Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiecka ładna, ale wolałabym ją obejrzeć na tobie, mrrr
Mysza uwierz, że ja również często zastanawiam się co ze mną nie tak, skoro dziecko zmarło w mojej macicy ;P Ale potem dociera do mnie, że to był zwykły przypadekBree, hiacynta99, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Myszko wiem, że jest ciężko ale musisz zacząć myśleć pozytywnie. Trzy poronienia jeszcze niczego nie przesądzają. Porozglądaj się po różnych forach to zobaczysz, że pomimo kilku poronień kobiety rodzą zdrowe dzieci. U Ciebie też tak będzie, obiecuję
Hiacynta śliczna kiecka
Pokaż się potem w niejBree, hiacynta99 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Hiacynta bardzo ladna sukienka
chociaz ja to spodniara jestem, najchetniej bym w bryczesach i oficerkach smigala cale zycie
Myszko ja sie Tobie wcale nie dziwie, ja raz poronilam a wiem ze jak teraz uda mi sie zajsc to bede zesrana po pachy, chociaz wiem ze to nie ma sensu i strach mi nie pomoze, jednak i tak bede sie bac... to normalne jest...wytlumacz komus pogryzionemu przez psy zeby sie nie bal psow... to jest zdrowy i normalny odruch... a skoro lekarz mowi ze nie ma powodow do paniki... co innego gdyby zawyrokowal ze nie mozecie miec dzieci, ale skoro zachodzisz w ciaze to musi byc powod ze ona sie pozniej przestaje rozwijac i lekarz na pewno to znajdzie, a moze pech chcial ze akurat razy z kolei wystapil jakis blad w rozwoju i twoj organizm odrzucal te ciaze?
Ja Ci zycze wszystkiego dobregoWerka84, Monkey, hiacynta99, tysiaa93, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
strach nigdy nie minie!!! jak juz kiedys pisałam, jak zaszłam w ciąże po poronieniu z moja córką to bałam się całą ciążę a nawet po porodzie jak spała to sprawdzałam czy oddycha
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:Hiacynta bardzo ladna sukienka
chociaz ja to spodniara jestem, najchetniej bym w bryczesach i oficerkach smigala cale zycie
Myszko ja sie Tobie wcale nie dziwie, ja raz poronilam a wiem ze jak teraz uda mi sie zajsc to bede zesrana po pachy, chociaz wiem ze to nie ma sensu i strach mi nie pomoze, jednak i tak bede sie bac... to normalne jest...wytlumacz komus pogryzionemu przez psy zeby sie nie bal psow... to jest zdrowy i normalny odruch... a skoro lekarz mowi ze nie ma powodow do paniki... co innego gdyby zawyrokowal ze nie mozecie miec dzieci, ale skoro zachodzisz w ciaze to musi byc powod ze ona sie pozniej przestaje rozwijac i lekarz na pewno to znajdzie, a moze pech chcial ze akurat razy z kolei wystapil jakis blad w rozwoju i twoj organizm odrzucal te ciaze?
Ja Ci zycze wszystkiego dobrego
Ja to w dresach a najlepiej nie wychodzić cał dzien z piżamyPrimaSort lubi tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Bree mnie też brzuch boli i krzyża dzis nie ma śladu czerwonego śluzu ja biore duphaston no to powinnam szybciej dostać @ bo zawsze dostaje wcześniej jak Biore takie cukiereczki
Dzis Hamburgera wpierniczyłam i jest ok nic mi się nie dziejehehe przeszło cholerstwo
masz apetyt - to dobrze!
ja ugotowalam obiad i zrobilam deser ale musialam zjesc chinska zupkewiem ze sa niezdroe ale one mi tak smakuja ze czasami sobie pozwole
Pochlonelam taka curry z firmy maggi
ogien
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWerka84 wrote:strach nigdy nie minie!!! jak juz kiedys pisałam, jak zaszłam w ciąże po poronieniu z moja córką to bałam się całą ciążę a nawet po porodzie jak spała to sprawdzałam czy oddycha
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBree wrote:masz apetyt - to dobrze!
ja ugotowalam obiad i zrobilam deser ale musialam zjesc chinska zupkewiem ze sa niezdroe ale one mi tak smakuja ze czasami sobie pozwole
Pochlonelam taka curry z firmy maggi
ogien
kurcze mam ochotę na jakieś pyszne słodziutkie ciasto z galaretką i owocami mniam boze dostałam ślinotoku ........tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mysz86 wrote:Tysia, raz to może być przypadek... ale kuźwa trzy...?
Lekarze na pewno znajdą przyczynę czemu to się stało i za pomocą odpowiednich leków uda ci się urodzić dzidziola, na pewno tak będzie
hiacynta99, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:kurcze mam ochotę na jakieś pyszne słodziutkie ciasto z galaretką i owocami mniam boze dostałam ślinotoku ........
z owocami to zrobilam deser - babeczki z grysiku
z ciast mam czekoladowy tort, jak cos to zapraszamtysiaa93, hiacynta99, kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Chciałabym ci odpowiedzieć na to pytanie...
Lekarze na pewno znajdą przyczynę czemu to się stało i za pomocą odpowiednich leków uda ci się urodzić dzidziola, na pewno tak będzie
Myszko sluchaj Tysi bo dobrze gadatysiaa93, hiacynta99, matylda08 lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Ide na pole po wit D
trzeba się trochę zwęglić na to weselicho
Buziaczki :* :* :*
milego zweglaia sie
Jak ja bym sie rozebrala i zaswiecila moja bladoscia to by slonko ucieklotysiaa93, hiacynta99, kierzynka, matylda08 lubią tę wiadomość