Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIlonia jak dzisiaj juz nie będzie figo-fago to i tak masz wielkie szanse na ciążę dlatego jak nie macie ochoty to odpusccie dzien przed owulacja sa bardzo duże szanse, ewentualnie jutro doładujcie jeszcze
kasienka111, ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:dzieki...:)to co jeszcze dzis chlopa musze do wyra zaciagnac?juz mi sie nie chce poddaje sie dzis,mam nadzieje ze dotrwaja od wczoraj plemniczki
Skąd ja to znam:) zawsze jak mam ovu to juz jestem wyrypana poprzednimi dniami:) to jest jak maraton. Potem przychodzi owulacja a ja bym chętnie poszła spaćWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 19:51
kasienka111, ilonia1984, niezapominajka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
no i go zaciagnelam na szybki numerek jednak nie dalam rady...meczyla by mnie ta mysl ze moze to dzis teraz moge spokojnie odpoczac milego wieczorku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 20:40
niezapominajka, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ilonia1984 wrote:no i go zaciagnelam na szybki numerek jednak nie dalam rady...meczyla by mnie ta mysl ze moze to dzis teraz moge spokojnie odpoczac milego wieczorku
niezapominajka, Aska84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tysiaa93 wrote:Szalona i gin jaką płeć podejrzewa? Dobrze, że maluch jest zdrowy
Skoro napisałaś z "Fasolą" to pewnie dziewczynka?
Własnie ginekolog podejrzewa chłopca. Bo Fasola się tak ułożyła że między nogami wystawało coś co jak mówi niczym innym być raczej nie może Teraz jak byłam Fasol plecami się obracał i nie chciał pokazać więc nie męczyliśmy go. Sprawdzał czy szyjka macicy dobrze trzyma itd. Mam leki na zbicie testosteronu. Teraz lekko a jak zakończy się ciąża pełną parą zbijać będziemy. Wszystkie moje dotychczasowe problemy z trądzikiem to wina tego dziada. Jemy od czwartku tylko lekkostrawne rzeczy. Jestem na lekkiej diecie ze względu na możliwy wzrost ciśnienia po 20 tyg. I unikam soli jak mogę. Prawie nic nie solę. Trochę ble ale da się wytrzymać. Dla Fasoli wszystko. Moi jedzą pyszności a pyszności leciutkie Miłego dnia kochane.matylda08, tysiaa93, Agnieszka0812, anjaaa lubią tę wiadomość
-
no coz tez tak slyszalam ale....kazdy ma na to zajscie swoj patet ja jak zaszlam w ciaze ze swoja cora kochalam sie przez 6 dni plodnych po 2 razy dziennie udalo sie zajsc w 1 cyklu i sie oplacalo w ta ciaze ktora poronilam tez zaszalam w 1 cyklu i tez kochalam sie codziennie w wyznaczone dni plodne tez zatrybilo w 1 cyklu staran wiec moze cos w tym jest pozatym moj lekarz mowi ze jesli stan nasienia jest dobry to mozna pare razy dziennie i to nie wplywa na jakosc do tego dochodzi fakt z jaka czestotliwoscia sie kochacie poza dniami plodnymi my potrafimy kochac sie po 2 razy dziennie czasem,taki mamy poped wiec mysle ze to zalezy od nasienia wieku itd czy co 2 czy co dziennie sa rozne zdania i najlepiej jak kazdy wyprobuje co na kogo dziala :)jesli nie wychodzi co 2 mozna wyprobowac codzienne bara bara a moze akurat zadziala
Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ja staralam sie o swoja ciaze bardzo dlugo bylam w klunice nieplodnosci bealam leki i zaleceniem ich bylo wlasnie koxhanie sie codziennie przez okres plodny tlumaczyli to tym ze nie zawsze jest dobry sluz odpowiednie ph zeby plemniki przetrwaly a co do jakosci twierdzili ze to nie ma nic do rzeczy ze faktycznie kochajac sie codziennie tych plemnikow jest mniej ale nie sa gorszej jakosci wiec mnie nie dziwia te wasze zaserduszkowane wykresiki :*
Justine M lubi tę wiadomość
-
no dokladnie i co innego mu sluzy
Kasienku smutna ta twoja historia tyle czasu sie staralas i taki zawod ale zobaczysz niebawem znowu bedziesz miala fasolka w brzuszku trzeba w to wierzyc wiem ze jest Ci teraz ciezko mi tez bylo ale z czasem ten bol jest coraz mniejszy...bedzie dobrze zobaczysz trzymam za Ciebie kciuki i ja wiem ze niedlugo znowu bedziesz w ciazy :*Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Szalona CZARNA wrote:Własnie ginekolog podejrzewa chłopca. Bo Fasola się tak ułożyła że między nogami wystawało coś co jak mówi niczym innym być raczej nie może Teraz jak byłam Fasol plecami się obracał i nie chciał pokazać więc nie męczyliśmy go. Sprawdzał czy szyjka macicy dobrze trzyma itd. Mam leki na zbicie testosteronu. Teraz lekko a jak zakończy się ciąża pełną parą zbijać będziemy. Wszystkie moje dotychczasowe problemy z trądzikiem to wina tego dziada. Jemy od czwartku tylko lekkostrawne rzeczy. Jestem na lekkiej diecie ze względu na możliwy wzrost ciśnienia po 20 tyg. I unikam soli jak mogę. Prawie nic nie solę. Trochę ble ale da się wytrzymać. Dla Fasoli wszystko. Moi jedzą pyszności a pyszności leciutkie Miłego dnia kochane.
Co do seksu to mi się udało wtedy kiedy tego seksu było mało w porównaniu do poprzednich cykli. Jeśli ktoś ma zdrowie, żeby uprawiać seks kilka razy dziennie to w porządku Najważniejsze, żeby się nie zmuszać do niczego Niech się każdej uda jak najszybciejmatylda08, Agnieszka0812, anjaaa lubią tę wiadomość