Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
chruszczow wrote:tzn większość z was miała badany zarodek pod kątem genetycznym?
anjaaa, hiacynta99, matylda08, Toxey, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Paznokietek nie przejmuj się, bo tu nie chodzi o Ciebie...
Prima po prostu za bardzo odleciała, i prędzej czy później i tak by do takiego stanu doszła.
Twój pozytywny test tylko przyśpieszył nieuniknione.
Mam nadzieję, że dziewczyna złapię trochę oddechu przez najbliższe dni i zwolni wreszcie ten uścisk.
A Ty dbaj o siebie i o groszka
Kiedy planujesz jakąś wizytę?
tysiaa93, hiacynta99, paznokietek, matylda08, Toxey lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paznokietek nawet nie myśl o tym gadaniu Primy.. Ma chwilowy kryzys a Ty się tym nie przejmuj.
Z całego serca Ci gratuluję!hiacynta99, Monkey, paznokietek, matylda08, tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnychruszczow wrote:ale co tu komentować to jest forum poronienie, samo bzykanie to za mało
hiacynta99, tysiaa93, Monkey, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnychruszczow wrote:nie wiem kto jest w nowej ciąży ale gratuluję z całego serca
trzymaj się kochana i dbaj o siebie
leć po luteine do ginahiacynta99, tysiaa93, Monkey, anjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
matylda08 wrote:Boże a może powinna cieszyc sie tym stanem i zawierzyc lekarzowi który będzie prowadził ta ciaże a nie lecieć i prosić o to co gożdzikowa
hiacynta99, Monkey, matylda08, monika_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Paznokietek nie przejmuj się, bo tu nie chodzi o Ciebie...
Prima po prostu za bardzo odleciała, i prędzej czy później i tak by do takiego stanu doszła.
Twój pozytywny test tylko przyśpieszył nieuniknione.
Mam nadzieję, że dziewczyna złapię trochę oddechu przez najbliższe dni i zwolni wreszcie ten uścisk.
A Ty dbaj o siebie i o groszka
Kiedy planujesz jakąś wizytę?
Jutro idę do pani endokrynolog a jak nie bedzie zadnych plamień i test wyjdzie ładny to zadzwonie do mojego ginekologa i zapytam kiedy mam przyjść.Monkey, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
-
Chruszczow to chyba Ty wstałeś?wstałaś? Lewa noga..czepiasz się popisujesz? Masz za sobą tyle postów ale u nas Cię nie kojarzymy dlatego nie mamy zamiaru się Tobie tłumaczyć.
Monkey, tysiaa93, matylda08, Toxey lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015