Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Uciekam do spania, kolorowych :*
Chciałabym trafić do ginekologa, któremu zaufam - po poronieniu byłam u trzech i żadnemu z nich nie umiem zaufać.
Poszłam do bardzo polecanego lekarza, to nazlecal mi badań za grube pieniądze, na które teraz mnie nie stać... później poszłam do Lux Medu i na siłę wydobywałam z lekarki informacje. A dziś (chyba dlatego, że chciałam zamknąć temat) poszłam do mojej ginekolog, która prowadziła moją pierwszą ciążę i też niewiele się dowiedziałam...
Naprawdę wierzę, że wszystko będzie dobrze - tylko bardzo chciałabym trafić do kompetentnego lekarza.
Przepraszam, musiałam się pożalićtysiaa93, matylda08, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
Ja trafiłam na lekarza, który na zlecił mi mnóstwo badań, ale to dlatego, że sama chciałam. Wydałam na to... nawet nie wiem, przy chyba 4 tysiącach wydanych na badania i lekarzy, przestałam liczyć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 22:25
tysiaa93, hiacynta99, matylda08, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Mysz86 wrote:Ja trafiłam na lekarza, który na zlecił mi mnóstwo badań, ale to dlatego, że sama chciałam. Wydałam na to... nawet nie wiem, przy chyba 4 tysiącach wydanych na badania i lekarzy, przestałam liczyć.
matylda08, hiacynta99, fuksja, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMysz86 wrote:Ja trafiłam na lekarza, który na zlecił mi mnóstwo badań, ale to dlatego, że sama chciałam. Wydałam na to... nawet nie wiem, przy chyba 4 tysiącach wydanych na badania i lekarzy, przestałam liczyć.
O matko to ja tyle na koncie mam odłożoneu mnie cis tam czerwonego na śluzie sie mai tak wcześnie przyjdzie @ w sumie po zabiegu to może byc wczesniej
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Full kasy... Ciekawe co ma zrobić osoba, która bardzo pragnie mieć dziecko a zwyczajnie nie stać jej na tyle badań.
tysiaa93, fuksja, hiacynta99, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Wymusić na lekarzu z nfz bo na to całe życie płacimy składki !!!!
Robiąc kariotypy na NFZ czekała bym półtora roku na pobranie krwi... a prywatnie poszłam kiedy chciałam. Ale 700 zł za dwie osoby. Trudno. Na to mi nie żal.tysiaa93, fuksja, hiacynta99, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Pewnie że sie nie zatrzyma
jest super i nawet nie musisz robić kolejnej trzymaj sie zaleceniom lekarza bo tylko on będzie widział czy wszystko ok mi bhcg przyrastała cały czas ale już koniec smutnych historii nasz forumowy fasol jest zdrowy bo ciocie trzymają kciuki
Zrobie tylko w piatek tak jak mi zalecil moj gin a potem relaks do czwartku za tydzien do wizyty! kurde musi byc dobrze!tysiaa93, hiacynta99, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Kutwa! Kolejny dzień boli mnie podbrzusze! Chyba @ przyjdzie jednak wcześniej no
tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zdrowie ważniejsze i sama bym nie żałowała -gdyby nie to, że od stycznia mamy remont, który pochłania niesamowite pieniądze...
Mieszkamy w domu dziadków, gdzie od 40 lat nikt nic nie robił. Tu nie wystarczy pomalować ścian, trzeba wymienić stare rury, które pękają, czy instalację elektryczną. I choćbym bardzo chciała zapłacić każdą cenę za mój spokój w kolejnej ciąży, na razie nie mogę sobie na to pozwolić.
No to teraz już biegnę spać, zanim się zdołuję znów :*tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
nick nieaktualnyAnja jest dobrze i tak już zostanie do grudnia a potem będzie jeszcze lepiej bo będziesz wychowywać małego strzelca a to nie lada wyzwanie
Dobranoc ja tez uciekam bo zając nadjeżdża i..... będzie się działotysiaa93, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość