Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mysz86 wrote:Nie chodziło o to, ze nami gorzej, a nimi lepiej. Chodziło o to, ze trafiliśmy tam odpowiednio wcześniej i mamy więcej czasu na ewentualne leczenie i próby.
Mi kiedys lekarz powiedzial ze najwazniejsze gdy sie zachodzi - to juz polowa sukcesu
...i mysle ze cos w tym jest
tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Znowu mi nie dobrze zjadłam jajko z ogórkiem pomidorkiem i zieloną sałątą no i teraz mi nie dobrze bleee ;/
... no pieknie, czy to znaczy to co ja mysle?tysiaa93, Lenka87, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tysiaa93 wrote:Kurdupel
Chciałabym mieć 166 ale mam ile mam, no trudnohiacynta99, matylda08, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
ja mam 171 cm
Co do odzywki to ostatnio robie sobie z siemienia lnianego, znaczy sie gotuje je i jak robi sie taka glutowada woda to tym plucze sobie wlosy i sa pozniej takie fajne gladkie i prosciutkie i wygladaja objetosciowo lepiejchociaz na moje siano to juz tylko palnik
hiacynta99, fuksja, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Zresztą co jest za różnica czy "młoda" czy "stara"! Kuźwa, każda chce zajść w ciążę i urodzić zdrowe dziecko, bez względu na wiek, niektórzy lekarze są posrani.
tylko nie dotyczy to stomatologów
hiacynta99, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny