Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CZeść niestety ale ja też straciłam swoją dzidzię miałam zabieg 30 czerwca do tej pory nie mam jeszcze @, czyli chyba organizm nie wrócił do formy ale ogólnie już bym chciała zacząć starania
Kochane powiedzcie mi ile powinno wynosić endometrium aby utrzymać ciążę??
w poniedziałek mam wizytę i ciekawe co powie lekarzWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 09:08
-
Ja jestem świeżo po 2 @ i zdecydowaliśmy się działać Lekarz po zabiegu powiedział, że mamy poczekać 3 miesiączki, ale stwierdziliśmy z mężem że po 2 @ spróbujemy Długo się nad tym zastanawialiśmy ponieważ bardzo pragniemy mieć dziecko (te 3 miesiące to jakaś wieczność) i stwierdziliśmy, że spróbujemy. Co ma być to będzie Wierze, że teraz się uda
Maluszek lubi tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
zobaczycie że ten sierpień będzie owocnym miesiącem trzymam kciuki i z całego serca nam wszystkim tego życzę
ja już nie mogę doczekać się wyjazdu na wakacje już powoli odliczam dni hehe chociaż jeszcze trochę ich zostało
recepta od mojego nowego lekarza- to pół butelki wina codziennie i dobrze się bawić i wam również polecam taką receptęUlka84 lubi tę wiadomość
-
Czarna - idealny lekarz. Tylko to pół butelki sama czy na spółkę z mężem?
A tak poważnie starajcie się dziewczyny. Ja 1 @ po łyżeczkowaniu obliczam na połowę sierpnia. Czyli jeśli wszystko dobrze się wygoi i wyniki badań będą ok...
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Pol butelki na glowe hehe, a lekarz powem wam naprawde swietny wiec czasami warto zmienic lekarza albo chociaz isc na konsultacje
-
U mnie w pipidówie już 4 lekarzy mnie konsultowało... Z czego do swojej gin. jednak od przeszło 4 lat chodzę. Ale zalecenia z winem jeszcze nie miałam... szkoda!
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
ja do mojej gin chodziłam około 12 lat, zaczęłam wizyty szybko bo jako nastolatka miałam problemy z bólami brzucha i cystami na jajnikach. koleżanki namawiały mnie na zmianę lekarza po moich przejściach i trafiłam naprawdę na fajnego lekarza i mam nadzieje że tak dobrego jak wszyscy o nim mówią
-
hej, ja czekam juz od stycznia. dostalismy zielone swiatlo w czerwcu. niestety sie nie udało. to czekanie na owulacje, to na zrobienie testu mnie już rozstraja. Mąż sie smieje bo wpatruje się w wykresy na owu, analizuje jakbym prace doktorancką miala pisac. ehhh
Ale cieszę się strasznie ze komuś się udaje!