Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja mam dzis skok wczoraj test ovu dodatni sluzu juz dzis jak na lekarstwo wiec chyba ovulka dzis bedzie jajnik lewy kluje...moj chlop zajechany juz chyba schudl nawet haha juz gwalty w lozku sie odbywac zaczynaja wiec juz by naprawde moglo byc po ovu odpoczynek nam sie przyda
Aska84, Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
miłośćPonadwszytsko wrote:Kochane udało się któraś w was zajść w ciąże , zaraz po poronieniu i zabiegu ?Ja jestem w 45 dni po zabiegu i test wychodzi pozytywny . Ktoś podzieli się swoimi przeżyciami ?
matylda08, anjaaa lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Justine słuchaj Iloni, mądrze prawi!
Też mam nadzieję na marzec Miłego weekendu dziewczynymiłośćPonadwszytsko wrote:Kochane udało się któraś w was zajść w ciąże , zaraz po poronieniu i zabiegu ?Ja jestem w 45 dni po zabiegu i test wychodzi pozytywny . Ktoś podzieli się swoimi przeżyciami ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 11:08
niezapominajka, miłośćPonadwszytsko, Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Raczej nie mozliwe u mnie po 2 tyg sladu nie bylo mysle ze jestes w ciazy
Ilonia Widze bastawia pozytywnie potrzebni tacy ludzie oby tak dalej bardzo Ci kibicuje podczytuje bo tez jestem swierzo po poronieniu czekam na okres i chce starac sie zaraz po mimo ze kaza czekac 2 miesiace wiec jestes dla mnie nadzieja i obserwuje jak to u Ciebie wyglada i jak narazie ksiazkowo oby tak dalej :*ilonia1984, miłośćPonadwszytsko, niezapominajka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
kochana ja wogóle nie czekałam , byłam na wizycie kontrolnej u gin powiedział , że wszystko jest ok , mam dni płodne i jeżeli chcemy starać się o kolejne dziecko to nie ma na co czekać. Stwierdził , że jestem młoda i organizm szybciej się regeneruje .
niezapominajka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
niezapominajka wrote:Ilonia, Ty to potrafisz dobry nastrój od rana wprowadzić Love CięmiłośćPonadwszytsko wrote:Hmmm , a to możliwe żeby beta po ponad 6 tygodniach tak wysoko się utrzymywała ? Dzień przed zabiegiem czyli 6.05.2015 miałam 13658mlU/ml . Na teście wyszły dwie piękne krechy ?kasienka111 wrote:Raczej nie mozliwe u mnie po 2 tyg sladu nie bylo mysle ze jestes w ciazy
Ilonia Widze bastawia pozytywnie potrzebni tacy ludzie oby tak dalej bardzo Ci kibicuje podczytuje bo tez jestem swierzo po poronieniu czekam na okres i chce starac sie zaraz po mimo ze kaza czekac 2 miesiace wiec jestes dla mnie nadzieja i obserwuje jak to u Ciebie wyglada i jak narazie ksiazkowo oby tak dalej :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 12:29
niezapominajka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Tak robiłam i wyszły dwie piękne krechy :)W poniedziałek lecę na betę .Sama już nie wiedziałam co mam o tym myśleć więc chciałam was kochane się poradzić. Po za tym ja miałam usunięcie pustego pęcherzyka ciążowego więc to nie było typowe poronienie .
ilonia1984, niezapominajka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
No wiec jest ciaza jak niz zycze duzo zdrowka dla Ciebie i malentwa i trzymam kciuki zeby sie udalo :*
Ilonia tez za Ciebie trzymam widze temperaturka w gore to dzis owolka wystapila chyba a ovu nie jej nie zaznaczyl? Czemu? Nie znam sie na tym jeszcze dlatego pytamJustine M, niezapominajka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
a zebym ja to wiedziala tez pierwszy raz mierze temperature...ponoc musza byc 3 wyzsze czy cos takiego ale test mialam dodatni wczoraj a dzis juz jasniejsza krecha wiec chyba dzis ta ovulka zobaczyhmy...mam zamiar napic sie drina dzis chyba moge co?mozliwe ze ostatni raz chyba moge sie nawalic z lekka co?jak myslicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 14:38
kasienka111, niezapominajka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:haaaa a zebym ja to wiedziala tez pierwszy raz mierze temperature...ponoc musza byc 3 wyzsze czy cos takiego ale test mialam dodatni wczoraj a dzis juz jasniejsza krecha wiec chyba dzis zobaczyhmy...mam zamiar napic sie drina dzis chyba moge co?mozliwe ze ostatni raz chyba moge sie nawalic z lekka co?jak myslicie?
-
najpierw zgwalce chlopa....zeby pijany plemnik nie wlazl czasem do mojego nawalonego jajeczka....bo dopiero bedzie polaczenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 14:39
Justine M, niezapominajka, s1985 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
boli mnie podbrzusze jak na okres, smutek dopadł totalny\
smutek i rozpamiętywanie
https://www.youtube.com/watch?v=jsfeW_cvvyos1985 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justine, mnie jak zaszłam też bolało jak na @, więc to żaden znak.
Wiecie co dziewczyny, ja żałuję, że nie starałam się od razu po poronieniu, ale tak to jest, człowiek wystraszony, załamany, nie wie co się dzieje, to lekarza ślepo słucha. A mogłam iść, zrobić sobie usg i jeśli by bylo dobrze wszystko, to starać się od razu... No nic, było, minęło.
A jak myślicie, @ wypada mi równo za tydzień (albo nie ), mogę strzelić sobie dziś ze 3 piwka, czy lepiej nie ryzykować?
Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
paola87 wrote:Justine, mnie jak zaszłam też bolało jak na @, więc to żaden znak.
Wiecie co dziewczyny, ja żałuję, że nie starałam się od razu po poronieniu, ale tak to jest, człowiek wystraszony, załamany, nie wie co się dzieje, to lekarza ślepo słucha. A mogłam iść, zrobić sobie usg i jeśli by bylo dobrze wszystko, to starać się od razu... No nic, było, minęło.
A jak myślicie, @ wypada mi równo za tydzień (albo nie ), mogę strzelić sobie dziś ze 3 piwka, czy lepiej nie ryzykować?s1985, Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016