Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
katarinka79 moje gratulację ! nudnych 9ciu miesięcy
ja biorę acard jeszcze przed zajściem, tak mi lekarz kazała, ale dlatego, że w wyniku histopat wyszło, że kosmki czy kosmówki były bez naczyń... także jakis problem jeszcze byłLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Katarinka będzie dobrze nie martw się na zapas ok? Mi powiedziała gin że jedną tabletkę 1x dziennie i do tego luteinę na wszelki wypadek 1x100 też 2 razy dziennie. Możesz łykać nie zaszkodzi na pewno o ile nie masz innych przeciwskazań do ich brania.
Wierzę że będzie dobrze. A pytałaś gin czy masz coś brać? Byłas już czy tylko telefonicznie?
Ja nie miałam badania histopatologicznego więc mam brać po prostu zapobiegawczo. Jak zobaczę II kreski to na pewno od razu zrobię progesteron żeby zobaczyć czy nie za niskiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 16:57
-
nick nieaktualny
-
Takie gadanie jest najgorsze. Moja gin też też na początku mówiła że jak organizm jest gotowy to i będzie dzidzia i że nie trzeba wspomagaczy... Po pierszym poronieniu powiedziałą że to się zdarza i żeby nie rezygnować, a po drugim już zaleciła całą masę wspomagaczy na wszeli wypadek
Magic lubi tę wiadomość
-
Hmm endo mnie dzisiaj nie przyjął bo nie zdążył...mam przełożoną wizytę na przyszły tydzień I jak tu się nie załamać jak wszystko pod górę Niby wyniki są ok ale kurdę tak bardzo bym chciała żeby ktoś mi potwierdził że faktycznie mogę się starać bez problemu...
-
ja też jestem po poronieniach dwóch..mam też córeczke 8 letnia...od miesiąca według zaleceń lekarza biore acard i duża dawke kwasu foliowego,oprócz tego m też ma brać taką dużą dawke kwasu i salwacin...dzisiaj przyszła@ ,za pare dni staranka
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia, a od kiedy bierzesz leki? jaki masz wynik?
Mi wczoraj klientka, która ma hashimoto powiedziała, że jeśli dowiadujesz sie o chorej tarczycy, to trzeba przez pół roku conajmniej ją leczyć, by nie było komplikacji. Trochę jej wierzę, bo ona ma juz 4 dzieci i dużo doświadczenia (ma 40 lat). Ale kochane tarczyca to choroba cywilizacyjna, musimy przyjmować niezależnie czy mamy ją chorą czy nie JOD. Bo to jego niedobór powoduje, że co druga jest chora ja piję tą wodę z jodem i powiem Wam, że lepiej się czujęWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 12:55
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Ja w swoich witaminach prenatalnych mam jod Chociaż problemów z tarczycą nie mam. Co prawda badałam tylko TSH -> 1.18 Myślicie, że powinnam zbadać całą resztę też, czy jak jest to TSH dobre to niekoniecznie? Lekarz tylko to kazał zrobic...