co najmniej jeszcze raz tyle.
tysiaa93, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Hiacynta, Bree zdrowka Wam zycze :* oby juz bylo tylko lepiej
Matylda caly czas mysle o Tobie i wierze ze z dnia na dzien bedzie lepiej! czekam na wiesci od gina
Co do staran o dziecko po poronieniu to moj gin powiedzial ze jesli bede sie czula na silach to od razu moge sie starac a ten buc u ktorego wczoraj bylam opieprzyl mnie ze tak szybko zaszlam, ze powinnam odczekac pol roku! ja uwazam ze nic nie dzieje sie bez przyczyny co ma byc to bedzie, mam nadzieje ze moja Fasolka rosnie zdrowo
Jak zwykle zapommnialam co jeszcze mialam naapisactysiaa93, fuksja, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
fuksja wrote:Lenka, fajnie Ci :* trzymam kciuki za owocne starania!
Mi gin nie dał zielonego światła - w sumie nawet nie wiem dlaczego. Wszystko jest ok, wszystkie badania rewelacja, usg super - ale mam czekać magiczne trzy cykle... bo tak.
Najchętniej posłuchałabym rady gin, u której miałam usg - i starała się w maju. Tylko boję się, że ja nie poczekam i to wszystko znów się stanie
zauwazylam ze w PL jest taka tendencja ze lekarze kaza czekac te magiczne 3 m-ce troche na wyrost, tak na wszelki wypadek... od strony medycznej jest wszystko ok ale i tak mowia ze lepiej zeby poczekac, i co ciekawe - ze wzgledu na psychike a nie na sprawy ginekologiczne wlasnie.... w UK czegos takiego nie ma, co ciekawe, nie ma nawet badan kontrolnych chyba ze cos sie grubo dzieje... a tak sprawy pozostawia sie naturze...tysiaa93, fuksja lubią tę wiadomość