Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I jeszcze co do mojej wizyty u gina. Mam cienkie endometrium 9 mm. Zaraz po @ mam zacząć łykać Acard i jeśli zajdę a gin w Niemczech nie zaleci mi innego leku działającego podobnie, to mam go brać do porodu
hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle jak to odkryli miała amniopunkcję bo wadę serca to na usg stwierdzą ale zespół ?
Co do badań prenatalnych to wierzę tylko w amnio bo tylko ona potwierdzi lub wykluczy wady genetyczne - przerabiałam ten temat ze znanym genetykiemhiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
Lenka87 wrote:I jeszcze co do mojej wizyty u gina. Mam cienkie endometrium 9 mm. Zaraz po @ mam zacząć łykać Acard i jeśli zajdę a gin w Niemczech nie zaleci mi innego leku działającego podobnie, to mam go brać do porodu
fuksja, hiacynta99, matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
Lenka87 wrote:I jeszcze co do mojej wizyty u gina. Mam cienkie endometrium 9 mm. Zaraz po @ mam zacząć łykać Acard i jeśli zajdę a gin w Niemczech nie zaleci mi innego leku działającego podobnie, to mam go brać do porodu
9 mm to cienkie? Czyli moje 4 mm to megacienkie...
Gin, u której byłam na USG też mówiła mi o Acardzie i luteinie - jak tylko zajdę w kolejną ciążę.hiacynta99, tysiaa93, Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
hiacynta99 wrote:Co to się dzieje czemu dzieciaczki niczemu winne rodzą sie z wadami :'(
hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
Mąż mi wyłączył internet, żebym już nie czytała internatów. Bo na czytam się, a potem płaczę i się nakręcam. Mąż już się naprawdę na to wkurza. Włączył mi neta ponownie, ale chyba naprawdę czas przestać to czytać i słuchać lekarza.
hiacynta99, monika_89, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLenka87 wrote:I jeszcze co do mojej wizyty u gina. Mam cienkie endometrium 9 mm. Zaraz po @ mam zacząć łykać Acard i jeśli zajdę a gin w Niemczech nie zaleci mi innego leku działającego podobnie, to mam go brać do porodu
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLenka87 wrote:I jeszcze co do mojej wizyty u gina. Mam cienkie endometrium 9 mm. Zaraz po @ mam zacząć łykać Acard i jeśli zajdę a gin w Niemczech nie zaleci mi innego leku działającego podobnie, to mam go brać do porodu
fuksja, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mysz86 wrote:Mąż mi wyłączył internet, żebym już nie czytała internatów. Bo na czytam się, a potem płaczę i się nakręcam. Mąż już się naprawdę na to wkurza. Włączył mi neta ponownie, ale chyba naprawdę czas przestać to czytać i słuchać lekarza.
matylda08, Bree lubią tę wiadomość