Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyToxey wrote:Prima wszystkie Twoje poprzednie posty świadczą co innego niż teraz napisałaś, ale ok
Chyba sama nie widzisz, że za chwilę oszalejesz. Tak wkręcającej sobie dziewczyny żadna z nas tutaj nie pamięta.
No w sumie była taka jedna jakiś czas temu...Jak się planuje dziecko to każda z nas w cyklu ma takie dni zakręcone
Dobra idę na spacer
paznokietek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrima a chipsy moga cie zgubic przy staraniach bo tyle w nich chemii, nie wiem czy w zartach o tym wspomnialas czy tak serio, ja powtarzam jak mantre dla nas kobiet kwas foliowy a facet cynk i magnez jesli odmawia 'faszerowania' to widocznie tak mu nie zalezy, ja mialam ustawiony budzik dla swojego bo zapominal ale po pracy lykal. Bedzie dobrze nie martw sie, ja rozumiem twoje wczorajsze pisanie, to co myslalas to napisalas i dobrze bo po co tlumic w sobie. Jeszcze przyjdzie czas ze bedziesz sie cieszyc z dwoch kresek u dziewczyn i u siebie
tule mocno
Paznokietek jesli masz hashimoto i dzisiaj wizyte u endo to zobacz czy mozesz ekspresowo zrobic tsh ale pewnie juz naczczo nie jestes, jesli wizyta platna to zapytaj czy mozesz wynik skonsultowac przez tel aby powiedział jaka dawke masz brac a pewnie bedzie zwiekszonakierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Prima a chipsy moga cie zgubic przy staraniach bo tyle w nich chemii, nie wiem czy w zartach o tym wspomnialas czy tak serio, ja powtarzam jak mantre dla nas kobiet kwas foliowy a facet cynk i magnez jesli odmawia 'faszerowania' to widocznie tak mu nie zalezy, ja mialam ustawiony budzik dla swojego bo zapominal ale po pracy lykal. Bedzie dobrze nie martw sie, ja rozumiem twoje wczorajsze pisanie, to co myslalas to napisalas i dobrze bo po co tlumic w sobie. Jeszcze przyjdzie czas ze bedziesz sie cieszyc z dwoch kresek u dziewczyn i u siebie
tule mocno
Paznokietek jesli masz hashimoto i dzisiaj wizyte u endo to zobacz czy mozesz ekspresowo zrobic tsh ale pewnie juz naczczo nie jestes, jesli wizyta platna to zapytaj czy mozesz wynik skonsultowac przez tel aby powiedział jaka dawke masz brac a pewnie bedzie zwiekszona
Jem na co mam ochotę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Prima a chipsy moga cie zgubic przy staraniach bo tyle w nich chemii, nie wiem czy w zartach o tym wspomnialas czy tak serio, ja powtarzam jak mantre dla nas kobiet kwas foliowy a facet cynk i magnez jesli odmawia 'faszerowania' to widocznie tak mu nie zalezy, ja mialam ustawiony budzik dla swojego bo zapominal ale po pracy lykal. Bedzie dobrze nie martw sie, ja rozumiem twoje wczorajsze pisanie, to co myslalas to napisalas i dobrze bo po co tlumic w sobie. Jeszcze przyjdzie czas ze bedziesz sie cieszyc z dwoch kresek u dziewczyn i u siebie
tule mocno
Paznokietek jesli masz hashimoto i dzisiaj wizyte u endo to zobacz czy mozesz ekspresowo zrobic tsh ale pewnie juz naczczo nie jestes, jesli wizyta platna to zapytaj czy mozesz wynik skonsultowac przez tel aby powiedział jaka dawke masz brac a pewnie bedzie zwiekszona:D:D w tym cyklu kupiłam 5 testów!!! Taka niecierpliwa byłam hihi
a tsh można na kasę chorych czy tylko płatne są? Bo ja będę musiała prowadzić ciaze u gina i endokrynologa ;/
-
nick nieaktualnyToxey wrote:No widzisz nawet poczucie humoru mamy inne.
Ja Was wszystkie na forum bardzo cienię i jesteście dla mnie ważne, dlatego tak często tu zaglądam
Praktycznie każdego dnia tu zaglądam, bo traktuję Was jak moje przyjaciółki! A przyjaciołom mówi się wszytko.
Za wczorajszy wyrzut emocji przeprosiłam Wszystkie Was serdecznie. Nie ciągnijmy już tego w nieskończoność. A topór wojenny jeśli takowy miał czelność wogóle zawisnąć nad nami szybko zakopuję!
Uciekam, bo samo się nie kupi. Pa :*Staraczka23, paznokietek, Szalona CZARNA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaznokietek ale endo i gin na NFZ czy prywatnie? Ja bym szukala endo-gin aby raz płacić.
Po skierowanie mozesz isc do rodzinnego lekarza, jak ja poszlam to dostalam od niego na morfologie bo mowilam ze w ciazy jesyem
a ze doktorek ma pojecie o tarczycy to jestesmy umowieni ze robie teraz sama tsh ide do niego a ten dobiera dawke i recepte daje
Prima dlatego ja ciebie rozumiem mowilam juz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 09:51
-
A co tu się dzieje... Myślę że każda z nas ma prawo do gorszych dni tym bardziej po tych sytuacjach, które nas spotkały. Każda z nas jest przecież inna i inaczej to przechodzi. Ja też się nakręcałam. To normalne jak się pragnie dzieciątka. Postarajmy się nie krytykować a wspierać mimo wszystko. Toxey widocznie Ty masz inny charakter niż Pirma to też normalne. Każdy ma prawo czuc co czuje. Każdy ma prawo również do wypowiedzi ale nie raniąc uczuć innych. Głowy do góry każda. Bo każdej się uda. Ja też płakałam przeżywałam lęki stresy nieprzespane noce. A potem się stało. Nie traćcie nadziei nigdy! I nie wprowadzajmy tu złej atmosfery
Błagam bo wszystkie pouciekamy.
paznokietek, monika_89, Bree, hiacynta99, tysiaa93 lubią tę wiadomość