X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po poronieniu...
Odpowiedz

Ciąża po poronieniu...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka bo już już 10 lat w związku jestem wiec wiele przeszłam z moim narzeczonym :) i nic już mnie nie zdziwi :)

• pucek Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka, do kwietnia nie aż tak daleko, na pewno dam Ci znać. Jestem ciekawa jak tam u Kierzynki, mam nadzieję że jej mąż w przeciwieństwie do niektórych mężczyzn stanął na wysokości zadania i jest prawdziwym tatuśkiem ;)

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha widzę ze nie można dzielić się już na forum codziennością i problemami z facetami bo będzie temat powielany przez kilka stron mimo chodem ....

• pucek Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przecież sama napisałaś 'zobaczymy czy jak urodzicie to bedzie tak jak teraz', myślałam że sobie po prostu plotkujemy, nie ma się co unosić

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Matko a tu znowu spina :p Staraczka my po prostu z Puckiem żyjemy z przeświadczeniem ze nasi mężczyźni należycie zajmą sie dziećmi :) ale biorę tez pod uwagę to ze wszystko może sie zdarzyć i mogę sie na nim zawieźć. Ale nie ma co generalizować. To ze Twój facet zachowuje sie tak jak sie zachowuje nie oznacza ze M. Pucka bedzie tak sie zachowywał. A z drugiej strony Staraczka rozumiem Cię ze chcesz sie tutaj wygadać. Ja Ci współczuje postawy męża ale sama tez nie jestem pewna co mnie czeka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wypowiadam sie juz w tym temacie a swoje bolączki będę pisała nie wiem na blogu jakimś czy coś

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już niedługo Wam opowiem czy zajmuje sie synkiem czy nie :) dzisiaj już mu zapowiedziałam ze w nocy ja wstaje do Małego żeby on był wyspany do pracy, ale wieczory po powrocie do domu sa jego, a ja pisze w tym czasie prace magisterska albo odpoczywam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na poprawę humoru :P

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/24e0a516f935.jpg

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i to jest to. Forum na którym nie można sie wypowiedzieć bo wiecznie jakieś spiny, ironiczne teksty itp. Może lepiej faktycznie zacząć bloga pisać albo pamiętnik (co bardzo pomaga wylać żale).

• pucek Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka, to że mnie hormony mogą ponieść to rozumiem, w końcu to dopiero połowa ciąży więc może jeszcze nie umiemnad tym panować, ale że Ciebie tak ponosi to ja nie iwem...

monika_89 lubi tę wiadomość

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pucek wrote:
    Staraczka, to że mnie hormony mogą ponieść to rozumiem, w końcu to dopiero połowa ciąży więc może jeszcze nie umiemnad tym panować, ale że Ciebie tak ponosi to ja nie iwem...
    Przed okresem jestem :D :D

• Ediii Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyluzujcie majty! ;-)
    Kazda ma chlopa jakiego se wybrała, i w naszym przypadku juz niedlugo sie okaże czy bedzie kolorowo czy raczej nie.
    Ja ze swoim jestem 7 lat, wiec chyba sie znamy niezle. Jak mnie wkurzy to popamięta.
    Znam kilka przypadkow gdzie facet z niemowlakiem nie za bardzo, ale ze swoim wiekszym juz w ogien idzie. Oni sa inni. I regauja inaczej.

Aska, zawsze w watku sa te ktore swiezo poronily, te ktore urodzily, te ktore testuja , te ktore sa w ciazy...
    Bardzo Ci kibicujemy i wiemy ze na milion milionow procent ze sie uda bo zaslugujesz na to zeby miec szczescie.
    Nie ma @ to sie radujemy :-) przyjdzie? Tez sie radujemy i seximy :-)

Paznokietku, nie korzystalam nigdy z położnej środowiskowej. Wogóle jak mam być szczera nigdy nie chodziłam do lekarzy. Dlatego zupełnie nie wiem jak to sie odbywa. A taka położna robi ktg?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 22:11

Aska84 lubi tę wiadomość

n59y3e5ewov6z8v4.png

mhsvpx9inset8y66.png
    I dwa Aniołki 1.11.2014 i 2.4.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:

Ja tez:)

• pucek Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 04:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    A to by już wiele tłumaczyło :D :D

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadal brak @....

Ediii lubi tę wiadomość

• pucek Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aśka to nie jest przecież powód do zmartwień :D masz jeszcze jakiś test pod ręką?

Aska84 lubi tę wiadomość

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia ja mam termin w Maju piatek 13-tego :P hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarzyna_d wrote:
    Asia ja mam termin w Maju piatek 13-tego :P hehe

Ulala to chyba wszyscy zmienimy zdanie o tym ze piątek 13-tego jest pechowy:)

katarzyna_d lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, pisałam wcześniej, ale głupi telefon zżarł mi całą wiadomość i nie chciało mi się po raz drugi klikać :/ Byłam u gina. Potwierdził ciążę, tylko nie zgadza nam się tydzień. Wg om miał być 6, a wg usg wychodził 5t4d. To było tydzień temu w czwartek. Idę ponownie w poniedziałek zobaczyć czy będzie fasolka i serduszka posłuchać. Ta poroniona ciąża też była młodsza, więc ja oczywiście stres na maksa :( Powtórzyłam betę dwa tygodnie po pierwszej i wyszło 45000,znaczy że chyba rośnie :) tylko tak jeszcze nie umiem się cieszyć. Mój mąż też stwierdził, że "tym razem to lepiej bez hura optymizmu" :/ widzę że też czeka na poniedziałek.
    Trochę się boję jak dam radę w ciąży z dwulatkiem, bo na razie kiepsko się czuję, mam napady nudności i zmęczenia, a tu okres przedświąteczny i wzmożony ruch w moim sklepie oraz chłopak, który nie chce już drzemać w dzień :)
    Pożyjemy, zobaczymy. Oby w poniedziałek były dobre wieści. No i dalej też, oczywiście :)

Aska84 lubi tę wiadomość

• pucek Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dwa dni różnicy miedzy usg a om mogą wynikać z terminu owulacji/zagniezdzenia sie. Wiec nie ma się co przejmować. Mój Adaś jest 3 dni młodszy niż wg OM. Życzę powodzenia :) a nudności to tez mega dobry znak

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
‹‹ 959 960 961 962 963 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ