Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
fuksja wrote:9 mm to cienkie? Czyli moje 4 mm to megacienkie...
Gin, u której byłam na USG też mówiła mi o Acardzie i luteinie - jak tylko zajdę w kolejną ciążę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 22:01
matylda08, fuksja, Bree lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Acard i temu podobne polocard wszystkie one rozrzedzają krew i zapobiegają tym samym tworzeniu skrzepów
True. A u mnie na USG w szpitalu, jajo płodowe było otoczone skrzepami o średnicy dwa razy większej niż płód... więc wcale się nie dziwię, że dostałam przykaz brania Acardu w kolejnej ciąży.matylda08, tysiaa93, Lenka87, Bree lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
nick nieaktualny
-
matylda08 wrote:dlaczego tak napisałaś ?
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa przesz łam amniopunkcję jak byłam z młoda w ciąży i zrobiłabym ją po raz kolejny pieprzą że jest przyczyną poronień ale ja wierzę że w obecnej dobie i super sprzecie jest to mało prawdopodobne a spokój na 9 mies o maleństwo czy zdrowe
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tysiaa93 wrote:To zależy tylko od ciebie... Mi to forum pomogło dojść do siebie
Tylko, że ja czytam o leczeniu, lekach, badaniach. .. a na każdym forum piszą co innego, bo to przecież nie lekarze piszą. No i mąż się złości, że zamiast iść do lekarza, to ja się diagnozuję w internecie.tysiaa93, matylda08, Lenka87, Bree lubią tę wiadomość
-
Mysz86 wrote:Tylko, że ja czytam o leczeniu, lekach, badaniach. .. a na każdym forum piszą co innego, bo to przecież nie lekarze piszą. No i mąż się złości, że zamiast iść do lekarza, to ja się diagnozuję w internecie.
Z tym twój mąż ma rację, że lekarz zna się na tym najbardziej. Ale przecież poczytać nie zaszkodzi. U nas na forum jest raz smutno, raz wesoło, tyle babek, że zawsze jest ciekawie
matylda08, Bree lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Ja na takiej becia tez 1700 cos tam ponad zatrzymałam sie 5 tydz
później juz w dol:-( ja juz bety nie zrobię nigdy
U mnie jest juz 6 tydzien.. mam nadzieje ze sie nie zatrzymatysiaa93, Bree, kierzynka lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
nick nieaktualny
-
Mysz86 wrote:Witajcie dziewczyny,
Mój lekarz powiedział, że za dwa miesiące znów będziemy mogli się starać. Jestem po trzeciej nieudanej ciąży i niestety trzecim łyżeczkowaniu, bo moje ciąże obumierają, ale się trzymają. Po drugim zrobiłam masę badań, w tej trzeciej ciąży brałam leki, zastrzyki z heparyny, a mimo to się nie udało.
Teraz sobie odpuszczę, porobię jeszcze jakieś badania, które mi zostały i może po urlopie znów się postaramy, czyli w sierpniu/wrześniu. Chociaż cholernie się boję.
Sciskam Cie mocno, jestes bardzo silna kobieta! wierze ze Twoje cierpienie bedzie wynagrodzone i za jskis czas urodzisz zdrowa dzidzie :*matylda08, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
nick nieaktualnyanjaaa wrote:U mnie jest juz 6 tydzien.. mam nadzieje ze sie nie zatrzyma
jest super i nawet nie musisz robić kolejnej trzymaj sie zaleceniom lekarza bo tylko on będzie widział czy wszystko ok mi bhcg przyrastała cały czas ale już koniec smutnych historii nasz forumowy fasol jest zdrowy bo ciocie trzymają kciuki
tysiaa93, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Anjaa dzidziol na pewno będzie ładnie rósł
Lenka dobrej nocki;*
Matylda tylko wytrawne zalecają? Ja zawsze półsłodkie walętysiaa93, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość