Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Laseczki jeszcze jedno. Oficjalnie już mogę powiedzieć że mamy mieszkanie
Umowa podpisana i chyba w sobotę będą przewozić meble
Dobranoc :*
tysiaa93, monika_89, matylda08, hiacynta99, Szalona CZARNA, Bree, anjaaa, kierzynka lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Mnie tez boli i juz cos czerwonego widziałam tak ledwo co ale widziałam ..tylko ze u ciebie może bol z innego powodu
U mnie się okaże, już niedługo się na szczęście dowiemmatylda08, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Anja jest dobrze i tak już zostanie do grudnia a potem będzie jeszcze lepiej bo będziesz wychowywać małego strzelca a to nie lada wyzwanie
Dobranoc ja tez uciekam bo zając nadjeżdża i..... będzie się działo
Na pewno będziesz strzelać do niego aby dal z siebie wszystkotysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej hej. Witam z winem.
pogadaliśmy z małżem, jest ok
matko, lecicie z tymi postami
przebijam was wszystkie wzrostem - magiczne 156 cm! Moj B. przeszło 180, nie powiem co mogę robić na stojąco
znak zodiaku - rak
werka świetna sukienka!
lenka super wiadomośćno i gartuluję mieszkania!!!
hiacynta moim zdaniem jest szansa że owu była 18dc
tysia masz zachcianki?co do wieku - wyglądasz mega młodo
monkey cykl na pewno na straty? moze coś tam się uda zrobićwidać przez chorobę przesunęła Ci się owu, siknij znowu jutro bo prawie pozywtyw
fuksja olej 3, poczekaj 2 @. Mój gin twierdzi, że jak wszystko jest dobrze i kobieta czuje się gotowa psychicznie to trzeba działać
papola niech myślą co chcą. Jak sie zapytają o ciążę to zaprzecz i tyle. U mnie w pracy wszyscy wiedzieli, ale nikt nie poruszył tego tematu (pracuję w małej firmie więc wieści się roznoszą) Będzie dobrze :*
anja będzie przyrastać
mysz witaj i bardzo mi przykro że masz aż 3 aniołki. nie powinno tak byćmi mąż też chce odciąć neta
matylda czyli nie ma tego złego? eh, w sumie jako tako dobre wiadomości i tego się trzymamyto powoli do dzieła !
hiacynta99, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny