Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka a Ty masz tyłozgięcie?
Bo ja tak i przez to odwrotnie opisuję położenie szyjki.
Tak po prawdzie mam ją nisko ale w tej sytuacji trzeba to traktować jakby była wysoko.
W pierwszym dniu @ miałam ją tak wysoko, ze ledwo ją sięgałam...matylda08, Staraczka23, tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyToxey wrote:staraczka a długo już jesteście razem?
mój też jest nałogowcem, ale biegowo-rowerowym. nieraz zamiast spędzić razem niedziele i gdzieś wyjechać razem to on brał rower i jechał gdzieś w trasę 100km... no ale wolę żeby miał taką zajawkę niż gry... zresztą jakieś hobby też musi być, ale nie do tego stopnia, że jesteś przez to zaniedbywana i myślisz o rozstaniu.
U mnie od paru miesiecy jest taki jego system
W tygodniu rano pobudka wl kompa zani
odpali robi se kanapki kawe, siada gra.. W biegu wylacza idzie sie myc i szybko wychodzi. Wracal po robocie odpalal kompa jadl obiad gral dalej do 23 .. Teraz mu nie gotuje od jakiegos czasu ewentualnie jak ja mam na cos chec to robię wiec jak wraca to szybko cos robi i dalej gra, weekend szkoda gadac potrafi o 7 wstac zeby pograc i tak do nocy -
Toxey wrote:tysia każda z nas ma inny charakter, jedna by za to samo dała szanse, inna nie... więc wsłuchaj się w siebie
Dlatego napisałam jaką podjęłam decyzję i tyle, nie chcę już tutaj ciągnąć tego przykrego tematu.Toxey, Lenka87, kierzynka, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Staraczka a Ty masz tyłozgięcie?
Tak po prawdzie mam ją nisko ale w tej sytuacji trzeba to traktować jakby była wysoko.
W pierwszym dniu @ miałam ją tak wysoko, ze ledwo ją sięgałam...Monkey, Staraczka23, PrimaSort, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Staraczka a Ty masz tyłozgięcie?
W pierwszym dniu @ miałam ją tak wysoko, ze ledwo ją sięgałam...Monkey, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Ok, w takim razie wstrzymuje się do jutra
A Was proszę trzymajcie kciuki czym tylko się da!Monkey, Staraczka23, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyToxey wrote:O matko, nie chce nic mówić, ale dla mnie to już jest nałogowiec, który wymaga leczenia
Jak zrobiłam haslo na kompa to sciagnal gre na telefon, w sobotę bylismy u moich rodzicow i tak w kuchni siedzielismy to wymyslil ze za duzo dymu jest poszedl do salonu wymowke mial bo nie pali spojrzalam a juz z telefonem w lapie siedzialBree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczka przykre bo powinien to być dla Was piękny czas może sie ułoży .Monkey tylko wiesz ryzykuje że mu niedokrwienie może pójść od zaciskania więc troszku poluzuje od czasu do czasu
w góre i w dół
ok już przestaje
Monkey, Toxey, Staraczka23, tysiaa93, Lenka87, anjaaa, Bree lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:Staraczka przykre bo powinien to być dla Was piękny czas może sie ułoży .Monkey tylko wiesz ryzykuje że mu niedokrwienie może pójść od zaciskania więc troszku poluzuje od czasu do czasu
w góre i w dół
ok już przestaje
Lenka87, hiacynta99, Bree lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny