Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
W ogole to mi dzisiaj tempka tak nagle spadla dosyc mocno, ale nie czuje sie narazie ani na @ bo to na 2 maja mam przewidziana, ani na ciaze ktorej nie zakladam bo mialam mega stresy podczas chochrania a stres nie jest sprzymierzencem ciazy
W dodatku tak mnie gardlo napierdziela, i katar troche i w kosciach lamie...
W szczesliwym cyklu w okolo 10 dni po czochraniu napierdzielaly mnie cyce i sutki tak ze prawie plakalam, dzisiaj mam 5 dzien po wiec czekam cierpliwie ale na cuda nie liczemonika_89, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymonika_89 wrote:Mam podobne odczucia co do forum
Bree spamerka
Hiacytna serek w śluzie to moźe byc infekca. Spadek 8dpo teoretycznie może ale nie musi oznaczac implantacje. Podkreślam może.i jestem czyściutka bo po zabiegu miałam chyba ... Dobra jadę bo mój wynik histopatologiczny zobaczymy co mi wyjdzie :-* pa laseczki
Bree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
monika_89 wrote:Mam podobne odczucia co do forum
Bree spamerka
Hiacytna serek w śluzie to moźe byc infekca. Spadek 8dpo teoretycznie może ale nie musi oznaczac implantacje. Podkreślam może.
Wypadlam z gry wczoraj i dzisiaj spamuje zeby nadrobic zaleglosci
Co do spadku temp - mam dzisiaj w 5 dpo w szczesliwym cyklu mialam podobnie bo w 5-6 dniu po ovu. Ale nie sugeruje sie tym bo mi moze zaszkodzic
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Bree wrote:o to jest nas trzy!
a Ty z listopada czy z grudnia?
1 grudnia
Moje malenstwo ma byc 8 grudnia choc z kalendarzy z neta wychodzi 1moj maz 1 pazdziernik a maly mial byc 1 kwietnia a urodzil sie 5
Bree, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
anjaaa wrote:1 grudnia
Moje malenstwo ma byc 8 grudnia choc z kalendarzy z neta wychodzi 1moj maz 1 pazdziernik a maly mial byc 1 kwietnia a urodzil sie 5
Ja 25 listopadA z 1 pazdziernika to corka moja jest
-
anjaaa wrote:Bree a moze to jednak byl tym razem strzal w 10
tego Ci zycze
Ja caly czas zaniepokojona tym ze praktycznie nie czuje sie jak kobieta w ciazy ! Zero objawow!
Fajnie by bylo bo czochralismy sie w takim wyje*istym lozku i szkoda by bylo nie byc w ciazy
A zero objawow to fajnie nawet chociaz niektore kobietki sa przez to zaniepokojoneale czytalam ze takie cos istnieje... ja niestety naleze do tych co kibelka nie odstepuja na krok a piersi mnie rwaly jak dwa worki pelne olowiu
-
Bree wrote:Fajnie by bylo bo czochralismy sie w takim wyje*istym lozku i szkoda by bylo nie byc w ciazy
A zero objawow to fajnie nawet chociaz niektore kobietki sa przez to zaniepokojoneale czytalam ze takie cos istnieje... ja niestety naleze do tych co kibelka nie odstepuja na krok a piersi mnie rwaly jak dwa worki pelne olowiu
No wlasnie w pierwszej ciazy mialam wszystkie objawy jakie mogly byc, muszla klozetowa to byla moja kumpelkamdlosci caly dzien , zapachy draznily strasznie, a teraz nic, raz na kilka dni jest mi nie dobrze ale przez chwile, wymiotowalam raz.. a tak to nic..
Ja z tych co sie zaraz niepokoja jak nie czuje sie ze jest sie w ciazy. jak bylam w tej drugiej to piekne ladne objawy bylyy i nagle minely, wtedy wiedzialam ze cos jest nie tak... wiec w sumie moze lepiej ze teraz nie czuje zadnych symptomowBree, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
Co do znaków zodiaku.
Ja rak mój mąż rak. Z tego samego miesiąca jesteśmy. Mój tato też był rak. Dobrze z bliźniętami i rybami się dogaduje to wiem. Aczkolwiek mój raczek to ideał dla mnie. Jak wybuchamy to chwilowo i razemA potem patrzymy na siebie i się śmiejemy
Bree, monika_89, fuksja, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Pewnie ze lepiej
Ja Ci zycze zeby Ci nic nie dokuczalo do samego konca i zebys urodzila zdrowego, pieknego, rozowego, pachnacego bobasa!
No i zeby wszystko przebiegalo tak spokojnie jak tylko to jest mozliweanjaaa, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Ja póki co z objawów mam brak @
zapachy odczuwam silniej ale nie jakoś super mocno jak w pierwszej ciąży. Zgaga. Zmęczenie od godz 15:00. Wiec wtedy drzemka. I troszkę zaczyna mnie mulić czasem ale czasem tylko. Ale t chyba za wczesnie na inne objawy. No i piersi mam pełne nabrzmiałe:) I suty same stają co rusz:D
Bree, monika_89, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Szalona CZARNA wrote:Co do znaków zodiaku.
Ja rak mój mąż rak. Z tego samego miesiąca jesteśmy. Mój tato też był rak. Dobrze z bliźniętami i rybami się dogaduje to wiem. Aczkolwiek mój raczek to ideał dla mnie. Jak wybuchamy to chwilowo i razemA potem patrzymy na siebie i się śmiejemy
Moj tato to byl rak, bardzo rozrywkowy goscc a jednoczenie choleryk
Taka dusza towazrystwa ale jak sie wkurzyl to byla wojnaSzalona CZARNA, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Szalona CZARNA wrote:Ja póki co z objawów mam brak @
zapachy odczuwam silniej ale nie jakoś super mocno jak w pierwszej ciąży. Zgaga. Zmęczenie od godz 15:00. Wiec wtedy drzemka. I troszkę zaczyna mnie mulić czasem ale czasem tylko. Ale t chyba za wczesnie na inne objawy. No i piersi mam pełne nabrzmiałe:) I suty same stają co rusz:D
O suty stojace i bolace, to mi zawsze doskwiera jako pierwsze i bardzo mocno !Szalona CZARNA, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:Moj tato to byl rak, bardzo rozrywkowy goscc a jednoczenie choleryk
Taka dusza towazrystwa ale jak sie wkurzyl to byla wojna
Ooo to ja!
Anja nie denerwuj dzidziola! Bez stresów mi tu!Bree, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Szalona CZARNA wrote:Co do znaków zodiaku.
Z jakiego miesiąca jesteś, Czarna?
Bree, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień