Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszka0812 wrote:Ja wiem w którym bym była, bo moja koleżanka była 3 tyg po mnie
hiacynta99, matylda08 lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
kasienka111 wrote:A moge o cos zapytac....po jakim czasie po poronieniu dostalyscie okres ? Czy to jest zalezne od cyklu jaki mialysmy wczesniej ?
u mnie 35 dzień po (bez zabiegu) samoisnte całkowite - od wczoraj minimalne plamienie tempka lekko spadła więc spodziewam się małpy lada chwilę.
Owulacja przesunęła się też o pare dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 14:09
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualnyfuksja wrote:Moje trzy kolezanki sa w ciazy - dwie mialy 4 tyg mlodsza ciaze, jedna 4 tyg starsza - ja nawet nie chce dopuszczac do siebie mysli, w ktorym tygodniu bym byla - to nic nie zmieni.
Kochana wiesz ze ja miałam to samo wszystkie trzy miałyśmy na listopad i patrzę na nie teraz jak sie wypinają i stekajafuksja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja czekam na @ nadal - dzisiaj 29dc normalnie miałam cykle 30-32dniowe więc może dlatego...
ilonia, ja na razie zbieram siły do powrotu do pracy, na jeden dzień, ale zawsze no i w czw mam wizytę w poradni Leczenia Niepłodności, może wydębię skierowania na hormony, a jak nie to niestety trochę będę musiała w nie zainwestować
Justine, Asia - przykro mi bardzo, ale jest nadzieja, ze kolejny cykl to będzie ten właściwy i juz wszystko później będzie tylko piękniejsze
zaczynam odliczanie do wyjazdu do męża - jeszcze 10 dni już nie mogę się doczekać. Dzisiaj odebrałam przesyłkę z moim strojem kąpielowym, jak szaleć to szaleć. Kolejne 6,5 tyg należeć będzie do nasAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
paola87 wrote:A gdzie jedziesz ? A w pracy jak, możesz taki dłuuugi urlop wziąć, czy zwolnienie?
a jadę do męża na Lazurowe Wybrzeże - pięknie będzie i ciepłoAgnieszka0812, s1985, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paola87 wrote:Uuu Kochana, zazdroszczę I tego Lazurowego i przede wszystkim wakacji A podobno zmiana miejsca dobrze robi na zaciążenie
Oj, chciałabym, żeby zmiana miejsca dobrze robiła na zaciążenie - miałam owu na wakacjachAgnieszka0812, hiacynta99, matylda08 lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
paola87 wrote:Uuu Kochana, zazdroszczę I tego Lazurowego i przede wszystkim wakacji A podobno zmiana miejsca dobrze robi na zaciążenie
hiacynta99, kierzynka, Kikaaa lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
mało tego, przy wyjeździe zawsze mi się owu przesuwa i cykl wydłużaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 21:37
-
no ja chyba mam okres, chyba! takie skąpe to krwawienie było, teraz znowu nic
już sama nie wiem czy to plamienie czy krwawienie
czy juz pierwszy dzień cyklu czy jeszcze nie
Mam coś w rodzaju małpy
Dziwne zawsze miałam raczej obfite miesiączki a już po poronieniu (bez łyżeczkowania) to się spodziewałam potopu heh
Także dobrze będę musiała cykl obserwować bo jak pierwszy dzień trudno określić to potem i owulkę będzie ciężej wyznaczyć. Bede tempke mierzyc chociaz termometr taki badziewny mam. A Wy jakich używacie??
I gdzie mierzycie, dosłownie?
Ja w ustach mierzyłam ale nei wiem czy dobrzePoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Justine M wrote:no ja chyba mam okres, chyba! takie skąpe to krwawienie było, teraz znowu nic
już sama nie wiem czy to plamienie czy krwawienie
czy juz pierwszy dzień cyklu czy jeszcze nie
Mam coś w rodzaju małpy
Dziwne zawsze miałam raczej obfite miesiączki a już po poronieniu (bez łyżeczkowania) to się spodziewałam potopu heh
Także dobrze będę musiała cykl obserwować bo jak pierwszy dzień trudno określić to potem i owulkę będzie ciężej wyznaczyć. Bede tempke mierzyc chociaz termometr taki badziewny mam. A Wy jakich używacie??
I gdzie mierzycie, dosłownie?
Ja w ustach mierzyłam ale nei wiem czy dobrze
Ja temp nie mierzę, ale wiem że dziewczyny mierzą dowcipnieFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15