Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja tez juz mam czute ze na kwietniowki albo i z toba na majowki sie zalapie ale podziwiam ilonie naprawde ze ma takiego harta ducha i dobre nastawienie ja boje sie wszystkiego i calczas mam dola bo niedawno stracilam dziecko jedni ludzie podnosza sie szybciej drugim ciezko ale ILonia jest moim goru da rade wierze w to jesli ona da my tez :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 19:29
Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
kasienka111 wrote:To ja tez juz mam czute ze na kwietniowki albo i z toba na majowki sie zalapie ale podziwiam ilonie naprawde ze ma takiego harta ducha i dobre nastawienie ja boje sie wszystkiego i calczas mam dola bo niedawno stracilam dziecko jedni ludzie podnosza sie szybciej drugim ciezko ale ILonia jest moim goru da rade wierze w to jesli ona da my tez :*
-
Będzie co ma być! Jutro 11dpo moze cos test pokaze,ostatnio bledzicha mialam 12 dni po.
Jak nie to nie koniec swiata bo w sumie nie wiem na 100% czy i kiedy owulacja byla. Dopoki @ nie ma jest nadzieja!! Sennosc, zmeczenie, spadek energii,smutek no to tez moze na @ a moze na dzidzi ) juz sie ogarniam, jak nie w tym to w następnym cyklu juz na pewno ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 00:02
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualnypaola87 wrote:Aśka, a czy Ty robiłaś jakieś badania wcześniej? Przykro mi A będziesz jeszcze robić test?
Robiłam wszystkie badania. Wszystko wyszło ok. Testu juz nie robię.czekam na @. We wtorek wizyta u innego lekarza, jeśli nie pomoże- klinika niepłodności -
Justine M wrote:Będzie co ma być! Jutro 11dpo moze cos test pokaze,ostatnio bledzicha mialam wlasnie wtedy.Jak nie to nie koniec swiata bo w sumie nie wiem na 100% czy i kiedy owulacja byla. Dopoki @ nie ma jest nadzieja!! Sennosc, zmeczenie, spadek energii,smutek no to tez moze na @ a moze na dzidzi ) juz sie ogarniam, jak nie w tym to w następnym cyklu juz na pewno ;p
Justine M lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
kliknij na mój nick i tam jest wykres: tak i jak klikniesz w tak
albo kliknij w link
https://ovufriend.pl/graph/5e7bc19bba5c4957b2255a37f768c07cPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Aska84 wrote:Robiłam wszystkie badania. Wszystko wyszło ok. Testu juz nie robię.czekam na @. We wtorek wizyta u innego lekarza, jeśli nie pomoże- klinika niepłodności
-
w objawach na wykresie brakuje mi opcji 'wrażliwość na zapachy' albo 'wyczulony węch'Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualnypaola87 wrote:Czyli pewnie hormony wszystkie i badanie nasienia robiłaś i ok? A żadnej przewlekłej infekcji, czegoś takiego też nie masz, tak?
Nawet hormony odzwierzęce robiłam. Nasienie męża tez. Wszystko jest ok. Jeszcze mam tylko do odebrania shgb ale to trzeba osobiście. -
Justine M wrote:w objawach na wykresie brakuje mi opcji 'wrażliwość na zapachy' albo 'wyczulony węch'
Ja jak byłam w ciąży to lodówkę otwierałam z koszulką na nosie a dym tytoniowy wyczuwałam na kilometrFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Justine te objawy to typowo ciążowe
Ja jak byłam w ciąży to lodówkę otwierałam z koszulką na nosie a dym tytoniowy wyczuwałam na kilometr
ale dziś już tak nie mam
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualnykasienka111 wrote:1 czerwca poronilam czekam z pokora na okres bylam w 7 tygodniu i nadal to bardzo boli ale nie chce czekac chce zaraz po @ zaczac starani
Kasieńka bardzo współczuje, nie poddawaj sie i nie trać nadziei. Nie ma na co czekać, jeśli jesteś gotowa staraj sie od razu:)Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczynki witam sie z wami z mega kacorem bardzo bola mnie dzis jajniki podbrzusze jakis kujacy boj dziwny wogole zauwazylam ze od zabiegu bardziej odczuwam brzuch jakis wrazliwszy jest...teraz musze odpoczac od zmeczona juz jestem ilez mozna hehe po jakim czasie ovu wyznacza dzien plodny po 3 podwyzszonych temp do tylu tak?bo owolka juz na bank byla temperatura 2 dzien wysoka a ovu nie wysnacza plodnych ktos sie zna na tym?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 17:30
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny