Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
hiacynta99 wrote:mi laska w szpitalu mówiła że jej bratowa poroniła 6 razy z powodu ze miał płód o płec żeńskiej w końcu urodziła chłopca
nie wiem o co chodzi ale jest też cos takiego że nie można urodzić danej płci ....
Jak mój mąż zadzwonił do swojego szefa powiedzieć, że nie będzie go w pracy, bo musi mnie do szpitala zawieźć, to powiedział z jakiego powodu. Jego szef powiedział, ze ma kuzynkę, która poroniła 6 razy, a teraz ma 5 dzieci. Ale ja nie wiem jak to można psychicznie znieść... Ja w chwili obecnej nie wyobrażam sobie w ogóle, że miałabym być w ciąży. Szczerze mówiąc już powoli oswajam się z myślą, że może dziecka nie będziemy mieli. Ciężko mi, bo teraz u mnie w pracy mnóstwo kobiet jest w ciąży...tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:Ciesze się :* :* :* :*
dziwne z tą betą moja była w poniedziałek taka 1536,000 w czwartek przed zabiegiem miałam już tylko 277,600 bardzo szybko mi spadła ...tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Zresztą co jest za różnica czy "młoda" czy "stara"! Kuźwa, każda chce zajść w ciążę i urodzić zdrowe dziecko, bez względu na wiek, niektórzy lekarze są posrani.
Młoda ma jeszcze więcej czasu...Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Jak byłam na "kontroli" w szpitalu to ginekolog do mnie "Ile masz lat dziecko?" Jak powiedziałam, że 22 to była wielce zdziwiona, nie moja wina, że wyglądam na 15
Mi lekarka w klinice leczenia niepłodności jak się dowiedziała, że mam 28 lat, a mój mąż 30, powiedziała, ze jesteśmy młodzież.Bree, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mysz86 wrote:Mi lekarka w klinice leczenia niepłodności jak się dowiedziała, że mam 28 lat, a mój mąż 30, powiedziała, ze jesteśmy młodzież.
Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Kochane dziewczyny a teraz najważniejsze jestem po wizycie i... to nie była ciąza tylko organizm jeszcze utrzymywał ten hormon -bhcg pomału będzie sie zerował u mnie to wszystko bardzo długo trwa ale to dobry znak że organizm nie ma problemu z utrzymaniem ciąży . Po poronieniu gdzie nie było łyżeczkowania każdy organizm w różnym czasie dochodzi do siebie teraz po @ mam przyjść i obada moje jajeczka i pobierzemy może jakieś hormony póki co czekamy jeszcze troszkę tylko w sumie do @ oczywiście znalazł jakąs drobną torbiel ale mam się nie przejmować ewentualnej ciąży to nie zaszkodzi powiedział że jeszcze w tym roku zajdziemy na bank innej opcji nie widz
nadmienię że znamy się kupe lat i wiem że by mnie nie okłamywał . Ostatnie bhcg robiłam coś około23.03 i wynosiła 39 więc ten spadek teraz jest co 24 godziny o około 8 . Jestem dobrej myśli i pełna nadziei
Boze jak sie ciesze
matylda08 lubi tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Ja po @ zrobię bhcg czy spadło do 0 i wtedy działam pełną parą ale bez spinania co prawda czas goni ale należy wrzucic na luz . Wracam do roboty chyba po 15 maja bo wtedy będe tak zapierd...a że zapomne w jakie dni saię czochrać
będzie czochranie codziennie i kupię sobie nowe łózko
hahaha kupie sobie nowe lozko
posikalam sieMatylda jak Ty cos powiesz
tysiaa93, Lenka87, matylda08, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Mysz86 wrote:No wiesz, jak patrzę na babki w poczekalni, to my z meżem faktycznie należymy tam do młodszych par.
Bree, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Mysz86 wrote:A i jeszcze wszyscy mi mówią, że jestem młoda... Mam prawie 29 lat, myślałam, że to już ostatnie podrygi w tej kwestii. A to i lekarze i pielęgniarki w szpitalu... że młoda.
ja mam 42 lata w tym roku tak ze luz
jestes mloda!matylda08 lubi tę wiadomość
-
matylda08 wrote:A ja bym chciała żeby mówili że młoda a nie słyszę w tym wieku ??? ale mam to gdzieś jestem młoda i tyle
Wróciły do mnie siły
Nam nie musza mowic, wazne ze my to wiemymatylda08, anjaaa lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:To, że jesteście młodzi nie oznacza, że mają się wami zająć gorzej niż tymi starszymi parami, bez przesady.
Nie chodziło o to, ze nami gorzej, a nimi lepiej. Chodziło o to, ze trafiliśmy tam odpowiednio wcześniej i mamy więcej czasu na ewentualne leczenie i próby.Bree, matylda08 lubią tę wiadomość