X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Największy wyrzut LH jest przeważnie 24-36 godzin przed owulacja wiec stawiam ze dzisiaj sie odbywa ;-)

ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki...:)to co jeszcze dzis chlopa musze do wyra zaciagnac?juz mi sie nie chce poddaje sie dzis,mam nadzieje ze dotrwaja od wczoraj plemniczki

kasienka111, s1985 lubią tę wiadomość

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • kasienka111 Znajoma

Wysłany: 21 czerwca 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dzis jeszcze powinnas go wykozystac ostatni raz tez mi sie wydaje ze te klucia moga byc oznaka wlasnie owolacji mnie zawsze tak kuje jak mam.ovolke tak ze do roboty pomysl sivie ze to juz istatni dzien i wolne :)

ilonia1984 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonia jak dzisiaj juz nie będzie figo-fago to i tak masz wielkie szanse na ciążę;-) dlatego jak nie macie ochoty to odpusccie ;-) dzien przed owulacja sa bardzo duże szanse, ewentualnie jutro doładujcie jeszcze ;-)

kasienka111, ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 wrote:
    dzieki...:)to co jeszcze dzis chlopa musze do wyra zaciagnac?juz mi sie nie chce poddaje sie dzis,mam nadzieje ze dotrwaja od wczoraj plemniczki

Skąd ja to znam:) zawsze jak mam ovu to juz jestem wyrypana poprzednimi dniami:) to jest jak maraton. Potem przychodzi owulacja a ja bym chętnie poszła spać:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 19:51

kasienka111, ilonia1984, niezapominajka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i go zaciagnelam na szybki numerek jednak nie dalam rady...meczyla by mnie ta mysl ze moze to dzis teraz moge spokojnie odpoczac milego wieczorku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 20:40

niezapominajka, Justine M lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże jaka produkcja

tysiaa93, Monkey, anjaaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 wrote:
    no i go zaciagnelam na szybki numerek jednak nie dalam rady...meczyla by mnie ta mysl ze moze to dzis teraz moge spokojnie odpoczac milego wieczorku :)

Ty to masz zdrowie... ;-)

niezapominajka lubi tę wiadomość

• kasienka111 Znajoma

Wysłany: 21 czerwca 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 wrote:
    No i elegancko no przeciesz tyle tych serduszek ze musi sie skonczyc kropkiem malym...naprawde masz zdrowie twarda z Ciebie sztuka :)

niezapominajka, Aska84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 wrote:

Faktycznie ja dopiero teraz zerknęłam. Serduszek ze hoho. Podziwiam:)

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żeby zajść w ciążę nie trzeba Przecież non stop się seksic. Wystarczy co drugi dzień. Co za dużo to nie zdrowo ;)

Szalona CZARNA, matylda08, anjaaa lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Szalona CZARNA Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Szalona i gin jaką płeć podejrzewa? :) Dobrze, że maluch jest zdrowy :)
    Skoro napisałaś z "Fasolą" to pewnie dziewczynka? ;)

Własnie ginekolog podejrzewa chłopca. Bo Fasola się tak ułożyła że między nogami wystawało coś co jak mówi niczym innym być raczej nie może :) Teraz jak byłam Fasol plecami się obracał i nie chciał pokazać więc nie męczyliśmy go. Sprawdzał czy szyjka macicy dobrze trzyma itd. Mam leki na zbicie testosteronu. Teraz lekko a jak zakończy się ciąża pełną parą zbijać będziemy. Wszystkie moje dotychczasowe problemy z trądzikiem to wina tego dziada. Jemy od czwartku tylko lekkostrawne rzeczy. Jestem na lekkiej diecie ze względu na możliwy wzrost ciśnienia po 20 tyg. I unikam soli jak mogę. Prawie nic nie solę. Trochę ble ale da się wytrzymać. Dla Fasoli wszystko. Moi jedzą pyszności a pyszności leciutkie :) Miłego dnia kochane.

matylda08, tysiaa93, Agnieszka0812, anjaaa lubią tę wiadomość

Aniołek 13.11.2014 [*] 16 tc
    "CZASAMI CEL JEST WAŻNIEJSZY OD PODRÓŻY"
    f2w33e3koa7qwq76.png
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no coz tez tak slyszalam ale....kazdy ma na to zajscie swoj patet ja jak zaszlam w ciaze ze swoja cora kochalam sie przez 6 dni plodnych po 2 razy dziennie udalo sie zajsc w 1 cyklu i sie oplacalo w ta ciaze ktora poronilam tez zaszalam w 1 cyklu i tez kochalam sie codziennie w wyznaczone dni plodne tez zatrybilo w 1 cyklu staran wiec moze cos w tym jest pozatym moj lekarz mowi ze jesli stan nasienia jest dobry to mozna pare razy dziennie i to nie wplywa na jakosc do tego dochodzi fakt z jaka czestotliwoscia sie kochacie poza dniami plodnymi my potrafimy kochac sie po 2 razy dziennie czasem,taki mamy poped wiec mysle ze to zalezy od nasienia wieku itd czy co 2 czy co dziennie sa rozne zdania i najlepiej jak kazdy wyprobuje co na kogo dziala :)jesli nie wychodzi co 2 mozna wyprobowac codzienne bara bara a moze akurat zadziala ;)

Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

• kasienka111 Znajoma

Wysłany: 22 czerwca 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja staralam sie o swoja ciaze bardzo dlugo bylam w klunice nieplodnosci bealam leki i zaleceniem ich bylo wlasnie koxhanie sie codziennie przez okres plodny tlumaczyli to tym ze nie zawsze jest dobry sluz odpowiednie ph zeby plemniki przetrwaly a co do jakosci twierdzili ze to nie ma nic do rzeczy ze faktycznie kochajac sie codziennie tych plemnikow jest mniej ale nie sa gorszej jakosci wiec mnie nie dziwia te wasze zaserduszkowane wykresiki :*

Justine M lubi tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie ważne której ile razy, ważne żeby się udało. Każdy lubi co innego ;)

kasienka111, matylda08, anjaaa lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dokladnie i co innego mu sluzy ;)
    Kasienku smutna ta twoja historia tyle czasu sie staralas i taki zawod ale zobaczysz niebawem znowu bedziesz miala fasolka w brzuszku trzeba w to wierzyc wiem ze jest Ci teraz ciezko mi tez bylo ale z czasem ten bol jest coraz mniejszy...bedzie dobrze zobaczysz trzymam za Ciebie kciuki i ja wiem ze niedlugo znowu bedziesz w ciazy :*

Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szalona CZARNA wrote:
    Własnie ginekolog podejrzewa chłopca. Bo Fasola się tak ułożyła że między nogami wystawało coś co jak mówi niczym innym być raczej nie może :) Teraz jak byłam Fasol plecami się obracał i nie chciał pokazać więc nie męczyliśmy go. Sprawdzał czy szyjka macicy dobrze trzyma itd. Mam leki na zbicie testosteronu. Teraz lekko a jak zakończy się ciąża pełną parą zbijać będziemy. Wszystkie moje dotychczasowe problemy z trądzikiem to wina tego dziada. Jemy od czwartku tylko lekkostrawne rzeczy. Jestem na lekkiej diecie ze względu na możliwy wzrost ciśnienia po 20 tyg. I unikam soli jak mogę. Prawie nic nie solę. Trochę ble ale da się wytrzymać. Dla Fasoli wszystko. Moi jedzą pyszności a pyszności leciutkie :) Miłego dnia kochane.
    Dokładnie, dla fasoli wszystko. Dobrze, że u was w porządku :) I po cichutku gratuluję chłopca :)

Co do seksu to mi się udało wtedy kiedy tego seksu było mało w porównaniu do poprzednich cykli. Jeśli ktoś ma zdrowie, żeby uprawiać seks kilka razy dziennie to w porządku :D Najważniejsze, żeby się nie zmuszać do niczego :) Niech się każdej uda jak najszybciej ;)

matylda08, Agnieszka0812, anjaaa lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Justine M Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO TO JEST @
    :((((((((((

picgifs-angry-sad-upset-7019991.gif

Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justine przykro mi. Nie każdej się udaje od razu niestety, czasem trzeba poczekać. Okres szybko minie, potem dni płodne i do dzieła! :)

Justine M, matylda08, Agnieszka0812, anjaaa lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justine wrzuć teraz na zupełny luz i będzie fasola w kolejnym cyklu ;)

Justine M, Szalona CZARNA, matylda08, anjaaa lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
‹‹ 845 846 847 848 849 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ