Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Są na tym świecie różne zboczenia... Postarajmy się je zaakceptować...
anjaaa, Monkey, tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
-
matylda08 wrote:a to ten bocian miejscowy zapładniacz miał byc aaaa u nas latał pokierowałam na chruszczow :)w dziobku ma zlecenie na kolejne badania
I recepty na luteinetysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
matylda08 wrote:A może ona ornitolorzka ale chruszczow z bocianem to ci sie nie uda ale może jak zrobisz jeszcze jakieś badania kto wie kto wie ...
tysiaa93, matylda08, anjaaa lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
tysiaa93 wrote:Są na tym świecie różne zboczenia... Postarajmy się je zaakceptować...
Ja tam jestem tolerancyjna jeśli chodzi o orientację to jak się to nazywa? Ornitoloseksualizm?Monkey, matylda08, tysiaa93, monika_89 lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monkey wrote:a czy Ty masz zamiar nas obrażać?
Poza tym kasujesz swoje wypowiedzi a potem tu wracasz, za jakiś czas znowu je skasujesz i ponownie wrócisz? To dopiero jest normalneMonkey, matylda08, anjaaa, Toxey, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Chruszczow masz 40 lat a zachowujesz się jak przedszkolak...
Jak już tu przychodzisz i coś piszesz, to nie kasuj swoich mądrych wypowiedzi... Chciałam je kiedyś dzieciom pokazać a tu dupa...Monkey, matylda08, anjaaa, Toxey, kierzynka, paznokietek, Karo86, Karo86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny