Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej wam Gratuluję zaciazonym! Trzymam kciuki za testujace ja też jestem po poronieniu w czerwcu 2014. A teraz już połowa ciąży! Ja mam ciążę młodsza o 11 dni i jest wszystko super! Mam nadzieję że wszystko dobrze się skończy buziaki dla Was dziewczyny
Sheerah, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
Nie przejmujcie sietymi glupimi rozbieżnościami miedzy usg a om!!!
To jest normalne, bo dzieci sie rodza rozne to i pomiary sa rozne.
A nigdy dokladnie nie wiadomo kiedy byla owulka, kiedy zaplodnienie i kiedy zagniezdzenie.
Sheerah, ciesz się ciążą, bo wszystko jest w porządku!!
Aska, kurka to o co kaman? Cos sie zmienilo w tym cyklu? Mialas monitoring ze wiesz ze owulka byla 13 dc?
Natalka, chlopak czy dziewczynka?Sheerah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdiii wrote:Nie przejmujcie sietymi glupimi rozbieżnościami miedzy usg a om!!!
To jest normalne, bo dzieci sie rodza rozne to i pomiary sa rozne.
A nigdy dokladnie nie wiadomo kiedy byla owulka, kiedy zaplodnienie i kiedy zagniezdzenie.
Sheerah, ciesz się ciążą, bo wszystko jest w porządku!!
Aska, kurka to o co kaman? Cos sie zmienilo w tym cyklu? Mialas monitoring ze wiesz ze owulka byla 13 dc?
Natalka, chlopak czy dziewczynka?
No w zasadzie byłam 12 dc i lekarz mówił ze mam juz bardzo duże 2 pęcherze które pękną lada dzien. Gdybym miała cykl bezowulacyjny to juz raczej powinnam dostać @ -
nick nieaktualny
-
Melduje sie po wizycie.
Gin powiedzial ze mam byc gotowa, bo szyjki to za bardzo juz nie mam, wszystko jest juz miekkie i gotowe. Do soboty mam nie przeginac, mija termin donoszonej i niech sie dzieje wola nieba.
Wiec od dzis wrzucam na luz i koniec biegania.
Jestem teraz przerażona, ale spokojnie, zaraz sobie to poukładam i sie uspokoję
katarzyna_d, pucek, Sheerah, Aska84, wiola0912 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny. W sumie tak sie cieszylam i chcialam styczen, bo i ja i mój mąż jesteśmy ze stycznia, byłyby same imprezy
Ale czy to ważne?
Niech wychodzi kiedy będzie gotów.
Paznokietek, a kiedy Ty masz teraz jakąś kontrolę? Bo ja 3 tygodnie temu jeszcze miałam długą i twardą szyjkę... ( nie strasze broń Boże)
Sheerah, gratuluję, troszke sie uspokoiłaś, pamiętam to uczucie
Kierzynko, co tam, jak tam? Gdzie fotka dla forumowych ciotek?
Aska??Aska84, katarzyna_d, Sheerah lubią tę wiadomość