Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUnadarcy kochana super że jesteś w swoim żywiole tak trzymaj . Co do sanatorium fajna sprawa Moszna jest piękna i od razu uprzedzam że nie mam na myśli tej zająca choć i ona niczego sobie tylko nie wiem czy na nerwice pomaga
Zaglądaj do nasBree, unadarcy, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Unadarcy ja za Ciebie tego wina to duuuuzo wypije
Matylda nie ma sprawy, mozesz podeslac, bo ja uwielbiam prasowac koszule
Brawo KierzynkaJa kiedys mialam 4 w angielskim lotto to wygralam 70 funtow to jakies 350 zl
Duzo czworek wtedy bylo
unadarcy, hiacynta99, matylda08, kierzynka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mysz86 wrote:A ja dziś po pracy idę sobie na zakupy. Może coś ładnego do ubrania na wiosnę. Mąż wraca dopiero późnym wieczorem.
A humor już trochę mi się poprawił. Napiszcie mi, proszę, że pomimo trzech strat, jest jeszcze szansa, że się uda...
Oczywiscie ze sie uda! nie ma innej opcji! :* Te straty były po to zeby Ci pokazac jaka silna kobieta jestes! :* Uda sie! niedlugo zobaczysz dwie kreski na tescie i urodzisz zdrowego dzidziusiaBree, matylda08, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
matylda08 wrote:Słyszałam że intensywne ćwiczenia nie służą zachodzeniu w ciąże może delikatnie zacznij ćwiczyć w domu
Ja na poczatku ciazy cwiczylam 6 Weidera przez dwa tyg ale nie bylam tego swiadoma.. potem ginekolog mi zabronil.Bree, matylda08, unadarcy, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Ktosiek * 8 maja 2015 -
Ale macie dzis tempo
ja pozytywnie nastawiona na jutrzejsza bete, musi byc dobrze. maz mi powiedzial ze nie pojdzie ze mna na wizyte za tydzien bo musi jechac do pracy
no trudno... innym razem sie uda.
Ola_45, Bree, matylda08, unadarcy, Szalona CZARNA, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Ktosiek * 8 maja 2015 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:48
Bree, unadarcy, tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
anjaaa wrote:Ale macie dzis tempo
ja pozytywnie nastawiona na jutrzejsza bete, musi byc dobrze. maz mi powiedzial ze nie pojdzie ze mna na wizyte za tydzien bo musi jechac do pracy
no trudno... innym razem sie uda.
bede trzymac kciuki z calej silyunadarcy, tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Ola_45 wrote:Już się melduję
Trochę miałam zabiegany dzień, wczoraj też
Dzisiaj byłam na pobraniu krwi, oddałam też próbkę siuśków
Już mam wyniki, wszystko w normie, wyniki że tak to nazwę wypośrodkowane, ani nie za małe, ani nie z duże
Muszę tylko dłużej czekać na wyniki takich badań jak :
Serologia kiły podstawowa , HIV/HIV II i tyleNo i to muszę odebrać osobicie bo ponoć "poufne"
Ale to pewnie w poniedziałek będzie
Wszystko pewnie bedzie dobrzeA jak sie w ogole czujesz?
unadarcy, tysiaa93, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Kierzynka ja dla Ciebie wszystko
wysle Ci mailem
Myszko cydr pijesz? juz myslalam ze sama tu jestem od tego trunku, wszak cider narodowym napojem brytyjczykowI jak to nie pic
Ja dzisiaj abstynencko bo mnie tak gardlo meczy jakbym astme dostawala, suchy kaszel i glos trace, a nawet na piwo smaku nie mam co ciekawe, bo piwa to mi sie zawsze chce... hmmmmmmmm....Ola_45, tysiaa93, hiacynta99, matylda08, kierzynka lubią tę wiadomość
-
.
Bree, unadarcy, tysiaa93, matylda08, hiacynta99 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Zostały 2 ❄️❄️ -
nick nieaktualnyBree mnie bardziej ten kawałek kamienia na zdjęciu, po prawej od deseru skusił, niż deser, może dlatego że nie często jadam desery
wybacz
ale wygląda pięknie
Mysz oczami wyobraźni widzę jak Twoje endometrium cieszy się na jutrzejsze wino
Matylda Twój Zając ma się b. dobrze z taką Kobitą, obiady mu wozi, koszule uprasuje, no i na ciepłe nogi siadaLUKSUSY!
Fuksja trzymam kciuki za Twój wybór ginekologiczny, mam nadzieje że lekarka Cie nie zawiedzie!
fuksja, Bree, tysiaa93, hiacynta99, matylda08 lubią tę wiadomość
-
.
Bree, unadarcy, tysiaa93, hiacynta99, matylda08, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Zostały 2 ❄️❄️