Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
hiacynta99 wrote:A jaki macie znak zodiaku? Lew a wy ?
Ja Strzelec jestem i zakochana po uszy w Wodniku. Wiecie ze jako mala dziewzcynka chcialam miec faceta Wodnika a moj pierwszy byl Lwem, drugi tez (oboje co ciekawe identyczne charakterki). Trzeci to Wodnik i ten okazal sie strzalem w dziesiatkeMonkey, hiacynta99, Szalona CZARNA, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Jest mi troche smutno bo koleżanka mi napisała ze byla na usg i wyszlo ze dziecko może miec wadę serca być może zespol downa jutro jedzie na badania prenatalne
:'(
Mojej znajomej wyszedl Down na 70 procent na badaniach i ekarze sugerowali jej zabieg a urodzila zdrowego chlopczyka.
A czy Twoja znajoma ma juz jakies dzieci? Ile ma lat?
To musi byc strasznie trudne uslyszec taka diagnoze i stanac przed wyborem gdyz niektorzy rozwazaja taka mozliwosc... najpierw radosc z ciazy a pozniej oczekiwanie w strachu na porod... ech zycie...tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Monkey tak 6 dziwnnie. Tak mam napisane na opakowaniu i tak biorę
Bree ja mam pannęwodnika mam siostrę,złośnica jedna
ale wiadomo i tak kocham
tera już tak nie drzemy kotów jak za dzieciorów
Bree, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
tysiaa93 wrote:To zależy tylko od ciebie... Mi to forum pomogło dojść do siebie
Mi tez
Stad dowiedzialam sie tez o wielu istotnych rzeczach o ktorych lekarz mi nie powiedzialfuksja, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Ja przesz łam amniopunkcję jak byłam z młoda w ciąży i zrobiłabym ją po raz kolejny pieprzą że jest przyczyną poronień ale ja wierzę że w obecnej dobie i super sprzecie jest to mało prawdopodobne a spokój na 9 mies o maleństwo czy zdrowe
tez sie nad tym zastanawiam, jak wszystko ma swoje plusy i minusy...
...ale najpier zajde a pozniej pomysletysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Mysz86 wrote:Tylko, że ja czytam o leczeniu, lekach, badaniach. .. a na każdym forum piszą co innego, bo to przecież nie lekarze piszą. No i mąż się złości, że zamiast iść do lekarza, to ja się diagnozuję w internecie.
No co prawda to prawda, diagnozy stawiane wg internetu moga doprowadzic do nerwicyhiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:Mi tez
Stad dowiedzialam sie tez o wielu istotnych rzeczach o ktorych lekarz mi nie powiedzial
O to, to. Gdyby nie to forum, lekarze totalnie by mnie zdołowali...
dzięki Wam wierzę, że teraz już musi być dobrze.
Dzień dobry, moje zboczuchy!monika_89, hiacynta99, Bree, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
fuksja wrote:Uciekam do spania, kolorowych :*
Chciałabym trafić do ginekologa, któremu zaufam - po poronieniu byłam u trzech i żadnemu z nich nie umiem zaufać.
Poszłam do bardzo polecanego lekarza, to nazlecal mi badań za grube pieniądze, na które teraz mnie nie stać... później poszłam do Lux Medu i na siłę wydobywałam z lekarki informacje. A dziś (chyba dlatego, że chciałam zamknąć temat) poszłam do mojej ginekolog, która prowadziła moją pierwszą ciążę i też niewiele się dowiedziałam...
Naprawdę wierzę, że wszystko będzie dobrze - tylko bardzo chciałabym trafić do kompetentnego lekarza.
Przepraszam, musiałam się pożalić
Dobry lekarz ktoremu mozna zaufac to podstawa... ja jednorazowo za wizyte place okolo 500 zl a wychodze srednio usatysfakcjonowana, w dodatku nie mam wyboru bo mieszkam w UK gdzie jak chce widziec gina to musze isc rywatnie do polskiej klinki bo w ciazy zaden lekarz nas nie bada tylko polozna! I nikt TAM przez 9 miesiecy nie zaglada!fuksja, Monkey, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Lenka87 wrote:Laseczki jeszcze jedno. Oficjalnie już mogę powiedzieć że mamy mieszkanie
Umowa podpisana i chyba w sobotę będą przewozić meble
Dobranoc :*
Moje gratulacje!!!
Wprosze sie na parapetowkehiacynta99, Lenka87, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymonika_89 wrote:Monkey jak jesteę po to będziesz zreeelaksowana dziś
ja też lykam wieśka 3 razy po 2 tabletki. Zobaczymy jak będzie wyglądać mój śluz
podobno wpływ ma też picie wody (właśnie czytałam na majowym wątku).
W sumie racja. Z pustego to i salomon nie naleje. Trzeba nawldnic organizm.
Hiacyta to siknik na test. Zobaczymy co wyjdzie
Ty mi o ktestach nie gadaj nawet jak cos to za wcześnie bo czochrowanie bylo w ten weekend .. A co może oznaczać spadek temp i krew wsluzie ?
Monkey ja jeszcze tak do kinca nie stosowalam tych kapsułek bo w zeszłym cyklu nawet zapomniałam to jest jako suplement diety na pewno nie zaszkodzi 2 rano i wieczorem 2Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 10:13
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Szalona CZARNA wrote:Dzień dobry mam wkurw pospolity na moja jebniętą klientkę. Jebie mnie za kierowce który 1,5 godz się spóźni na rozładunek bo w nocy jebła mu opona i ją ku*** tyle robił. Mówi trzeba było nie brać... A ja do niej że jak jest taką wróżką i przewidzi takie awarię to chcę aby świadczyła mi usługi. Zamknęła się.... Jezu. Caly czas mówiłam sobie spokojnie oddychaj bo fasol bo fasol bo fasol... i było mi lepiej
hahaha skad ja to znamhiacynta99, Szalona CZARNA, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:Mojej znajomej wyszedl Down na 70 procent na badaniach i ekarze sugerowali jej zabieg a urodzila zdrowego chlopczyka.
A czy Twoja znajoma ma juz jakies dzieci? Ile ma lat?
To musi byc strasznie trudne uslyszec taka diagnoze i stanac przed wyborem gdyz niektorzy rozwazaja taka mozliwosc... najpierw radosc z ciazy a pozniej oczekiwanie w strachu na porod... ech zycie...
Dzis ma mię specjalistyczne badania ma juz córkę zdrowa jest mlodaBree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
monika_89 wrote:Monkey tak 6 dziwnnie. Tak mam napisane na opakowaniu i tak biorę
Bree ja mam pannęwodnika mam siostrę,złośnica jedna
ale wiadomo i tak kocham
tera już tak nie drzemy kotów jak za dzieciorów
Ze znakami zodiaku jet tak ze kobieta a facet to nie to samo, o ile z facetami wodnikami dogaduje sie idealnie to z kobietami.... srednio?
kiedys 2 chcialam zabic ale to juz byly skrajne przypadkitysiaa93 lubi tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Anja jest dobrze i tak już zostanie do grudnia a potem będzie jeszcze lepiej bo będziesz wychowywać małego strzelca a to nie lada wyzwanie
Dobranoc ja tez uciekam bo zając nadjeżdża i..... będzie się działo
Ja tez jestem strzelec wiec wiem o czym mowaBree, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
fuksja wrote:Bree, widzę, że mają tam "świetne" podejście...
taaa.... istne sredniowiecze skoro pierwszym badaniem w ciazy jest test z moczu na obecnosc ciazy w....
12 tygodniu!
No i nikt tutaj nie podaje NICZEGO na odtrzymanie gdyz mowia ze nie ma naukowego potwierdzenia czy te tabletki podtrzymuja ciaze wiec nie ma sensu ich odawac i nawet jak znajoma zaczela krwawic i blagala lekarza w szpitalu na kolanach to jej niczego nie przepisal bo stwierdzil ze natura ma bronic sie sama a te leki to dzialaja na zasadzie placebo...
...dobrze ze przy raku nie podchodza do tematu ze natura ma bronic sie sama...tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Mam podobne odczucia co do forum
Bree spamerka
Hiacytna serek w śluzie to moźe byc infekca. Spadek 8dpo teoretycznie może ale nie musi oznaczac implantacje. Podkreślam może.Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.