X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża pozamaciczna ( ektopowa)
Odpowiedz

Ciąża pozamaciczna ( ektopowa)

Oceń ten wątek:
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 4 września, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anett9300 wrote:
    A robiłaś jeszcze bete?
    Nie, robilam testy, wychodza negatywne ale na betę już mi szkoda pieniędzy. Zrobię jak mi wyjdzie pozytywny test, bo jak znowu wydam kasę i wyjdsie zero to kasa wywalona w błoto. Okres mam dostać za 2 dni, w niedzielę to już jakoś dotrwam. Jezdze codziennie na budowe sprzatac to nawet nie mam kiedy myśleć. Mam czas do konca pazdziernika zeby wysikac 2 kreski. Pozniej wroce do pracy i dostane wypowiedzenie wiec jak się nie uda to już raczej nie utulę noworodka

SYN 2015
    CÓRKA 2020
    CP 2025 💔 7tc
  • ZOSIA88 Ekspertka

Wysłany: 4 września, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anett9300 wrote:
    Dziękuję. Dajesz nadzieje. Ja tak bardzo się boję kolejnych starań 😔
    Nie bój sie czas napawewno Ci pomoże ja do tego podeszlam tak, że juz spotkala mnie straszna rzecz wyszlam z tego i uwierz mi te doswiadczenia sa złe, że nas spotkały ale stalam sie silniejsza. Jak poczytasz tuataj te forum to zobaczysz , że kobietom naprawdę sie udaję sama jestem przykładem.

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. .......

preg.png
‹‹ 481 482 483 484 485
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ