Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Test wczoraj dalen negatywny i to mnie troche martwi a nie mam odwagi isc na bthcg ale jutro moze powtorze znowu testy i zobaczymy co wyjdzie. Modle sie codziennie zeby zaczelo bic serduszko mojej kruszynce.
-
nick nieaktualnyCzarna_88 wrote:Test wczoraj dalen negatywny i to mnie troche martwi a nie mam odwagi isc na bthcg ale jutro moze powtorze znowu testy i zobaczymy co wyjdzie. Modle sie codziennie zeby zaczelo bic serduszko mojej kruszynce.
Ja dostałam wczoraj pierwszą @ dokładnie 4 tygodnie po zabiegu, ale trwała tylko 1 dzień nie wiem czy to normalneWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 07:16
-
Madanka to chyba niestety nie miesiączka u Ciebie w innym temacie dziewczyna pisała że miała mocniejsze plamienia co drugi dzień i lekarz jej powiedział że to nie miesiączka
ja wizytę mam jutro okaże się co to u mnie bylo od 19 dpz @ czy tylko plamienia -
nick nieaktualnygosia86 wrote:Madanka to chyba niestety nie miesiączka u Ciebie w innym temacie dziewczyna pisała że miała mocniejsze plamienia co drugi dzień i lekarz jej powiedział że to nie miesiączka
ja wizytę mam jutro okaże się co to u mnie bylo od 19 dpz @ czy tylko plamienia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygosia86 wrote:Nie wiem co to było bo bylo bardzo skąpe że wystarczyła mi tylko wkładka podpasek nie używałam trwało od 19-26 dpz później po kilku dniach śluz polodny no i nie wiem co to było:(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygosia86 teraz masz 5 dni na @ tak? Mój gin miał wolny termin 30 czerwca dopiero wiec pojechalam na izbe przyjeć i wyjaśnilam co i jak. Ginekolog z dyżuru dość porządnie mnie obejrzał i wszystko wytłumaczył. Mam cienkie endometrium a krawienie i objawy były jak na okres, a on nie widzi nic niepokojącego na USG . Nie powiem uspokoiłam się. A Twój gin zero badań i w zasadzie na jakiej podstawie dał Ci dupka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 15:41
-
no właśnie nie wiem na jakiej zasadzie
ale byłam dzisiaj na wizycie u innej lekarki
zbadała zrobiła usg i powiedziała co i jak, chciała dać skierowanie do laboratorium ale mam już od endo, kazała przyjść po miesiączce żeby zobaczyć na usg jak pracują jajniki, bo dzisiaj @ się zaczyna ale bardzo skąpa na razie, może się jeszcze rozkręci -
Hej dziewczyny, długo mnie nie było. Mąż wrócił z zagranicy, musieliśmy nadrobić zaległości. Ja jestem już po pierwszej @. Dostałam ją równe 3 tyg od zabiegu. Była wyjątkowo obfita i długa (7 dni). Mam nadzieję, że druga przyjdzie terminowo czyli za tydzień. Fizycznie i psychicznie czuję się już dobrze. Bardzo chciałabym zacząć starania już po drugiej @ ale lekarz kazał mi odczekać 3 m-ce. A więc rozpoczęłabym starania już w VIII. Nie wiem czy poczekać czy zacząć starania w VII. trochę się obawiam, że gdyby było coś nie tak to byłaby moja wina...z drugiej strony jednak tak bardzoe chciałabym już być w ciąży...A czas tak strasznie się wlecze gdy się na coś czeka...Córka 8 lat
2 Aniołki (13.05.2014 i 17.11.2014) -
Hej Biedronka25, rozumiem Ciebie jeśli chodzi o odczekanie 3-mcy. Przeszłam tak samo jak Ty zabieg, również lekarz kazał odczekać 3 cykle. Właśnie u mnie minęły 3 miesiące i niedługo zaczynamy starania na nowo . Myślę, że jednak warto odczekać i nie chodzi mi tylko o aspekt fizyczny ale też psychiczny. Czas leczy rany. Warto się troszeczkę podbudować psychicznie i fizycznie. W tak krótkim czasie troszkę zmian nastąpiło w organizmie. Ja bynajmniej odczekałam, bo miałam takie same myśli, że gdyby coś było nie tak to z mojej winy.
PozdrawiamAmy, Biedronka25 lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
nick nieaktualny