Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
aaa wkoncu w 4 dniu robienia testow cos sie ruszylo...wkoncu widze blady 2 pasek bo nie bylo nic...wiec moze wkocu ta ovulka nadejdzie no i dupa mialam raz dzis robic a jednak zrobie wieczorem drugi nie wytrzymam a i tu kolezanka wkleila mi podwykresikiem mozecie zerknac ciekawe w sumie
http://m.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/leczenie-nieplodnosci/chcecie-miec-dziecko-czesto-sie-kochajcie_38931.html
''codzienne uprawianie seksu w tygodniu poprzedzającym owulację poprawia jakość plemników, zmniejszając rozmiary uszkodzeń w ich DNA.''Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 12:23
Agnieszka0812, Aska84, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Dziubek12345 wrote:Ediii - nie spojrzałam, ale wstyd
Gratuluje serdecznie i życzę wszystkiego dobrego dla Ciebie i Dziecka:)
PS. Myślicie, że testowanie jutro tj. 27 dc ma sens.. ?
Dziekujemy i trzymamy kciuki za Ciebie!
A który to dzienń po ovulce?
Ja testowalam 10-11 dni po ovu i byla kreska blada, teraz chyba tez Asia jakos w tych okolicach wrzucila test pozytywny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 12:22
Justine M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdiii wrote:Dziekujemy i trzymamy kciuki za Ciebie!
Ja testowalam 10-11 dni po ovu i byla kreska blada, teraz chyba tez Asia jakos w tych okolicach wrzucila test pozytywny.
Zawsze miałam cykle ok. 32-33 dniowe. Po poronieniu, @ przyszła 31 dnia. Obliczałam, iż owu powinna być 10.06 (18 dc) - choć wydawało mi się, że mogła być wcześniej czyli 08.06 (16 dc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdiii wrote:Dziekujemy i trzymamy kciuki za Ciebie!
Ja testowalam 10-11 dni po ovu i byla kreska blada, teraz chyba tez Asia jakos w tych okolicach wrzucila test pozytywny.
Ja chyba bym tez poczekała, zrobiłam 11 dni po ovu i sie teraz zastanawiam czy to ciaza czy nie:) wolałabym mieć ciemniejsza kreskę zeby być 100% pewna. Aż mnie z wrażenia zaczęły jajniki bolec:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Aśka mnie też dwie krechy wyszły w 11dpo.
Jak chcesz mieć mocniejszą krechę to strzel sobie test z czułością 10ml
Teraz to bym z radości strzeliła kielona, ale juz mi chyba nie wolno:)Monkey, Ediii, ilonia1984, matylda08 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziubek12345 wrote:Ediii - nie spojrzałam, ale wstyd
Gratuluje serdecznie i życzę wszystkiego dobrego dla Ciebie i Dziecka:)
PS. Myślicie, że testowanie jutro tj. 27 dc ma sens.. ?
Myśle ze 27dc juz powinno wyjsćJustine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny