Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
W ogole to mi dzisiaj tempka tak nagle spadla dosyc mocno, ale nie czuje sie narazie ani na @ bo to na 2 maja mam przewidziana, ani na ciaze ktorej nie zakladam bo mialam mega stresy podczas chochrania a stres nie jest sprzymierzencem ciazy

W dodatku tak mnie gardlo napierdziela, i katar troche i w kosciach lamie...
W szczesliwym cyklu w okolo 10 dni po czochraniu napierdzielaly mnie cyce i sutki tak ze prawie plakalam, dzisiaj mam 5 dzien po wiec czekam cierpliwie ale na cuda nie licze
monika_89, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInfekcja odpada bo ja ja biorę juz tydz nystatynemonika_89 wrote:Mam podobne odczucia co do forum

Bree spamerka
Hiacytna serek w śluzie to moźe byc infekca. Spadek 8dpo teoretycznie może ale nie musi oznaczac implantacje. Podkreślam może.
i jestem czyściutka bo po zabiegu miałam chyba ... Dobra jadę bo mój wynik histopatologiczny zobaczymy co mi wyjdzie :-* pa laseczki
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
monika_89 wrote:Mam podobne odczucia co do forum

Bree spamerka
Hiacytna serek w śluzie to moźe byc infekca. Spadek 8dpo teoretycznie może ale nie musi oznaczac implantacje. Podkreślam może.
Wypadlam z gry wczoraj i dzisiaj spamuje zeby nadrobic zaleglosci

Co do spadku temp - mam dzisiaj w 5 dpo w szczesliwym cyklu mialam podobnie bo w 5-6 dniu po ovu. Ale nie sugeruje sie tym bo mi moze zaszkodzic
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Bree wrote:o to jest nas trzy!
a Ty z listopada czy z grudnia?
1 grudnia
Moje malenstwo ma byc 8 grudnia choc z kalendarzy z neta wychodzi 1
moj maz 1 pazdziernik a maly mial byc 1 kwietnia a urodzil sie 5
Bree, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015
-
anjaaa wrote:1 grudnia

Moje malenstwo ma byc 8 grudnia choc z kalendarzy z neta wychodzi 1
moj maz 1 pazdziernik a maly mial byc 1 kwietnia a urodzil sie 5 
Ja 25 listopad
A z 1 pazdziernika to corka moja jest 
-
anjaaa wrote:Bree a moze to jednak byl tym razem strzal w 10
tego Ci zycze 
Ja caly czas zaniepokojona tym ze praktycznie nie czuje sie jak kobieta w ciazy ! Zero objawow!
Fajnie by bylo bo czochralismy sie w takim wyje*istym lozku i szkoda by bylo nie byc w ciazy

A zero objawow to fajnie nawet chociaz niektore kobietki sa przez to zaniepokojone
ale czytalam ze takie cos istnieje... ja niestety naleze do tych co kibelka nie odstepuja na krok a piersi mnie rwaly jak dwa worki pelne olowiu
-
Bree wrote:Fajnie by bylo bo czochralismy sie w takim wyje*istym lozku i szkoda by bylo nie byc w ciazy

A zero objawow to fajnie nawet chociaz niektore kobietki sa przez to zaniepokojone
ale czytalam ze takie cos istnieje... ja niestety naleze do tych co kibelka nie odstepuja na krok a piersi mnie rwaly jak dwa worki pelne olowiu 
No wlasnie w pierwszej ciazy mialam wszystkie objawy jakie mogly byc, muszla klozetowa to byla moja kumpelka
mdlosci caly dzien , zapachy draznily strasznie, a teraz nic, raz na kilka dni jest mi nie dobrze ale przez chwile, wymiotowalam raz.. a tak to nic..
Ja z tych co sie zaraz niepokoja jak nie czuje sie ze jest sie w ciazy. jak bylam w tej drugiej to piekne ladne objawy bylyy i nagle minely, wtedy wiedzialam ze cos jest nie tak... wiec w sumie moze lepiej ze teraz nie czuje zadnych symptomow
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015
-
Co do znaków zodiaku.
Ja rak mój mąż rak. Z tego samego miesiąca jesteśmy. Mój tato też był rak. Dobrze z bliźniętami i rybami się dogaduje to wiem. Aczkolwiek mój raczek to ideał dla mnie. Jak wybuchamy to chwilowo i razem
A potem patrzymy na siebie i się śmiejemy
Bree, monika_89, fuksja, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Pewnie ze lepiej

Ja Ci zycze zeby Ci nic nie dokuczalo do samego konca i zebys urodzila zdrowego, pieknego, rozowego, pachnacego bobasa!
No i zeby wszystko przebiegalo tak spokojnie jak tylko to jest mozliwe
anjaaa, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Ja póki co z objawów mam brak @
zapachy odczuwam silniej ale nie jakoś super mocno jak w pierwszej ciąży. Zgaga. Zmęczenie od godz 15:00. Wiec wtedy drzemka. I troszkę zaczyna mnie mulić czasem ale czasem tylko. Ale t chyba za wczesnie na inne objawy. No i piersi mam pełne nabrzmiałe:) I suty same stają co rusz:D
Bree, monika_89, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Szalona CZARNA wrote:Co do znaków zodiaku.
Ja rak mój mąż rak. Z tego samego miesiąca jesteśmy. Mój tato też był rak. Dobrze z bliźniętami i rybami się dogaduje to wiem. Aczkolwiek mój raczek to ideał dla mnie. Jak wybuchamy to chwilowo i razem
Moj tato to byl rak, bardzo rozrywkowy goscc a jednoczenie choleryk
Taka dusza towazrystwa ale jak sie wkurzyl to byla wojna
Szalona CZARNA, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Szalona CZARNA wrote:Ja póki co z objawów mam brak @
zapachy odczuwam silniej ale nie jakoś super mocno jak w pierwszej ciąży. Zgaga. Zmęczenie od godz 15:00. Wiec wtedy drzemka. I troszkę zaczyna mnie mulić czasem ale czasem tylko. Ale t chyba za wczesnie na inne objawy. No i piersi mam pełne nabrzmiałe:) I suty same stają co rusz:D
O suty stojace i bolace, to mi zawsze doskwiera jako pierwsze i bardzo mocno !
Szalona CZARNA, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Szalona CZARNA wrote:Co do znaków zodiaku.
Z jakiego miesiąca jesteś, Czarna?
Bree, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień

Na zawsze w naszych sercach