Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Paznokietku, fantastyczne wieści!
Gratulacje! Dbajcie teraz o siebie.
A reszta niech zasysa te wiruski
Co to za jakaś rozpierducha na naszej dzielni?tysiaa93, anjaaa, Toxey, kierzynka, matylda08, paznokietek lubią tę wiadomość
-
Ediii wrote:Paznokietku, fantastyczne wieści!
Gratulacje! Dbajcie teraz o siebie.
A reszta niech zasysa te wiruski
Co to za jakaś rozpierducha na naszej dzielni?Toxey, kierzynka, matylda08, paznokietek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Heej.
Widzę wczoraj radosc ze smutkiem sie przeplatala.
Nie dziwmy sie primie.matylda08, Toxey, anjaaa, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:Chodzi o to że nakręciła się juz tak że niedługo wpadnie albo w depresję albo w ciążę urojoną. Przegina trochę bo nie potrafi oderwać swoich myśli od ciąży.
Ja to przechodzilam po cp
-
nick nieaktualnyWitam się i ja
Paznokietek jak test ?
Czasami należy wyciszyć i organizm i emocje .każde dziecko musi oznsczać radość nie smutek -dla każdej zobaczyć dwie kreski to marzenie i szczęście z którym chce się dzielić .Toxey, anjaaa, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Witam się i ja
Paznokietek jak test ?
Czasami należy wyciszyć i organizm i emocje .każde dziecko musi oznsczać radość nie smutek -dla każdej zobaczyć dwie kreski to marzenie i szczęście z którym chce się dzielić .matylda08, wiola0912 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZrobiłam dwa testy tylko dla ich porównania. Oba czułość 25, jeden ma być robiony w dzień @ a drugi już 6 dni po zapłodnieniu. Pierwszy wyszedł ciemniejszy niż wczoraj a na tym drugim kreska ledwo widoczna
Jak widać lepsze są testy które mają być robione w dzień @ niż te tuż po zapłodnieniu
:D:D Poza tym temperatura najwyższa z dotychczasowych :)Dziś mam endokrynologa i dzwonię do gina, żeby zapytać czy mam zapodać jakieś środki ostrożności
kierzynka, monika_89, anjaaa, matylda08, tysiaa93, paola87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny