Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
tak czytałam o tym hcg i ze sie utrzymuje, tak sobie pomyślałam że zrobie dzić teścik, ale liczyłam na super negatyw, wiecie czemu? Chciałam się upewnić że tak jak było hcg zero tak jest. Czyli jeśli w niedz czy pon wyjdize bladzioch to ciąża a nie resztki po poronieniu.
Także paradoksalnie ciesze się z dzisiejszego negatywailonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyniezapominajka wrote:Asiu, często się zdarza w okolicach spodziewanej @ pojawia się plamienie... Masz ładny progesteron, więc może zaraz ci one znikną. Bądź dobrej myśli
Muszę przestać o tym myślec bo oszaleje. Jeśli sie nie uda to zmieniam lekarza. Swoją droga od 3 dni zasypiam na stojąco. To chyba za wcześnie żeby mnie takie zmęczenie ogarniało. Z pracy wróciłam o 1 w nocy i dopiero teraz sie obudziłam. No i znów na 8godz do pracy:)s1985 lubi tę wiadomość
-
Hej laseczki Chciałam tylko grzecznie zameldować, że jesteśmy po badaniach prenatalnych dziś 13 tydz +2 dni Termin mamy na 24/25 grudzień Z Fasolą wszystko ok ( lekarz stwierdził już wstępnie płeć) Jem lekko i zdrowo bo pilnuję ciśnienia. W sobotę jadę do endokrynologa/ginka (do tego którego jeżdżę) bo mam za wysoki testosteron i będzie mi zbijał. Poza tym czujemy się lepiej Wymioty nas opuszczają codzienne. Dziś nas wymęczyło bo zjedliśmy jabłko i winogrono skórka musiała się przykleić z winogrona
Widzę że przybyło nowych dziewczyn. Życzę każdej powrotu szybkiego do sił fizycznych i psychicznych. I do dzieła. Każdą z nas czeka nagroda. Wierzę w toilonia1984, kierzynka, Agnieszka0812, Justine M, Ediii, hiacynta99, Aska84, matylda08, anjaaa lubią tę wiadomość
-
Aska84 wrote:Muszę przestać o tym myślec bo oszaleje. Jeśli sie nie uda to zmieniam lekarza. Swoją droga od 3 dni zasypiam na stojąco. To chyba za wcześnie żeby mnie takie zmęczenie ogarniało. Z pracy wróciłam o 1 w nocy i dopiero teraz sie obudziłam. No i znów na 8godz do pracy:)
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyniezapominajka wrote:A Ty byłaś w końcu na tej becie? Na to zmęczenie wcale nie jest za wcześnie, ja też mogłam spać wod terminu @ w każdym miejscu i każdym czasie
Na becie nie byłam. Ale plamię i test płytkowy wyszedł negatywnie...coś mi jest a lekarz nie wie co:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 20:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymatylda08 wrote:Witajcie
Szalona super wieści
Aśka a test robiłaś z rannego ? jak to gin nie wie co Ci jest ?
Mam ciagle plamienia, z miesiąca na miesiąc. Dostaje Letrozol i duphaston który nie pomaga na nic:( wczoraj wyszła słaba kreska na teście a w nocy dostałam plamienia i dziś to samo tylko juz bez pozytywnego testu. Muszę zmienić lekarza. Coś jest na rzeczy ze plamie i nie potrafię utrzymać ciazy -
nick nieaktualny
-
ja to raczej @ przeczuwam w powietrzu u siebie
Aska84 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justine M wrote:ja to raczej @ przeczuwam w powietrzu u siebieAska84 wrote:Mam ciagle plamienia, z miesiąca na miesiąc. Dostaje Letrozol i duphaston który nie pomaga na nic:( wczoraj wyszła słaba kreska na teście a w nocy dostałam plamienia i dziś to samo tylko juz bez pozytywnego testu. Muszę zmienić lekarza. Coś jest na rzeczy ze plamie i nie potrafię utrzymać ciazy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 09:12
Aska84, Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016