Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Staraczka, do kwietnia nie aż tak daleko, na pewno dam Ci znać. Jestem ciekawa jak tam u Kierzynki, mam nadzieję że jej mąż w przeciwieństwie do niektórych mężczyzn stanął na wysokości zadania i jest prawdziwym tatuśkiem
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO Matko a tu znowu spina :p Staraczka my po prostu z Puckiem żyjemy z przeświadczeniem ze nasi mężczyźni należycie zajmą sie dziećmi ale biorę tez pod uwagę to ze wszystko może sie zdarzyć i mogę sie na nim zawieźć. Ale nie ma co generalizować. To ze Twój facet zachowuje sie tak jak sie zachowuje nie oznacza ze M. Pucka bedzie tak sie zachowywał. A z drugiej strony Staraczka rozumiem Cię ze chcesz sie tutaj wygadać. Ja Ci współczuje postawy męża ale sama tez nie jestem pewna co mnie czeka.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuż niedługo Wam opowiem czy zajmuje sie synkiem czy nie dzisiaj już mu zapowiedziałam ze w nocy ja wstaje do Małego żeby on był wyspany do pracy, ale wieczory po powrocie do domu sa jego, a ja pisze w tym czasie prace magisterska albo odpoczywam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka, to że mnie hormony mogą ponieść to rozumiem, w końcu to dopiero połowa ciąży więc może jeszcze nie umiemnad tym panować, ale że Ciebie tak ponosi to ja nie iwem...
monika_89 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
-
Wyluzujcie majty!
Kazda ma chlopa jakiego se wybrała, i w naszym przypadku juz niedlugo sie okaże czy bedzie kolorowo czy raczej nie.
Ja ze swoim jestem 7 lat, wiec chyba sie znamy niezle. Jak mnie wkurzy to popamięta.
Znam kilka przypadkow gdzie facet z niemowlakiem nie za bardzo, ale ze swoim wiekszym juz w ogien idzie. Oni sa inni. I regauja inaczej.
Aska, zawsze w watku sa te ktore swiezo poronily, te ktore urodzily, te ktore testuja , te ktore sa w ciazy...
Bardzo Ci kibicujemy i wiemy ze na milion milionow procent ze sie uda bo zaslugujesz na to zeby miec szczescie.
Nie ma @ to sie radujemy przyjdzie? Tez sie radujemy i seximy
Paznokietku, nie korzystalam nigdy z położnej środowiskowej. Wogóle jak mam być szczera nigdy nie chodziłam do lekarzy. Dlatego zupełnie nie wiem jak to sie odbywa. A taka położna robi ktg?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 22:11
Aska84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, pisałam wcześniej, ale głupi telefon zżarł mi całą wiadomość i nie chciało mi się po raz drugi klikać Byłam u gina. Potwierdził ciążę, tylko nie zgadza nam się tydzień. Wg om miał być 6, a wg usg wychodził 5t4d. To było tydzień temu w czwartek. Idę ponownie w poniedziałek zobaczyć czy będzie fasolka i serduszka posłuchać. Ta poroniona ciąża też była młodsza, więc ja oczywiście stres na maksa Powtórzyłam betę dwa tygodnie po pierwszej i wyszło 45000,znaczy że chyba rośnie tylko tak jeszcze nie umiem się cieszyć. Mój mąż też stwierdził, że "tym razem to lepiej bez hura optymizmu" widzę że też czeka na poniedziałek.
Trochę się boję jak dam radę w ciąży z dwulatkiem, bo na razie kiepsko się czuję, mam napady nudności i zmęczenia, a tu okres przedświąteczny i wzmożony ruch w moim sklepie oraz chłopak, który nie chce już drzemać w dzień
Pożyjemy, zobaczymy. Oby w poniedziałek były dobre wieści. No i dalej też, oczywiścieAska84 lubi tę wiadomość
-
Dwa dni różnicy miedzy usg a om mogą wynikać z terminu owulacji/zagniezdzenia sie. Wiec nie ma się co przejmować. Mój Adaś jest 3 dni młodszy niż wg OM. Życzę powodzenia a nudności to tez mega dobry znak
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...