X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • niezapominajka Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonia, ja mam jakieś dziwne przeczucie, że na majówki się załapię.
    Z ostatnią IUI też miałam, że pierwsza nie wyjdzie, nastawiłam sie baaaaaaaardzo na drugą i trafiony zatopiony ;)

1usajw4zj5vrwf30.png
  • kasienka111 Znajoma

Wysłany: 20 czerwca 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja tez juz mam czute ze na kwietniowki albo i z toba na majowki sie zalapie ale podziwiam ilonie naprawde ze ma takiego harta ducha i dobre nastawienie ja boje sie wszystkiego i calczas mam dola bo niedawno stracilam dziecko jedni ludzie podnosza sie szybciej drugim ciezko ale ILonia jest moim goru da rade wierze w to jesli ona da my tez :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 19:29

Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

Wysłany: 20 czerwca 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasienka111 wrote:
    To ja tez juz mam czute ze na kwietniowki albo i z toba na majowki sie zalapie ale podziwiam ilonie naprawde ze ma takiego harta ducha i dobre nastawienie ja boje sie wszystkiego i calczas mam dola bo niedawno stracilam dziecko jedni ludzie podnosza sie szybciej drugim ciezko ale ILonia jest moim goru da rade wierze w to jesli ona da my tez :*
    Kasienka, kiedy poroniłas? który to cykl po stracie?

1usajw4zj5vrwf30.png
  • Justine M Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie co ma być! Jutro 11dpo moze cos test pokaze,ostatnio bledzicha mialam 12 dni po.
    Jak nie to nie koniec swiata bo w sumie nie wiem na 100% czy i kiedy owulacja byla. Dopoki @ nie ma jest nadzieja!! Sennosc, zmeczenie, spadek energii,smutek no to tez moze na @ a moze na dzidzi ;)) juz sie ogarniam, jak nie w tym to w następnym cyklu juz na pewno ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 00:02

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paola87 wrote:
    Aśka, a czy Ty robiłaś jakieś badania wcześniej? Przykro mi :( A będziesz jeszcze robić test?

Robiłam wszystkie badania. Wszystko wyszło ok. Testu juz nie robię.czekam na @. We wtorek wizyta u innego lekarza, jeśli nie pomoże- klinika niepłodności

• s1985 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justine M wrote:
    Będzie co ma być! Jutro 11dpo moze cos test pokaze,ostatnio bledzicha mialam wlasnie wtedy.Jak nie to nie koniec swiata bo w sumie nie wiem na 100% czy i kiedy owulacja byla. Dopoki @ nie ma jest nadzieja!! Sennosc, zmeczenie, spadek energii,smutek no to tez moze na @ a moze na dzidzi ;)) juz sie ogarniam, jak nie w tym to w następnym cyklu juz na pewno ;p
    pokaż swoj wykres i rób test

Justine M lubi tę wiadomość

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • Justine M Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wykres mam udostepniony, test negatywny

Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak mam twój wykres zobaczyć?

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • Justine M Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kliknij na mój nick i tam jest wykres: tak i jak klikniesz w tak :)

albo kliknij w link
    https://ovufriend.pl/graph/5e7bc19bba5c4957b2255a37f768c07c

• paola87 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska84 wrote:
    Robiłam wszystkie badania. Wszystko wyszło ok. Testu juz nie robię.czekam na @. We wtorek wizyta u innego lekarza, jeśli nie pomoże- klinika niepłodności
    Czyli pewnie hormony wszystkie i badanie nasienia robiłaś i ok? A żadnej przewlekłej infekcji, czegoś takiego też nie masz, tak?

• Justine M Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w objawach na wykresie brakuje mi opcji 'wrażliwość na zapachy' albo 'wyczulony węch' :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paola87 wrote:
    Czyli pewnie hormony wszystkie i badanie nasienia robiłaś i ok? A żadnej przewlekłej infekcji, czegoś takiego też nie masz, tak?

Nawet hormony odzwierzęce robiłam. Nasienie męża tez. Wszystko jest ok. Jeszcze mam tylko do odebrania shgb ale to trzeba osobiście.

• Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justine M wrote:
    w objawach na wykresie brakuje mi opcji 'wrażliwość na zapachy' albo 'wyczulony węch' :D
    Justine te objawy to typowo ciążowe :)
    Ja jak byłam w ciąży to lodówkę otwierałam z koszulką na nosie :P a dym tytoniowy wyczuwałam na kilometr ;)

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • kasienka111 Znajoma

Wysłany: 21 czerwca 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niezapominajka wrote:
    Kasienka, kiedy poroniłas? który to cykl po stracie?
    1 czerwca poronilam :( czekam z pokora na okres bylam w 7 tygodniu i nadal to bardzo boli ale nie chce czekac chce zaraz po @ zaczac starani

s1985 lubi tę wiadomość

• Justine M Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka0812 wrote:
    Justine te objawy to typowo ciążowe :)
    Ja jak byłam w ciąży to lodówkę otwierałam z koszulką na nosie :P a dym tytoniowy wyczuwałam na kilometr ;)

ale dziś już tak nie mam :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasienka111 wrote:
    1 czerwca poronilam :( czekam z pokora na okres bylam w 7 tygodniu i nadal to bardzo boli ale nie chce czekac chce zaraz po @ zaczac starani

Kasieńka bardzo współczuje, nie poddawaj sie i nie trać nadziei. Nie ma na co czekać, jeśli jesteś gotowa staraj sie od razu:)

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki witam sie z wami z mega kacorem bardzo bola mnie dzis jajniki podbrzusze jakis kujacy boj dziwny wogole zauwazylam ze od zabiegu bardziej odczuwam brzuch jakis wrazliwszy jest...teraz musze odpoczac od <3 zmeczona juz jestem ilez mozna hehe po jakim czasie ovu wyznacza dzien plodny po 3 podwyzszonych temp do tylu tak?bo owolka juz na bank byla temperatura 2 dzien wysoka a ovu nie wysnacza plodnych ktos sie zna na tym?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 17:30

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016

Wysłany: 21 czerwca 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonia, wygląda na to,że miałaś owu w pt, OF wyznaczy Ci jutro tę kreskę owulacyjną

kasienka111, ilonia1984 lubią tę wiadomość

1usajw4zj5vrwf30.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonia ja mierze temp juz bardzo dlugo i moim zdaniem wczoraj albo dzisiaj byla owulacja bo temp jest wyższa od sześciu pozostałych ;-)
    Ale spokojnie, armia na pewno przetrwa bo miałaś kilka dni rozciagliwy sluz ;-)

ilonia1984 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A te kłucia które czujesz to mogą być bole owulacyjne;-)

ilonia1984 lubi tę wiadomość

‹‹ 844 845 846 847 848 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ