Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej wam
Gratuluję zaciazonym! Trzymam kciuki za testujace ja też jestem po poronieniu w czerwcu 2014. A teraz już połowa ciąży! Ja mam ciążę młodsza o 11 dni i jest wszystko super! Mam nadzieję że wszystko dobrze się skończy buziaki dla Was dziewczyny
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Nie przejmujcie sietymi glupimi rozbieżnościami miedzy usg a om!!!
To jest normalne, bo dzieci sie rodza rozne to i pomiary sa rozne.
A nigdy dokladnie nie wiadomo kiedy byla owulka, kiedy zaplodnienie i kiedy zagniezdzenie.
Sheerah, ciesz się ciążą, bo wszystko jest w porządku!!
Aska, kurka to o co kaman? Cos sie zmienilo w tym cyklu? Mialas monitoring ze wiesz ze owulka byla 13 dc?
Natalka, chlopak czy dziewczynka?
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdiii wrote:Nie przejmujcie sietymi glupimi rozbieżnościami miedzy usg a om!!!
To jest normalne, bo dzieci sie rodza rozne to i pomiary sa rozne.
A nigdy dokladnie nie wiadomo kiedy byla owulka, kiedy zaplodnienie i kiedy zagniezdzenie.
Sheerah, ciesz się ciążą, bo wszystko jest w porządku!!
Aska, kurka to o co kaman? Cos sie zmienilo w tym cyklu? Mialas monitoring ze wiesz ze owulka byla 13 dc?
Natalka, chlopak czy dziewczynka?
No w zasadzie byłam 12 dc i lekarz mówił ze mam juz bardzo duże 2 pęcherze które pękną lada dzien. Gdybym miała cykl bezowulacyjny to juz raczej powinnam dostać @ -
nick nieaktualny
-
Melduje sie po wizycie.
Gin powiedzial ze mam byc gotowa, bo szyjki to za bardzo juz nie mam, wszystko jest juz miekkie i gotowe. Do soboty mam nie przeginac, mija termin donoszonej i niech sie dzieje wola nieba.
Wiec od dzis wrzucam na luz i koniec biegania.
Jestem teraz przerażona, ale spokojnie, zaraz sobie to poukładam i sie uspokoję
nick nieaktualny, pucek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, wiola0912 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny. W sumie tak sie cieszylam i chcialam styczen, bo i ja i mój mąż jesteśmy ze stycznia, byłyby same imprezy

Ale czy to ważne?
Niech wychodzi kiedy będzie gotów.
Paznokietek, a kiedy Ty masz teraz jakąś kontrolę? Bo ja 3 tygodnie temu jeszcze miałam długą i twardą szyjkę... ( nie strasze broń Boże)
Sheerah, gratuluję, troszke sie uspokoiłaś, pamiętam to uczucie
Kierzynko, co tam, jak tam? Gdzie fotka dla forumowych ciotek?
Aska??
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

młody poprostu rośnie haha pewnie będzie znowu ponad 4 kg wagi