X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • paola87 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo nie powinnaś się szczególnie teraz przemęczać. Ty jesteś jeszcze przed spodziewaną @, a ten okres jest jeszcze bardzo "wrażliwy". Idziesz dziś do pracy? Bo najlepiej by było gdybyś odpoczęła i poleżała dziś trochę.

• niezapominajka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiu, często się zdarza w okolicach spodziewanej @ pojawia się plamienie... Masz ładny progesteron, więc może zaraz ci one znikną. Bądź dobrej myśli <3

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

1usajw4zj5vrwf30.png
  • Justine M Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak czytałam o tym hcg i ze sie utrzymuje, tak sobie pomyślałam że zrobie dzić teścik, ale liczyłam na super negatyw, wiecie czemu? Chciałam się upewnić że tak jak było hcg zero tak jest. Czyli jeśli w niedz czy pon wyjdize bladzioch to ciąża a nie resztki po poronieniu.
    Także paradoksalnie ciesze się z dzisiejszego negatywa :)

ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
  • Ediii Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska, a mozesz zdradzić w jakim sklepie? Bo to i owo mi wiadomo o metkowaniu w nicy że jutro startuje wyprz :-)
    W sensie że od dziś :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 11:32

n59y3e5ewov6z8v4.png

mhsvpx9inset8y66.png
    I dwa Aniołki 1.11.2014 i 2.4.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ediii wrote:
    Aska, a mozesz zdradzić w jakim sklepie? Bo to i owo mi wiadomo o metkowaniu w nicy że jutro startuje wyprz :-)
    W sensie że od dziś :-)

Intimissimi :)

Ediii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niezapominajka wrote:
    Asiu, często się zdarza w okolicach spodziewanej @ pojawia się plamienie... Masz ładny progesteron, więc może zaraz ci one znikną. Bądź dobrej myśli <3

Muszę przestać o tym myślec bo oszaleje. Jeśli sie nie uda to zmieniam lekarza. Swoją droga od 3 dni zasypiam na stojąco. To chyba za wcześnie żeby mnie takie zmęczenie ogarniało. Z pracy wróciłam o 1 w nocy i dopiero teraz sie obudziłam. No i znów na 8godz do pracy:)

s1985 lubi tę wiadomość

• Szalona CZARNA Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki :) Chciałam tylko grzecznie zameldować, że jesteśmy po badaniach prenatalnych dziś 13 tydz +2 dni :) Termin mamy na 24/25 grudzień :) <3 Z Fasolą wszystko ok ( lekarz stwierdził już wstępnie płeć:)) :) Jem lekko i zdrowo bo pilnuję ciśnienia. W sobotę jadę do endokrynologa/ginka (do tego którego jeżdżę) bo mam za wysoki testosteron i będzie mi zbijał. Poza tym czujemy się lepiej :) Wymioty nas opuszczają codzienne. Dziś nas wymęczyło bo zjedliśmy jabłko i winogrono :) skórka musiała się przykleić z winogrona :/

Widzę że przybyło nowych dziewczyn. Życzę każdej powrotu szybkiego do sił fizycznych i psychicznych. I do dzieła. Każdą z nas czeka nagroda. Wierzę w to :)

ilonia1984, kierzynka, Agnieszka0812, Justine M, Ediii, hiacynta99, Aska84, matylda08, anjaaa lubią tę wiadomość

Aniołek 13.11.2014 [*] 16 tc
    "CZASAMI CEL JEST WAŻNIEJSZY OD PODRÓŻY"
    f2w33e3koa7qwq76.png

Wysłany: 19 czerwca 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska84 wrote:
    Muszę przestać o tym myślec bo oszaleje. Jeśli sie nie uda to zmieniam lekarza. Swoją droga od 3 dni zasypiam na stojąco. To chyba za wcześnie żeby mnie takie zmęczenie ogarniało. Z pracy wróciłam o 1 w nocy i dopiero teraz sie obudziłam. No i znów na 8godz do pracy:)
    A Ty byłaś w końcu na tej becie? Na to zmęczenie wcale nie jest za wcześnie, ja też mogłam spać wod terminu @ w każdym miejscu i każdym czasie ;)

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

1usajw4zj5vrwf30.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szalona to świetna wiadomość ;) ja płci nie znam jeszcze.

hiacynta99 lubi tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szalona i gin jaką płeć podejrzewa? :) Dobrze, że maluch jest zdrowy :)
    Skoro napisałaś z "Fasolą" to pewnie dziewczynka? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 15:42

hiacynta99, matylda08 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Ediii Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska84 wrote:
    Intimissimi :)

Ja w Calzedonii. Wyczułam to ;-)

Szalona super wieści! Mi rzyganko powoli też przechodzi, a właśnie jaka płeć? I termin na święta!

n59y3e5ewov6z8v4.png

mhsvpx9inset8y66.png
    I dwa Aniołki 1.11.2014 i 2.4.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szalona świetnie ze badania prenatalne wyszły dobrze :D zdradź nam tajemnice :) płci ;-)

tysiaa93 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niezapominajka wrote:
    A Ty byłaś w końcu na tej becie? Na to zmęczenie wcale nie jest za wcześnie, ja też mogłam spać wod terminu @ w każdym miejscu i każdym czasie ;)

Na becie nie byłam. Ale plamię i test płytkowy wyszedł negatywnie...coś mi jest a lekarz nie wie co:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 20:01

Wysłany: 19 czerwca 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska84 wrote:
    Na becie nie byłam. Ale plamię i test płytkowy wyszedł negatywnie...coś mi jest a lekarz nie wie co:(
    Może niestety powtórka :/
    Przytulam mocno

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 20:18

1usajw4zj5vrwf30.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    Szalona super wieści
    Aśka a test robiłaś z rannego ? jak to gin nie wie co Ci jest ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matylda08 wrote:
    Witajcie
    Szalona super wieści
    Aśka a test robiłaś z rannego ? jak to gin nie wie co Ci jest ?

Mam ciagle plamienia, z miesiąca na miesiąc. Dostaje Letrozol i duphaston który nie pomaga na nic:( wczoraj wyszła słaba kreska na teście a w nocy dostałam plamienia i dziś to samo tylko juz bez pozytywnego testu. Muszę zmienić lekarza. Coś jest na rzeczy ze plamie i nie potrafię utrzymać ciazy

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aśka dziwne to bardzo mi przykro może to była biochemiczna :( dlatego ja testy robię zawsze w dzień @ lub po . Przytulam

• Justine M Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska84, przytulam mocno ;*

Agnieszka0812, Aska84 lubią tę wiadomość

Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
  • Justine M Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to raczej @ przeczuwam w powietrzu u siebie :(

Aska84 lubi tę wiadomość

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justine M wrote:
    ja to raczej @ przeczuwam w powietrzu u siebie :(
    oj cos ty taka pesymistka sie zrobila a moze akurat fasolita sie tam rozkreca...mysl pozytywnie wiem wiem ze to trudne samej mi sie czesto wkreca ze nic z tego tym razem nie bedzie ze za wczesniej ale potem sobie mysle...skoro inne mogly zajsc w 1 cyklu to moze i ja dam rade czemu nie ...bedzie dobrze jak nie teraz to w nastepnym cyklu juz napewno,mamy sie spotkac na filoletowej stronce w marcowkach wiec mi tu nie marudz :)
    Aska84 wrote:
    Mam ciagle plamienia, z miesiąca na miesiąc. Dostaje Letrozol i duphaston który nie pomaga na nic:( wczoraj wyszła słaba kreska na teście a w nocy dostałam plamienia i dziś to samo tylko juz bez pozytywnego testu. Muszę zmienić lekarza. Coś jest na rzeczy ze plamie i nie potrafię utrzymać ciazy
    Asiu przykro mi musisz naprawde zmienic lekarza i trzeba sie dowiedziec co jest przyczyna:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 09:12

Aska84, Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
‹‹ 842 843 844 845 846 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ