Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
takie brązowe plamienie mam a'la upławy
nie wiem cyz juz to liczyć jako pierwszy dzień cyklu czy dopiero jak normalne krwawienie będzie?Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
no to poczekam bo narazie mam tylko takie tylko brązowe mini tyci plamki dwie
nic się narazie nie rozkręciło
więc dopóki się nie rozkręci to jeszcze mam nadziejęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 19:07
Aska84 lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualnyJustine M wrote:no to poczekam bo narazie mam tylko takie tylko brązowe mini tyci plamki dwie
nic się narazie nie rozkręciło
więc dopóki się nie rozkręci to jeszcze mam nadzieję
A ja miałam 3 dni plamienia, teraz ustało a dziś ledwo do wc dobiegłam, tak wymiotowałam. Nie rozumiem tego mojego organizmu -
nick nieaktualnyniezapominajka wrote:Asia, byłas na becie?
Nie robiłam i nie robię. Jutro mam termin @ wiec pewnie dostanę. Za bardzo sie w tej kwestii nakręcam, muszę odpuścić bo zwariuje. To robienie testów mnie wykończy psychicznie. W środę mam wizytę u innego ginekologa.matylda08 lubi tę wiadomość
-
Aska84 wrote:Nie robiłam i nie robię. Jutro mam termin @ wiec pewnie dostanę. Za bardzo sie w tej kwestii nakręcam, muszę odpuścić bo zwariuje. To robienie testów mnie wykończy psychicznie. W środę mam wizytę u innego ginekologa.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyniezapominajka wrote:Ja widzę, ze Ciebie przede wszystkim ta niepewność wykańcza. Zrobiłabyś betę, to przynajmniej czekałabyś spokojnie na @, a nie tak jak teraz masz nadzieję. Ja bym chyba na Twoim miejscu wymusiła powtórkę badań hormonalnych, bo te Twoje plamienia - nie- plamienia są niepokojące...
Ja mam dopiero jutro termin @, na dzidziusia w tym cyklu juz straciłam nadzieje. Robiłam test płytkowy 2 dni temu i wyszła 1 kreska. Nie ma sensu robic bety jeśli jest przed terminem @. A te plamienia to faktycznie mnie trapią. Ale zmieniam lekarza i w środę idę do ginekologa zajmującego sie sprawami niepłodności. Pokaże mu wyniki i zobaczymy co mi zleci. Moze zleci jakies badania które powinnam zrobic i coś mi zasugeruje. A te nudności to pewnie od duphastonu;( jz długo go nie brałam a jak tydzień temu wyszły mi na teście II moja lekarka kazała mi go bracmatylda08 lubi tę wiadomość
-
Justine przykro mi że ta @ przylazła
Ale zaczęło się lato, może niedługo urlop...
Chyba najwięcej ciężarówek to chyba zawsze po lecie jest
Ja wczoraj byłam u gina, odebrałam tylko l4, sprawdził wyniki, wszystko ok.
No i w końcu wczoraj test ovulacyjny wyszedł pozytywny
Ilonia to kiedy wybieramy się na betę?Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Justine przykro mi że ta @ przylazła
Ale zaczęło się lato, może niedługo urlop...
Chyba najwięcej ciężarówek to chyba zawsze po lecie jest
Ja wczoraj byłam u gina, odebrałam tylko l4, sprawdził wyniki, wszystko ok.
No i w końcu wczoraj test ovulacyjny wyszedł pozytywny
Ilonia to kiedy wybieramy się na betę?
Asiu ciesze sie ze zmienilas lekarza takie plamienia o czyms swiadczo moze cos byc nie tak z hormonami niestety co do l4 dostalam wczoraj z zusu mile pisemko na katrole na 6 lipca troszke sie zdenerwowalam ale juz mi przeszlo i ma to glebokow powazaniu...co do bety kurcze nie wiem teraz bede grzecznie siedziec i wyczekiwac oznak i pownie kazda jedna malenka bedzie brana za oznake ciazy narazie jestem spokojniutka grzeczniutka i jak na mnie jakos wyjatkowo cierpliwa ale tesciki na szawce leza pewnie troche sie zakurza zanim bede mogla sobie jakiegos machnac hehe bo mi sie wydaje ze ovu mialam w sob a nawet moze i w niedziele a mam zaznaczony piatem...no chyba ze to faktycznie piatek wczoraj bolal mnie brzuch tz podbrzusze w sumie od niedzieli dzis jest lepiej juz przestalo wkoncu a co tam u was dziewoje niezapominajka jak tam sie czujesz?? Matylda to trzymam kciukasy zeby tym razem sie juz udalo...co ja gdam musi sie udac :)ale pogoda leje u nas jak ze scebry buuu a ja wstalam z jakas werwa energia i usmiechnieta papkaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 08:52
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ja tam już pogodziłam się że małpa, ten cykl był dziwny
śluzu płodnego w ogóle nie było
jajniki kłuły nie wtedy co trzeba, wszystko chaotycznie i bez składu i ładu
Dlatego niech już ta małpa przyjeżdża na całego, im szybciej cykl zaczne tym lepiej. Może pierwszy pp będzie normalniejszy i obserwacje i wykres będą mieć sens.
A po za tym może to i lepiej bo jedziemy na urlop do szkocji to sobie jeszcze pofolgujeilonia1984, Agnieszka0812, Aska84 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justys zawsze to jakis plus jest...napewno bedzie normalniejszy wiem po sobie jaki mialam tamten cykl a ten jest juz ksiazkowy i taki jak mialam kiedys...zaczynaj juz ten nowy cykl i nie zapominaj ze sie w macowkach spotykamy...wszystkie
Justine M, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
no to musi być małpa dziś bo ja porządki robie generalne w szafach, zawsze jak okres u mnie oznacza mega sprzątanie i darcie mordy na wszystkich
przynajmniej to mam książkowo hahahhaAska84, ilonia1984, matylda08 lubią tę wiadomość
-
ja to tak zawsze mam z tydzien przed mnie lapie darcie papy zlosci smutki rycze o byle gowno i puszcza dzien moze dwa zanim przylezie...tez by mi sie w szafie przydalo posprzatac...tylko ze mi sie nie chce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 11:10
Agnieszka0812, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Justys zawsze to jakis plus jest...napewno bedzie normalniejszy wiem po sobie jaki mialam tamten cykl a ten jest juz ksiazkowy i taki jak mialam kiedys...zaczynaj juz ten nowy cykl i nie zapominaj ze sie w macowkach spotykamy...wszystkie
Ja pierwsze dwa cykle po poronieniu to w ogóle nie ogarniałam, ten o niebo lepszyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 11:12
ilonia1984, Justine M lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Cykle zaraz po poronieniu nie zawsze są "normalne" wiec trzeba do tego podejść na luzie stres się pojawia po 10 cyklach. Wam uda się zdecydowanie szybciej tylko nie blokujcie głowy bo to kurde często przeszkadza
Agnieszka0812, ilonia1984, matylda08 lubią tę wiadomość