X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • niezapominajka Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonia, ja mam jakieś dziwne przeczucie, że na majówki się załapię.
    Z ostatnią IUI też miałam, że pierwsza nie wyjdzie, nastawiłam sie baaaaaaaardzo na drugą i trafiony zatopiony ;)

1usajw4zj5vrwf30.png
  • kasienka111 Znajoma

Wysłany: 20 czerwca 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja tez juz mam czute ze na kwietniowki albo i z toba na majowki sie zalapie ale podziwiam ilonie naprawde ze ma takiego harta ducha i dobre nastawienie ja boje sie wszystkiego i calczas mam dola bo niedawno stracilam dziecko jedni ludzie podnosza sie szybciej drugim ciezko ale ILonia jest moim goru da rade wierze w to jesli ona da my tez :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 19:29

Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

Wysłany: 20 czerwca 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasienka111 wrote:
    To ja tez juz mam czute ze na kwietniowki albo i z toba na majowki sie zalapie ale podziwiam ilonie naprawde ze ma takiego harta ducha i dobre nastawienie ja boje sie wszystkiego i calczas mam dola bo niedawno stracilam dziecko jedni ludzie podnosza sie szybciej drugim ciezko ale ILonia jest moim goru da rade wierze w to jesli ona da my tez :*
    Kasienka, kiedy poroniłas? który to cykl po stracie?

1usajw4zj5vrwf30.png
  • Justine M Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie co ma być! Jutro 11dpo moze cos test pokaze,ostatnio bledzicha mialam 12 dni po.
    Jak nie to nie koniec swiata bo w sumie nie wiem na 100% czy i kiedy owulacja byla. Dopoki @ nie ma jest nadzieja!! Sennosc, zmeczenie, spadek energii,smutek no to tez moze na @ a moze na dzidzi ;)) juz sie ogarniam, jak nie w tym to w następnym cyklu juz na pewno ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 00:02

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paola87 wrote:
    Aśka, a czy Ty robiłaś jakieś badania wcześniej? Przykro mi :( A będziesz jeszcze robić test?

Robiłam wszystkie badania. Wszystko wyszło ok. Testu juz nie robię.czekam na @. We wtorek wizyta u innego lekarza, jeśli nie pomoże- klinika niepłodności

• s1985 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justine M wrote:
    Będzie co ma być! Jutro 11dpo moze cos test pokaze,ostatnio bledzicha mialam wlasnie wtedy.Jak nie to nie koniec swiata bo w sumie nie wiem na 100% czy i kiedy owulacja byla. Dopoki @ nie ma jest nadzieja!! Sennosc, zmeczenie, spadek energii,smutek no to tez moze na @ a moze na dzidzi ;)) juz sie ogarniam, jak nie w tym to w następnym cyklu juz na pewno ;p
    pokaż swoj wykres i rób test

Justine M lubi tę wiadomość

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • Justine M Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wykres mam udostepniony, test negatywny

Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak mam twój wykres zobaczyć?

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • Justine M Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kliknij na mój nick i tam jest wykres: tak i jak klikniesz w tak :)

albo kliknij w link
    https://ovufriend.pl/graph/5e7bc19bba5c4957b2255a37f768c07c

• paola87 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska84 wrote:
    Robiłam wszystkie badania. Wszystko wyszło ok. Testu juz nie robię.czekam na @. We wtorek wizyta u innego lekarza, jeśli nie pomoże- klinika niepłodności
    Czyli pewnie hormony wszystkie i badanie nasienia robiłaś i ok? A żadnej przewlekłej infekcji, czegoś takiego też nie masz, tak?

• Justine M Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w objawach na wykresie brakuje mi opcji 'wrażliwość na zapachy' albo 'wyczulony węch' :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paola87 wrote:
    Czyli pewnie hormony wszystkie i badanie nasienia robiłaś i ok? A żadnej przewlekłej infekcji, czegoś takiego też nie masz, tak?

Nawet hormony odzwierzęce robiłam. Nasienie męża tez. Wszystko jest ok. Jeszcze mam tylko do odebrania shgb ale to trzeba osobiście.

• Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justine M wrote:
    w objawach na wykresie brakuje mi opcji 'wrażliwość na zapachy' albo 'wyczulony węch' :D
    Justine te objawy to typowo ciążowe :)
    Ja jak byłam w ciąży to lodówkę otwierałam z koszulką na nosie :P a dym tytoniowy wyczuwałam na kilometr ;)

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • kasienka111 Znajoma

Wysłany: 21 czerwca 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niezapominajka wrote:
    Kasienka, kiedy poroniłas? który to cykl po stracie?
    1 czerwca poronilam :( czekam z pokora na okres bylam w 7 tygodniu i nadal to bardzo boli ale nie chce czekac chce zaraz po @ zaczac starani

s1985 lubi tę wiadomość

• Justine M Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka0812 wrote:
    Justine te objawy to typowo ciążowe :)
    Ja jak byłam w ciąży to lodówkę otwierałam z koszulką na nosie :P a dym tytoniowy wyczuwałam na kilometr ;)

ale dziś już tak nie mam :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasienka111 wrote:
    1 czerwca poronilam :( czekam z pokora na okres bylam w 7 tygodniu i nadal to bardzo boli ale nie chce czekac chce zaraz po @ zaczac starani

Kasieńka bardzo współczuje, nie poddawaj sie i nie trać nadziei. Nie ma na co czekać, jeśli jesteś gotowa staraj sie od razu:)

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki witam sie z wami z mega kacorem bardzo bola mnie dzis jajniki podbrzusze jakis kujacy boj dziwny wogole zauwazylam ze od zabiegu bardziej odczuwam brzuch jakis wrazliwszy jest...teraz musze odpoczac od <3 zmeczona juz jestem ilez mozna hehe po jakim czasie ovu wyznacza dzien plodny po 3 podwyzszonych temp do tylu tak?bo owolka juz na bank byla temperatura 2 dzien wysoka a ovu nie wysnacza plodnych ktos sie zna na tym?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 17:30

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016

Wysłany: 21 czerwca 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonia, wygląda na to,że miałaś owu w pt, OF wyznaczy Ci jutro tę kreskę owulacyjną

kasienka111, ilonia1984 lubią tę wiadomość

1usajw4zj5vrwf30.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonia ja mierze temp juz bardzo dlugo i moim zdaniem wczoraj albo dzisiaj byla owulacja bo temp jest wyższa od sześciu pozostałych ;-)
    Ale spokojnie, armia na pewno przetrwa bo miałaś kilka dni rozciagliwy sluz ;-)

ilonia1984 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A te kłucia które czujesz to mogą być bole owulacyjne;-)

ilonia1984 lubi tę wiadomość

‹‹ 844 845 846 847 848 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ