Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oo ludzie nie nadazam czytac i pisac! Dobra, ja mam 170cm i jestem tak jak werka i kierzynka barankiem. Winka na endomrtrium do tej pory jeszcze nie otworzylam ale musze wreszcie to zrobic hehe ,moze jutro? Weszlam sobie na belly do pazdziernikowek i patrze jak im powoli brzuszki widac i wchyba byla bym juz gdzies w 17tyg. Ale ale nie smutam bo za 2cykle i ja ruszam z kopyta. Moze Bozis bedzie laskawa i odrazu da fasolke?
tysia jestes jeszcze na kafeterii? Ja juz dawno tsm nie zagladalam. Ktoras wreszcie zaciazyla?
tysiaa93, hiacynta99, Bree, matylda08, PrimaSort lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Pap to otwórz w końcu to winko i się nim rozkoszuj
Z kafeterii się przeniosłyśmy na ovufriend i jest wątek staraczek
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/staraczki-w-2015,7041,123.html
W ciąży z tamtego forum jest Ola ale to już wieszNadziejka, Anetek, Hashija, Zambia i Kate - dzisiaj napisała, że będzie miała bliźniaki
Ola_45, Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Wygląda na to, że skończyły się u mnie plamienia po zabiegu. Trwały 8 dni. Czyli teraz tylko czekam na wyniki, zrobię jeszcze zleconą cytomegalię i idę do lekarza.hiacynta99, Bree, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry mam wkurw pospolity na moja jebniętą klientkę. Jebie mnie za kierowce który 1,5 godz się spóźni na rozładunek bo w nocy jebła mu opona i ją ku*** tyle robił. Mówi trzeba było nie brać... A ja do niej że jak jest taką wróżką i przewidzi takie awarię to chcę aby świadczyła mi usługi. Zamknęła się.... Jezu. Caly czas mówiłam sobie spokojnie oddychaj bo fasol bo fasol bo fasol... i było mi lepiej
monika_89, hiacynta99, Bree, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja dzisiaj jakoś źle spałam. Parapetówki niestety przełożyć nie mogę, bo tydzień później mamy komunię a 2 tygodnie później mam zamiar dowiedzieć się że jestem w ciąży
Musimy zrobić imprezę póki jeszcze będę mogła pić
monika_89, hiacynta99, Bree, kierzynka, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Hej
Matylda bardzo się cieszę,że to jednak nie strata
Będzie dobrze, juz niedługo
Monika mówisz, że mój wczorajszy test był prawie pozytywny?
Mnie się wydawało, że jest bardzo poz. bo testowa była nawet ciemniejsza od kontrolnej
Nie doczytałam więcej bo uciekam oddać krew.
Wpadnę ze śniadankiem
Bree, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Dzień dobry
Monkey to może mi się krechy ponyliły. Skoro testowa ciemniejsza od kontrolnej to do czochrania!
Papola eh też tam zaglądam, u mnie gdzieś 18 by był. Niepotrzebnie sie wkurwiam tylko jak to widzę. Otwierja to wino, ja wczoraj skończyłam pierwszą flachę. Mąż mi mówi że jak alkoholik, siadam i muszę się napić
Lenka i prawidłowe podejście!
Ola matko boska nie dziwię się że wybuchłaś, też by mnie szlag trafił przy takich tekstach. Pij melisę i nie denerwuj dzidziolaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 09:03
Szalona CZARNA, Lenka87, Bree, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLenka87 wrote:Dzień dobry
Ja dzisiaj jakoś źle spałam. Parapetówki niestety przełożyć nie mogę, bo tydzień później mamy komunię a 2 tygodnie później mam zamiar dowiedzieć się że jestem w ciąży
Musimy zrobić imprezę póki jeszcze będę mogła pić
Moe może ja tez srednio spalam w nocy aż do poronienia ... No i dzis druga noc jak zle śpię looo Matko a miala przyjść @ale tobie życzę fasolki w tym cyklu
Szalona CZARNA, Bree, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Monkey jak jesteę po to będziesz zreeelaksowana dziś
ja też lykam wieśka 3 razy po 2 tabletki. Zobaczymy jak będzie wyglądać mój śluz
podobno wpływ ma też picie wody (właśnie czytałam na majowym wątku).
W sumie racja. Z pustego to i salomon nie naleje. Trzeba nawldnic organizm.
Hiacyta to siknik na test. Zobaczymy co wyjdzieMonkey, Bree, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość