Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pap, serdeczne gratulacje :* to i ja się już przyznam po cichutku, że i nam się udało w tym cyklu - kilka dni temu zobaczyłam na teście dwie kreseczki
ma_lina, tysiaa93, kierzynka, Ediii, paznokietek, Renia7910 lubią tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
ma_lina wrote:Wakacje zaczynają się na prawdę radośnie! Gratuluję Pap, fuksja Wysyłajcie wirusy - ja też chcę już w tym cyklu zajść!
ma_lina lubi tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
pap86 wrote:Dziewczynki... no jest cieniutka kreseczka potem sprobuje z lapka jakos podeslac fotke...
))
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Obiecuję wstawić fotkę jutrzejszego testu bo ten piątkowy to na nim na zdjęciu widać tylko cień, w rzeczywistości jest cienka różowa linia. Jutro powtarzam i mam nadzieję, że będzie ładna kreseczka do pokazania i będę mogła wreszcie zaznaczyć sobie zieloną kropeczkę na ovu!
fuksja, tysiaa93, dorbie lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Fuksja gratulacje I lato zaraz wygląda piękniej...
Dziewczyny a wierzycie w przesądy? Że niby w ciąży nie powinno podawać się dziecka do chrztu? Ja nigdy w przesądy nie wierzyłam, ale teraz boję się chyba wszystkiegos1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki
U mnie jakoś leci Widzę następne ciąże Gratuluję!!! i życzę nudnej ciąży. U mnie czerwiec nie był nudny, krwawienia i plamienia, ale mój synuś rośnie, nie poddał się, więc musi byc ok. Teraz czekam na wynik PAPPA stres straszny, na pewno wiek mi bardzo podwyzszy ryzyko i boję się. Usg prenatalne jest ok, NT 1,73, kosc nosowa 2,14, narządy tez ok.kierzynka, tysiaa93, matylda08 lubią tę wiadomość