Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
kierzynka wrote:Helouuu byłam dziś na usg i będzie chłopak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 16:53
Agnieszka0812, kierzynka lubią tę wiadomość
-
wspaniałe wieści Kierzynka - super!!!
kierzynka, Agnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
kierzynka wrote:Leon po dziadku
poza tym krótkie i łatwe do zapamietania
Imię super i że synal też super.
Też myślę że są łatwiejsi w obsłudze i marzy mi się taki łobuziak.
A co z Monika89? Dawno jej nie było...kierzynka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKierzynka gratuluję synusia !
Paola ja jak tylko się dowiedziałam, że jestem w ciąży to nie czekałam do umówionej wizyty u endokrynologa , która miałam mieć za dwa tygodnie. Od razu po 2 dniach od testu miałam wizytę. Na szczęście wyniki miałam sprzed kilku dni. Endo od razu podniosła mi dawkę leku z 50 na 75 , żeby właśnie tsh i inne hormony tarczycy sie nie zwiększyły. Robiłam kolejne badanie i wzrosło mi tylko delikatnie bo o 0,10 . Mimo , że tsh się drastycznie nie zwiększyło i wszystko ładnie w normie to znów mi zwiększyła dawkę. W dwa dni w tygodniu biorę 100, a w resztę dni 75. Także nie radzilabym ci czekać na Twojego Endo. Umów się jak najszybciej do jakiegokolwiek dostępnego lekarza i pokaż mu swoje wyniki. Bo jak mi powiedziała Endo tarczyca jest bardzo ważna jeśli chodzi o rozwój dzieciatka od pierwszych dni, bo to ona odpowiada za wszystkie organy, włosy, paznokcie itp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 13:32
Agnieszka0812, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A dziekuje, teraz juz dobrze odpukac. Dzis weszlam w drugi trymestr i jakos mi tak troszke bo troszke ale lżej i spokojniej.
Od 7 do 10 tygodnia cierpiałam bardzo, ale teraz już wspominam to ze śmiechem.
Więc neżeli coś wam dolega, mdłości itp to najprawdopodobniej szybko minie
-
paznokietek wrote:Kierzynka gratuluję synusia !
Paola ja jak tylko się dowiedziałam, że jestem w ciąży to nie czekałam do umówionej wizyty u endokrynologa , która miałam mieć za dwa tygodnie. Od razu po 2 dniach od testu miałam wizytę. Na szczęście wyniki miałam sprzed kilku dni. Endo od razu podniosła mi dawkę leku z 50 na 75 , żeby właśnie tsh i inne hormony tarczycy sie nie zwiększyły. Robiłam kolejne badanie i wzrosło mi tylko delikatnie bo o 0,10 . Mimo , że tsh się drastycznie nie zwiększyło i wszystko ładnie w normie to znów mi zwiększyła dawkę. W dwa dni w tygodniu biorę 100, a w resztę dni 75. Także nie radzilabym ci czekać na Twojego Endo. Umów się jak najszybciej do jakiegokolwiek dostępnego lekarza i pokaż mu swoje wyniki. Bo jak mi powiedziała Endo tarczyca jest bardzo ważna jeśli chodzi o rozwój dzieciatka od pierwszych dni, bo to ona odpowiada za wszystkie organy, włosy, paznokcie itp.
Beta w środę była 789 (z 342), a dziś znowu badałam, plus jeszcze raz progestron, zobaczymy Teraz musi być już dobrze
Pap i jak test?Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny